С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 498
  • 329
  •   1
Отговори
# 120
Ехаааааааа колко бъдещи майски се оформят. smile3501 Ами честито на всички досега и успех на другите,които чакат  EFPНяма да забравя как подскачах от радост като видях чертичките,защото от първия път не стана и бях почнала да си мисля глупости...Но трябва да си спокоен и да не се вманиачаваш,че не става.Дори скоро хвърлих теста,който си пазех,но вече бебчето е налице и не ми трябва.Лека бремености да се хвалите с хубави неща. newsm51

# 121
  • София
Добро утро,

Аз вече нямам търпение да дойде средата на месеца, за да ида на преглед. Дай Боже, всичко да е наред и да видим сърчице, мисля веднага след това да кажа на прекия ми ръководител. На тази работа съм от началото на година и малко се притеснявам как ще реагира. Много си харесвам работата и ми е нужна, затова се надявам той да приеме добре нещата. Той е навероятен мениджър с много добър подход към подчинените си.
С предната бременност шефката ми тогава много ме подкрепяше, а и аз доста поработвах от вкъщи след като се роди Марти. Надявам се и сега да имам тази възможност и да бъда полезна и за фирмата.

# 122
Здравейте и от мен!
Много се радвам, че има форум като този, в който и аз мога да споделя радостта си. След няколкодневно закъснение си направих тест и с радост и вълнение видях  EFP
Според калкулатора термина ми ще бъде на 07.05.2010, първа бременност, на 29 години съм от София.
Имам обаче известни притеснения, от скоро живея в Младост 3 и трябва незабавно да си сменя личния лекар. Прочетох доста противоречиви мнения за повечето лекари в 25-та поликлиника и не знам при кой да се запиша за личен лекар,гинеколог, а след това и педиатър. Ако някоя от вас има какво да ме посъветва ще съм страшно благодарна.
Леко и безпроблемно бременеене на всички нови мами пожелавам!

# 123
  • София
Здравейте и от мен!
Много се радвам, че има форум като този, в който и аз мога да споделя радостта си. След няколкодневно закъснение си направих тест и с радост и вълнение видях  EFP
Според калкулатора термина ми ще бъде на 07.05.2010, първа бременност, на 29 години съм от София.
Имам обаче известни притеснения, от скоро живея в Младост 3 и трябва незабавно да си сменя личния лекар. Прочетох доста противоречиви мнения за повечето лекари в 25-та поликлиника и не знам при кой да се запиша за личен лекар,гинеколог, а след това и педиатър. Ако някоя от вас има какво да ме посъветва ще съм страшно благодарна.
Леко и безпроблемно бременеене на всички нови мами пожелавам!

Здравей и честито!!! Аз също ще си сменям личния лекар в 25 ДКЦ. Мисля да го направя другата седмица и съм се насочила към  д-р Мария Райкова-Гъчева - специалист обща медицина, преди време ми я бяха препоръчали. А за гинеколог - д-р Папукчиев (чела съм много положителни отзиви за него), ако се доредя.
А сегашният ти личен лекар къде е? Ако е в София мисля, че може да се сменя само 2 пъти в годината, а ако е от провинцията по всяко време.

# 124
Благодаря за отговора,
предишния ми личен лекар беше в Овча купел, много бях доволна от него - страхотен професионалист и човек, но е починал преди 2 месеца и сега не знам какво да правя. Предполагам, че в такива ситуации може по всяко време да се запиша при друг.Малко ме обзема паника, защото ситуацията не отлага чакане до декември все пак.

# 125
момиче днес прокървих,ходих при док и ми изписа прахчеда да пия за задържане. но още е рано и не се видя нищо на УЗ(дали има бременост). направих втори тест и той е -. не мога да си обясня как преди два дена беше положителен,а днес е отрицателен.

# 126
  • Русе
psm, може 2-ят тест да е невалиден. Дано всичко е наред.  fingerscrossed

# 127
благодаря,но по тази логика може и първия да е невалиден. така го умувахме с докторката. ще си проличи дали е М или не.на 14 съм пак на УЗ и там също вече ще се види дали има нещо ,дали е паднало и т.н. За сега  няма да се пиша  във вашите редици.

# 128
  • ул. "Мечтание"
Направи си кръвни тестове. Те ще покажат по-сигурно какво е положението, 14ти си е бая далече.
Ако първия кръвен тест е положителен, направи си още един след два-три дни да видиш как са стойностите на ЧГХ, ако си вдигат всичко би трябвало да е наред.
Успех!  bouquet

# 129
този кръвен тест колко струва,сигурно не се покрива от здравната каса.изобщо да ходя ли направление или да отида направо  в някоя лаборатория. кръв от вената ли вземат.

# 130
  • ул. "Мечтание"
този кръвен тест колко струва,сигурно не се покрива от здравната каса.изобщо да ходя ли направление или да отида направо  в някоя лаборатория. кръв от вената ли вземат.

Не знам от къде вземат кръв и  не се покрива от ЗК. В Цибалаб струва 15,30 лв. Ако отидеш сутринта, вечерта резултатът е готов мисля.

Оп... сега видях, че си от Русе... Но не вярвам в цените да има голяма разлика, дори може да е по-евтино.

# 131
  • София
psm препоръчително е да пуснеш кръвен тест за да видиш как вървят нивата на hCG и да разбереш дали не правиш спонтанен аборт в ранна седмица. След два три дни направи повторно изследване. Хормонът трябва да се удвоява на всеки 48-72 часа. В нета успях да открия това: „в  Русе правят кръвен тест в лабораториите "Здраве" и в "Прималаб" до съда, но и в двата случая се чака 3 дни. В Здраве пращат пробите в София и затова се бавят толкова. но Прималаб е много добра лаборатория с модерна техника и резултатите им излизат в рамките на деня, работят всички хормони както платено, така и по каса.“

# 132
psm кървенето продължително ли е или еднократно.В момента има ли кървене?  Thinking
Дано всичко да е наред  Hug

# 133
има кървене,но е кафяво все още.не ми тече постоянно през деня ,но си има не е еднократно.  Cry

# 134
  • София
Честито на всички бременелки и от мен! Пожеланията ми са за една лека бременност. Наслаждавайте се на всеки миг, защото бързо отминава, а на финала радостта е много голяма!

Вале, чакам да чуя още хубавини в края на месеца! Нека да е по вода  Praynig Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт