С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 508
  • 329
  •   1
Отговори
# 150
Хайде момичета смятайте ги тези термини, че първа страничка пустее, само 6 мадами са записани  Laughing
Благодаря  Blush

Незнам каква дата да се пиша,понеже както обястних последният ми период беше 44 дни,та се чудя.Пиши ме 10 май,но после може и да го променим.
27 години,Б-с.На лентичката се писах 5 май/средна дата избрах/  Thinking

# 151
  • София
Здравейте, аз май съм объркала датата 10 май  Thinking . Сега като изчислих в calendar.zachatie.org ми излиза 6 май Simple Smile Имам питане - нали бременността продължава 40 седмици, защо календара ми отброява дните до 42сед 6дни.
И допълнение за първа страничка - на 25 години съм, от София, първа бременност.

# 152
Виж календара на Бг-мама - той е най-точен. 2-3 страници назад бях пуснала линк. А има разлика в седмиците, защото се смята или от датата на последната менструация, или от евентуалната дата на зачеване. Затова се получава един път 40, един път 42 седмици.

# 153
В Калкулатора за бременност на бг-мама като си въведеш датата на последната менструация и ти излиза и датата на термина. Можеш спокойно да го обявиш официално, защото и лекарите го изчисляват по същия начин. Аз вече изчислих, че все още има шанс да се впиша в майската темичка, затова ще продължавам да ви следя  Laughing
Ето http://www.bg-mamma.com/pages/calculator/
ето го календара

# 154
  • София
В Калкулатора за бременност на бг-мама като си въведеш датата на последната менструация и ти излиза и датата на термина. Можеш спокойно да го обявиш официално, защото и лекарите го изчисляват по същия начин. Аз вече изчислих, че все още има шанс да се впиша в майската темичка, затова ще продължавам да ви следя  Laughing
Ето http://www.bg-mamma.com/pages/calculator/
ето го календара

Благодаря E.L., значи 6 май Simple Smile чудесна дата.

# 155
На мен по календара ми излиза 2 май, но като знам, че имах късна овулация ме съмнява да е по-късно. На 25 години съм, от Русе по принцип, но в момента от Грао де Гандия (Испания), първа бременност и май и килограмите трябват - 54,5 засега.  Heart Eyes  Лекарката ме определи за 3 май  Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 15:23 от kremenaks

# 156
здравейте момичета,
честито на новодошлите мами, psm дано всичко е наред  Praynig
Относно термина има един метод, аз го зная като акушерски: първата дата на последния цикъл плюс 7 дена минус 3 месеца прави термина. При мен миналата година: 20 август + 7 дни =27 август. Връщаме 3 месеца назад и се получава 27 май

# 157
  • София
 На мен ми излиза 11 май по всички методи , но ще се запиша след като отида на лекар на 22 септември!

psm, ти да си спокойна ние сстискаме палци. за прахчетата диаспорал. На мен ми ги бяха изписали миналата година след като в 4 месец прокървих. Лекарката после каза да си имам винаги в чантата 2 за спешни случаи. Hug

# 158
  • София
Добро утро,

При мен усещането за гадене взе да се позасилва, но определено е поносимо. На приливи и отливи е почти през целия ден.
Аз "сигурен" термин ще кажа след прегледа при лекарката.

# 159
направих тест и резултата е "-". значи си ми е М. или ако изобщо е имало нещо е паднало.

# 160
  • Русе
psm, съжалявам, мила!  spoko

# 161
направих тест и резултата е "-". значи си ми е М. или ако изобщо е имало нещо е паднало.

и от мен силна прегръдка.......

Щом теста ти е бил положителен,значи с кървенето е паднало ,както си написала.Отиди на лекар да няма задържан материал в матката и да не стане инфекция.

Скоро пак ще се похвалиш с 2 чертички,спокойно мила

# 162

Съжалявам ... Не тъжи! Знаем всички тук , че скоро пак ще видиш двете чертички! Ние сме с теб!!!  Hug и влизай от време на време да кажеш как си и в коя тема си се разписала Simple Smile  smile3504

# 163
Здравейте!
Хайде да се запиша и аз -днес видях  EFP
Малко ми е раничко за второ дете,но каквото Господ дал!
По всички калкулатори ми излиза 10 май,но ще кажа със сигурност след като мина на преглед.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 16:56 от Кристал

# 164
Здравейте!
Хайде да се запиша и аз -днес видях  EFP
Малко ми е раничко за второ дете,но каквото Господ дал!
По всички калкулатори ми излиза 10 май,но ще кажа със сигурност след като мина на преглед.
ЧЕСТИТО!  newsm44  jumpuu
 sohappy

Добре дошла сред нас и на 10 май ти пожелаваме най- здравото и пухкаво бебе на света!!!  smile3504

Общи условия

Активация на акаунт