С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 906
  • 329
  •   1
Отговори
# 165
Оф нещо обърках горния си пост!  Blush

Момичета тъкмо преди малко се похвалих и след 5 мин получих кафеникаво зацапване
Не знам какво да мисля и дали да се хваля изобщо!

# 166
Оф нещо обърках горния си пост!  Blush

Момичета тъкмо преди малко се похвалих и след 5 мин получих кафеникаво зацапване
Не знам какво да мисля и дали да се хваля изобщо!

Отиди на лекар! Може да е в реда на нещата - много от момичетата получават зацапване на датата на евентуалния си цикъл, трите първи месеца от бременността.. но ти все пак за да се успокоиш напълно обади се на лекаря. Дано всичко е наред с точицата ти!

П.П. Аз съм на мнение , че ако има какво да става то ще стане дори без да се хвалиш или без да си купувал дрешки или там каквото й да е- така че не се чувствай виновна че си се похвалила ( за едно от най- хубавите неща от живота ти макар, макар да не си го планувала) на куп непознати (засега) момичета, които могат да те окуражат и дадат съвети! Лек ден и не се преуморявай много! ние сме с теб!  Hug

# 167
На лекар мога да отида най-рано в понеделник,защото се намира в друг град.Тук в нашия са пълни некадърници и не мога да им се доверя!

# 168
  • София
psm, съжалявам мила  Hug Успех следващия път Praynig

Кристал, стискам палци! Незнам дали вече може да се види или още е много рано. Миналия път аз ходих в 5-та .

# 169
  • София
Кристал, аз получих такова зацапване в 6-7 седмица. Оказа се някакво малко отлепяне на ембриончето, пих Дуфастон и Но-шпа и се оправиха нещата. Ако не можеш да звъннеш поне на лекар, почивай повече и пий Но-шпа! С което не искам да те плаша  Simple Smile, наистина е доста често срещано, но за всеки случай - един доктор ми каза, че "най-добрата фетопротекция е лежането".

# 170
  • Русе
Кристал , дано всичко да е наред! fingerscrossed

# 171
  • София
psm, много съжалявам Sad. Кристал, стискам палци всичко да е наред.

# 172
Кристал "но шпа" пии ако имаш болки, но ако нямаш по-добре "дуфастон" или "утрогестан". В ранните седмици основна причина за прокървяване и зацапване е липсата на хормона прогестерон, който ще си набавиш чрез тези медикаменти. Това е лично моя съвет, ти си решаваш. Аз съм с доста проблеми и ще съм на утрогестан до 12 седмица, после ще го намалявам бавно. Доколкото съм проучила неможе да навреди. Ако се натрупа повече в организма се изхвърля по естествен път, също като фолиевата кисилина. И да ви напомня на всички да пиете фолиева момичета.   Simple Smile
Кристал стискам палци и те се надявам да си спокойна.
psm едва ли думите ни ще ти дадат кой знае какъв кураж в този момент, но се моля да намериш вътрешна сила и дано всичко да ок за напред.  Hug

# 173
Момичета,аз не мога да си обясня,сутринта видях двете черти на теста за бременност,а тази вечер направо си ми дойде след 6 дневно закъснение.
Вече всичко е свършило,ако е имало нещо изобщо.
Лека бременност момичета и благодаря за подкрепата! Hug

# 174
Кристал,съжалявам,че и при теб е станало така. И ПРИ МЕН ЗАКЪСНЯ С 6 ДЕНА И МИ ДОЙДЕ,НО НЕ КАКТО ДРУГ ПЪТ. първият тест ,който направих беше на третият ден от закъснението и  беше положителен. през 2-3 дена направих още два,но вече бяха отрицателни. не се скапвай,пак ще се получи и при теб и при мен,щом вече си имаме по една душичка вече. прегръщам те.

# 175
съжалявам, момичета, наистина ...  smile3518
Винаги обаче има едно "Но"-но ще си имате съвсем скоро други две чертички ... други рожби!обещавам Hug  bouquet

# 176
Момичета,аз не мога да си обясня,сутринта видях двете черти на теста за бременност,а тази вечер направо си ми дойде след 6 дневно закъснение.
Вече всичко е свършило,ако е имало нещо изобщо.
Лека бременност момичета и благодаря за подкрепата! Hug
Абе за всеки случай я си направи един тест! Има и цветна бременност ... нищо не се знае!!!  Praynig Peace

# 177
  • София
Кристал,съжалявам,че и при теб е станало така. И ПРИ МЕН ЗАКЪСНЯ С 6 ДЕНА И МИ ДОЙДЕ,НО НЕ КАКТО ДРУГ ПЪТ. първият тест ,който направих беше на третият ден от закъснението и  беше положителен. през 2-3 дена направих още два,но вече бяха отрицателни. не се скапвай,пак ще се получи и при теб и при мен,щом вече си имаме по една душичка вече. прегръщам те.
Момичета, съжалявам  Hug Но за кураж да ви кажа, че миналата година когато правихме опити първият месец ми закъсня 7 дни, отидох на лекар и той каза че нищо няма след 2 дни ми дойде. А на следващият веднага стана даже не съм и мислила кога съм в ОВУ. Кураж и да знаете че след такова изхвърляне следващият път става много лесно. Чакаме новини скоро от вас  Hug

# 178
  • Русе
Кристал spoko. Дано с psm скоро пак да видите  EFP и тогава вече всичко да е наред!

# 179
Ей,страхотни сте! Hug
Може ли да ви следим тук в майската темичка?Обещаваме да помагаме с каквото можем Laughing

Общи условия

Активация на акаунт