С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 876
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
Ewito, браво! Наистина сте си изкарали добре! Ще се радвам да пуснеш снимки!  Peace

Добре дошли на новите мамчета!  Hug

# 211
Здравейте,момичета и аз да се присъединя към мамите за май   Simple Smile.Моят термин е 3.05.засега видяхме само сакче и нямам търпение да чуя сърцице Grinning

# 212
Честито  Hug Леки девет месеца и само приятни моменти ти пожелавам  Simple Smile

# 213
shandi, ЧЕСТИТО!!!  newsm68

Леки девет месеца (и от мен) и добре дошла при нас!  Hug

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 21:24 от mishenka

# 214
Момичета днес останах малко разочарована от прегледа.Доктора не видя сакче /и на двата видеозона ме гледа/ Каза че стената на матката е одебелена,като преди цикъл.Но това можело да означава и бременност.Та сега ще чакам още 1 седмица и пак ще ходя.  ooooh!

Честито и от мен на новодошлите мами  Hug

За темата не се притеснявайте,копи пейст и готово/ако съм в тези редици разбира се/  Wink

# 215
  • София
madlena_bg80 аз ще се жертвам  Flutter и ще се заема след още няколко странички да направя следващата тема. Изпрати ми на лични указанията за оформлението.
Ееее Рени дано не е истина, нали имаше предположения че може да си имала късна овулация.  Praynig
Кристал и psm, съжалявам за случилото се момичета, сигурна съм че в скоро време ще се получи отново.  Hug

# 216
Благодаря на всички за топлото посрещане Hug
Кристал бъдещият батко е на 2 годинки и 11 месеца Heart Eyes Laughing

# 217
  • София
Рени може наистина да си с късна овулация и затова да не се вижда. Аз ще ходя чак в 7 гс за да не ме връщат.

# 218
Ренито, може наистина да си имала късна овулация, както казват момичетата по-горе- не се притеснявай!  Hug Hug Hug
с теб сме!   bouquet

# 219
 Момичета!! Не е нужно да се стига до лични ! Може да се вземе заглавната страничка с "цитиране"- само се махат скобите Simple Smile! И все пак да уважим труда на момичето преди нас с пускане на лични с инфото за страничката - още веднъж прекрасно оформление браво!  Peace Аз веднъж се опитах да направя първа страничка и доста време ми отне- то линкове то чудеси! така че труда не е за подценяване! поздрави!  Hug

# 220
  • Русе
Здравейте!
Рени, спокойно маже наистина да е късна овулация. Другата седмица ще го видите сакчето  Hug
Аз в петък съм на преглед. Вече трябва да видим точицата, пък може и сърчице (в четвъртък влизам в 6 г.с.). Стискайте ми палци.
Вече от време на време се чувствам зле. Събота и неделя ми се гадеше, но без да повръщам. В такива моменти пия вода с лимон. Добре ми се отразява. Най-много ме мъчи главоболието, 4-ти ден вече, но ще гледам колкото мога да изтрая да не вземам хапчета.

# 221
  • София
Момичета!! Не е нужно да се стига до лични ! Може да се вземе заглавната страничка с "цитиране"- само се махат скобите Simple Smile! И все пак да уважим труда на момичето преди нас с пускане на лични с инфото за страничката - още веднъж прекрасно оформление браво!  Peace Аз веднъж се опитах да направя първа страничка и доста време ми отне- то линкове то чудеси! така че труда не е за подценяване! поздрави!  Hug

Подкрепям - Благодарим на авторката на темата   bouquet .
ppeettiiaaa , shandi честито и от мен  Hug

# 222
Овулацията ми е късна,да понеже цикъла ми е 44 дни.Сега ми е въпросително малко,но др седмица вече трябва да се види.

Hug

# 223
~Magi_TM~,  да не би да е от кръвното това главоболие?

# 224
Рени,стискам палци да се е скрил бебока  PraynigАз също благодаря за топлото посрещане и се радвам,че съм сред вас.И на мен започна да ми се гади а ходя на работа #2gunfireСпоред мои изчисления съм в 7 г.с. ,кога според вас мога да чуя сърчицето на бебчо.За първа страница- на 28г.съм,от Бургас,втора бременност-каката е на 6г Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт