Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 009
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Честито ново бебче   bouquet
tutubutu, голяма красавица имате  Heart Eyes, мъничко сладко копие на татко май  Thinking (дано не се разсърдиш, че намирам такава прилика  Hug)
Ние пък се спасихме от събора на Черни Осъм - голяма красота и много приятна почивка  Flutter Ето и снимки

# 181
Честита радост на Краси и от мен!!! Да и е жива и здрава малката принцеса!
А аз , момичета ви пожелавам приятна седмица. Ще ви пиша след 3-4 дена, като се върна от Плевен.  Wink

# 182
  • Велико Търново
Serenity' няма какво да се сърдя, тя направо му е одрала кожата  Laughing Разгледах снимките и направо ви завидях за хубавата почивка, а Радина май си има ухажор  Party

bialkova стискам палци всичко да е наред и бързо да минат тези дни в болницата  Peace А между другото има лееекинки подозрения, че с баща ти сме колеги  Blush Как се казва?

# 183
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря ви момичета  Hug. Наистина страхотно си изкарахме. Мястото е с. Кранево /между Златни Пясъци и Албена/.
Много хубаво! Аз като малка всяко лято ходех там с баба!

А ето тук мисля да отида някой почивен ден докато е още топло:
http://www.maarata.com/
Някой ходил ли е, имате ли лични впечатления?[/i][/color]
Добър избор! Местността е много хубава. В почивни дни е малко натоварено движението, но пак си заслужава. Тук може да разгледаш мои снимки от почивката ни там:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/19/19#photo=26

Честита рожба на Alex99!

# 184
  • При децата ми
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ALEX 99! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ЖЕЛАЯ!   :bouqu

Ние днес ставаме на един месец. Heart Eyes Бяхме на консултация, наддала е почти килограм и е 52 см. Това добре, но вече започна да плаче през целия ден от тези колики! #2gunfire Направо ужас и нищо не помага. Sad

Е това е от нас. Лека и спокоѝна нощ!

# 185
  • Велико Търново
А с вълшебния сешоар пробва ли  Laughing

# 186
  • Велико Търново

Ние днес ставаме на един месец. Heart Eyes Бяхме на консултация, наддала е почти килограм и е 52 см. Това добре, но вече започна да плаче през целия ден от тези колики! #2gunfire Направо ужас и нищо не помага. Sad

Ако,не си чела това го прочети Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0

# 187
Ох добре че Гечито нямаше колики че сигурно щях да се гръмна. #2gunfire

# 188
Честито бебчена Aleks99! ДА ви е жива и здрава, много да ви радва и да слуша!
Хрисе, направо ти съчувствам за тези колики....Ники имаше, но бяха леки, а Коки беше нарен само 1-2 вечери...., така че не знам как е особено.....ДАно бързо преминат!

Bialkova, стискам и аз палци! Всичко ще е наред, чакаме те обратно!
А за Крушуна-един колега на моя Жоро(таткото ни) ходи там със семейството си и са останали мноооооого доволни!
Serenity, направо ви завиждам, много красиво изглежда там....
Момичета, кой ще ходи в парк Дружба в петък?

# 189
  • Велико Търново
Ние ще бъдем там най-вероятно заедно с misscool, която също рядко пише тук Laughing Може да се запознаем  Peace

# 190
Мили мами, аз продължавам да си водя своята борба и днес във вестник "Борба" е публикувана моята история http://www.borbabg.com/?action=news&news=1437 Дано още повече бъдещи мами я прочетат и помислят за себе си и малкото същество, което чка да се появи на бял свят. И дано това стане по най-добрия начин... Днес разбрах от моя колежка, че за последния месец две мами от Дебелец са имали същата участ като нашата Sad Мисля, че са раждали в Горна Оряховица  #Crazy Не мога да приема, че това са нормални неща  #Cussing out

# 191
Мили мами, аз продължавам да си водя своята борба и днес във вестник "Борба" е публикувана моята история http://www.borbabg.com/?action=news&news=1437 Дано още повече бъдещи мами я прочетат и помислят за себе си и малкото същество, което чка да се появи на бял свят. И дано това стане по най-добрия начин... Днес разбрах от моя колежка, че за последния месец две мами от Дебелец са имали същата участ като нашата Sad Мисля, че са раждали в Горна Оряховица  #Crazy Не мога да приема, че това са нормални неща  #Cussing out
Потресаващо е!Няма какво друго да кажа!

# 192
  • Велико Търново
Здравейте, някой да ми помогне с идея къде да намеря майстор, който да ми оправи желязната врата?
Симонке, Наде, минавате покрай Диката нали? Има ли летни рокли или вече са пуснали есенната колекция?

# 193
  • Велико Търново
Моника, Hug

# 194
Моника много силно те прегръщам.Дано има възмездие.Пожелавам ти едно здраво бебе и нека то да те направи най-щастливата жена на света.И знай че тоя отгоре вижда и раздава правосъдие макар и късно.Или както се казва ''Забавя но не забравя''

Общи условия

Активация на акаунт