С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 887
  • 329
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ей,страхотни сте! Hug
Може ли да ви следим тук в майската темичка?Обещаваме да помагаме с каквото можем Laughing

който се излъгал да влезе тук не го пускаме толкова лесно. А и все още има време за майчета. Така че действайте, а ние ще помагаме с каквото можем  Hug

# 181
  • София
psm, Кристал, стискам палци и на двете скоро отново да видите двете чертички и всичко да е наред.

# 182
благодаря ви,аз ще следя темата и ако има нещо ново ще ви кажа,обещавам.  Hug

# 183
благодаря ви,аз ще следя темата и ако има нещо ново ще ви кажа,обещавам.  Hug
Hug Hug Hug

# 184
Момичета рано ли е да отида на лекар? Ще се види ли нещо с външният видеозон,как мислите? Че утре смятам да я свърша тази работа  Thinking

# 185
Ох, аз това с видеозоните не го знам, но на мен официално 1-вият ми е чак в 12 седмица , а сега съм в 6, май ще се ходи на частно , важното е да се види дали е добре бебо. Така, че може и да се види точица, момичетата ще ти кажат...  bouquet Blush

# 186
  • Русе
Ренито , с външен не знам, но с вагинален би трябвало да се види.

# 187
Ренито , с външен не знам, но с вагинален би трябвало да се види.
newsm10
П.П. Въпреки ,че като се замисля с Плама се видя плодния сак с външен видеозон, а беше в 35 (само с 5 дни закъснение) ден от цикъла- виждам , че ще си 40 ден утре! напълно възможно е да се види!Почти 6 седмички са това!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 23:34 от mishenka

# 188
Всъщност закъснението ми е 48 дни вече,но...Предният път ми дойде на 44-тият ден,така че...незнам кога всъщност ми е била овулацията.Много е сложно  Thinking

# 189
Всъщност закъснението ми е 48 дни вече,но...Предният път ми дойде на 44-тият ден,така че...незнам кога всъщност ми е била овулацията.Много е сложно  Thinking

Извинявай!  newsm03Гледах ти линийката и оттам помислих че утре ще си 40 ден! Ами супер - мисля че ще се види - даже ако е хубав ехографа може и сърдечна дейност да се види (ако е имало ранна овулация)! Успех ти желая и утре да пишеш  Hug!!! Всички стискаме палци!!!  smile3503

# 190
Здравейте и то мен!
Кристал, psmHug
Ние бяхме няколко дн на море, дойдохме си тази вечер, изморена съм, но така си почивам, доокато момчетата спят и къщата е тиха. За сега всичко е Ок при мен.
За първа страница - термин 4 май, втора бременност, години 28, Плевен.

# 191
  • ул. "Мечтание"
Момичета, линка към албумчето със снимки е грешен. Излиза албумчето на януарските мами 2010.

# 192
Големи благодарности на мами на Бебета Май 2009 година.  bouquet

На мен ми закъснява, но малко ми е нередовен цикъла и затова съм решила да поизчакам още 1 седмица. В петък, ако не ми е дошло още- ще си направя тест и ще се радвам, чертичките да са две.

Имам болки ниско в корема и то отпреди 1 седмица, но все не ми идва. На моменти много ме боли кръста, на моменти имам много газове, на чувствам се подута като пред цикъл.

Последния цикъл ми беше на 26 юли, а цикъла ми е на 32-35 дни.

Но не искам да се радвам, защото през месец април ми прескочи цикъла. Дано и сега да не е така от смяната на времето.

Моля се на Бог Praynig Praynig Praynig, този път да не е фалшива тревога. Ще бъда много щастлива.

# 193
Ренито според мен ще се види точицата,а може и сърдечната дейност Hug

И да пишеш после!Късмет!!!

# 194
Момичета, линка към албумчето със снимки е грешен. Излиза албумчето на януарските мами 2010.

Да , вярно! Shocked
Нека помолим madlena_bg80, да оправи това! Благодаря ти предварително Hug - чудесно оформление наистина!
Ewito, море през септември  Grinning разкажи къде бяхте, как изкарахте? малкия лудува ли?  piasyk sun nuts

Общи условия

Активация на акаунт