Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 010
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Лелеее, какви са тези грабежи и то посред бял ден.....НАрода тотално изкрейзи.....това е луда работа
Времето взе да позахладнява, НАде, Симонка, Миленче, ще гледам тези дни и аз да се присъдиня към вас някой следобед.... Simple Smile pepi_r, снимките са супер!На мен пак ми се ходи на море, но май това ще ни е за сега приключихме....По-нататък може да направим едно гости на баба и дядо там, но ще видим....
3дес, радвам се, че си добре!

# 166
Писмо на майка-блондинка към дъщеря й - блондинка

"Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво.

Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах.

Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето.

Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля

ще ставаш. Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама. С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре.

Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.

Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.

Писмо-отговор

"Здравей, мамо!

Писмото пристигна, така че го получих. Борис пак ме заряза, а Виктор, Георги и Иван заминаха на някъде. Да знаеш, вече подозирам, че нещо ме мамят.Почти си намерих работа - миналия месец си купих вестник с обяви, а вчера звъннах на една от тях. Вярно, казаха, че мястото вече е заето, обаче казаха, че догодина сигурно пак ще търсят хора, така че остава съвсем малко да почакам още. Вчера ходихме с г-н Николов да ядем суши. Правят го от риба. Ти не го познаваш, обаче г-н Николов каза, че аз съм много хубава и майка ми е много хубава и че с удоволствие би я поканил заедно с негови приятели да излязат ли беше, да излижат ли беше... Той е много добър. Видя твоя снимка. Също така ми каза, че има познат продуцент, който ме вика да се снимам в някакъв филм за бани. Ще има много мъже и аз самичка. Как мислиш, мога ли да стана актриса? При леля Юлия всичко е нормално, както винаги. Оня дебил, приятелят й, й купил Ламборгини Диабло и пръстен с такъв диамант, че може канала на ваната да си запушва с него. Представяш ли си... Нали ти казвам, идиот!

Както и да е, аз съм си най-красивата. Не съм й предавала поздрави от тебе. Реших, че и без това достатъчно се е ояла вече. Търсих в плика, обаче парите дето си ми ги пратила ги нямаше. Вероятно пощальоните са ги свили. Другия път ги слагай вътре в плика.

P.S. Мамо, ти нали си Иванка Георгиева, защо са ти такива странни инициалите - Мама P.S. ?

# 167
Щастлива мама...оправи ми настроението на лягане....Бях чела писмото на майката,но не и отговора на дъщерята newsm62 newsm62 newsm62
Пепи,много хубави снимки,личи си,че сте си изкарали супер...

# 168
  • Stuck in a moment
Тefterche, циганета ли са били? майка ми се усъмни да не би да са от нейните, че май имат избягали. Хванали ли с някого? Ужасно е с тия бандити! моя приятелка още не може да се отърси от преживяния опит за грабеж преди няколко месеца. Опитали се да разбият патрона на вратата посред бял ден, докато тя била сама вкъщи! добре ,че се развикала, че избягали! Не ми се мисли ако бяха влезли..
pepi_r , много хубави снимки  Hug Hug

Сега разбирам, че на един потърпевш в полицията му показвали снимки и той разпознал някои от тях, оказало се, че са от Габрово. Не знам роми ли са. Но няма задържани. ooooh!

# 169
Благодаря ви момичета  Hug. Наистина страхотно си изкарахме. Мястото е с. Кранево /между Златни Пясъци и Албена/.
А ето тук мисля да отида някой почивен ден докато е още топло:
http://www.maarata.com/
Някой ходил ли е, имате ли лични впечатления?

# 170
  • Велико Търново
Пепи,отидете-ще остането очаровани от мястото Peace
снимките ви от морето са мн.хубави

# 171
  • Велико Търново
Добро утро!
Не съм писала отдавна при вас и сигурно сте ни забравили, ама лятото е така - разходки, почивка и биричка в парка  Laughing , та не остава много време за форума. И вместо поздрав една слънчева усмивка от моето пораснало момиче  Hug

Наде, Симонка, днес ако сте в парка ще мина да се запознаем най-накрая, че досега все ми беше неудобно да дойда при вас  Blush

# 172
Здравейте момичета, дано да съм попаднала на правилното място във форума, но искам да поканя всички,които искат да се забавляват и между другото малко да поспортуват на 28 август/петък/ в парк Дружба - до битака, на "Фитнес тренировка с колички за мама и бебо".Елате с количките, бебетата,удобни спортни дрехи,носете постелка за трева и много настроение.
Очаквам ви.Ако имате някакви въпроси - питайте - ще отговоря с удоволствие.

# 173
  • Велико Търново
Здравейте!Включвам се с прекрасната новина ,че нашата Краси(Alex99) роди момиченце... повече подробности по късно.

# 174
Честита принцеса на Краси(Alex99)! Да е жива и здрава!

# 175
  • Велико Търново
Здравейте!Включвам се с прекрасната новина ,че нашата Краси(Alex99) роди момиченце... повече подробности по късно.
е, страхотна новина, няма нищо какво повече да ме зарадва днесSimple Smile Ще чакаме подробности..
Скъпо Малко момиченце, желая ти много здраве, пъстро детство и прекрасни мигове с мама, тати, кака Аля и батко Пламен! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Красе, поздравления и бързо възстановяване.  bouquet  bouquet  bouquet
И един поздрав: http://www.vbox7.com/play:8e3a77de кратък, но от все сърце

На щастливия татко  - здраве, щастие, любов и много детски смях желая. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 13:51 от 3des

# 176
  • Велико Търново
Бравоооооооооооооооо! Много се радвам, милата как се беше наплашила накрая! Краси, много  Hug от мен и Пипи и ви чакаме в парка!  newsm51

# 177
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА КРАСИ!!!МНОГО ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С МАЛКОТО АНГЕЛЧЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!

# 178
  • Велико Търново
Здравейте момичета,

не съм писала скоро, но няма с какво да се похваля,
обаче при така радостна вест няма как да пропусна.

Честита дъщеричка на Краси, да е жива и здрава малката принцеса и да им
носи само радости.

Иначе ние с бебка сме добре, не пишем, но ви четем редовно Simple Smile

# 179
  • Велико Търново
Честита дъщеричка на Краси   bouquet Да е здраво и усмихнато дете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт