С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 881
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
Иха,това ми харесва.Започва да се пълни темичката с мами бременелки.Много стиснати палци от нас -първото майско-мартенско бебе.Simple SmileМного   love001на всички.

# 196
  • София
Добро утро,

Отворил ми се е завиден апетит. Хем съм решена този път по-стриктно да си следя килограмите, хем направо ми прилошава и не мога да мисля за нищо ако не сложа нещо в уста веднага като огладнея.
Сутринта едвам се довлякох до работа. Хем станах в 6:30 с усещането, че съм се наспала, а към 9 вече ужасно ми се спеше отново. Нямам търпение да мине прегледа другата седмица и да кажа на шефа, че да не ми се чуди на притичванията до магазина по никое време.
Като цяло, сега, тази бременност се чувствам доста по-различно от предишната.

# 197
Здравейте момичета   bouquet
Коригирах линка към снимките, съветвам ви в следващата тема да изтриете паролата и да си я давате на лични, не много приятно всеки да може да гледа снимчиците ви, аз ще отскачам от любопитство  Mr. Green

Кристал и psm, много съжалявам за случилото се  Hug, но съм сигурна, че скоро и вие ще ни се похвалите  Praynig

# 198
Надникнах в албума ви,но е заключен с лични снимки.

Мадлена-бг80,няма ли да вписваш вече колко са се регистрирали и термините?

Горко на този,които пусне нова тема.Трябва да изчете тази и да попълва,попълва......... ooooh!

# 199
Мисля, че всички, които до момента са казали официален термин са записани.
Да албумите са заключени, не напразно съм побликувала потребителско име и парола.

# 200
Мисля, че всички, които до момента са казали официален термин са записани.
Да албумите са заключени, не напразно съм побликувала потребителско име и парола.

Извинявам се   bouquet ,не гледах по дати,а началната бройка-Колко бременни и колко бебета

# 201
  • София
а кой ще пуска следващата тема??? Има ли някой желаещ и можещ най-вече или да се примолим на набор 2009 да ни поглезят още малко ?   bouquet

# 202
Момичета идвам да се запиша при вас Peace
Днес видяхме плодното сакче Heart Eyes
Терминът ми е за 17 май , това ми е втора бременност , на 22 години съм
Хубав следобед на всички Hug

# 203
Момичета идвам да се запиша при вас Peace
Днес видяхме плодното сакче Heart Eyes
Терминът ми е за 17 май , това ми е втора бременност , на 22 години съм
Хубав следобед на всички Hug
На 22 години и вече с втора бременност - браво  smile3501 Поздравления за куража и желанието. Peace

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 16:56 от E.L.

# 204
Хах Е.L. ,предполагам че няма лошо Embarassed
Малко бързо ама така решихме с таткото
 Hug

# 205
ppeettiiaaa Браво за куража и аз съм на 22 години,но миналия ден положителния тест ми дойде,като гръм от ясно небе.Изобщо не очаквах.За съжаление приключи всичко,но пък всяко зло за добро!
На колко годинки е първото ви детенце?
Лека бременност! Hug

# 206
  • София
ppeettiiaaa, има си предимства това Simple Smile. На 30 ще си млада, с отгледани деца  Sunglasses

# 207
 Blush Мен също ме няма с имената с мамите, но има време, пак ще си напиша аз, опредиха ме за 3 май , първа бременност, на 25 години от Русе (Грао де Гандия, Испания)   bouquet  bouquet  bouquet

# 208
  • Русе
ppeettiiaaa, добре дошла при нас! Честито сакче! Simple Smile

# 209
mishenka, всъщност беше много хубаво! По-малко хора, времето не толкова горещо, малкия си умря от кеф. Даже с баща си се пусна на една пързалка на Аквапарка, което беше грешка от наша страна , защото много се уплаши, ама ние си мислехме, че ще му е весело, но му мина бързо. Embarassed Обиколихме доста места за 5 дена и днес още ходим замаями, а и хванахме последните летни дни Heart EyesДаже си мисля друго години пак така да идемм края на юни или съвсем края на вгуст, че многоооо жега иначе, не се издържа.
По-късно като успея да кача нещо ще ви пусна снимчици, ако ви се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт