С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 881
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
Рени аз сега чак видях ,че си от Бургас.Дано не си ходила при ,който си мисля .На мен Ангелов ми изкара ангелите точно по същият начин #2gunfireа после Ризова веднага видя сакче Hug

# 226
Рени,стискам палци да се е скрил бебока  PraynigАз също благодаря за топлото посрещане и се радвам,че съм сред вас.И на мен започна да ми се гади а ходя на работа #2gunfireСпоред мои изчисления съм в 7 г.с. ,кога според вас мога да чуя сърчицето на бебчо.За първа страница- на 28г.съм,от Бургас,втора бременност-каката е на 6г Simple Smile
ако си в 7 г.с. трябва да се чуе сърчице.

# 227
shandi не беше Ангелов но ходих в същата клиника при Др Бояджиев.Дали да не пробвам при Ризова  Thinking
На теб кога ти е терминът и при кой лекар ходиш?

# 228
Рени аз първо нямах много търпение Laughingа доста се потрудихме и на датата на цикъла ми 25.08 рано,рано и в Св.София при Ризова.Тя ми следи първата бременност и бях доволна.Та Ризова още от вратата ме разконспирира и на ехото видя плоден сак Laughingно каза че е рано за сърдечна дейност и да утида в края на септември,за да ме регистрира офицялно като бременна.А за случаят с Ангелов.в 6г.с. имах кафяво зацапване и много се уплаших,бегом в болницата,но ризова не беше на смяна и при моя приятел Ангелов.Такива глупости ми наговори ,че нямах търпение да ме пуска да си ходя #Crazyужас -а аз очаквах успокоение.Ох май,май,длъжко стана.Извинявайте момичета.А ти Рени не се кахари имай вяра,че всичко ще е наред.

# 229
Рени,стискам палци всичко да е наред!Не се притеснявай,щом знаеш че си с късна овулация,значи бебчо е станал по-късно!

# 230
честито на всички бъдещи маЙски мами!!! А ние чакащите и като мен още който им е раничко ще следим темата да се учим като му дойде времето да знаем повечко Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 231
честито на всички бъдещи маЙски мами!!! А ние чакащите и като мен още който им е раничко ще следим темата да се учим като му дойде времето да знаем повечко Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Hug Hug Hug

# 232

Hug Hug Hug

до 24-ти август трябва да е последния цикъл ,за да се вкл с термин 31 май и закъсненията през септември трябва да са на лице.

моя последен цикъл беше на 2-ри август и на 2-ри септември разбрах новината,на 11 септ,вече повръщах като змей  Sick

Значи месец след последния цикъл........има време до24-ти септември

Стискам палци на всички да видите двете чертички

# 233
Здравейте бъдещи майски мами!
Пожелавам ви една изпълнена с много положителни емоции бременност.
На днешната дата преди 1 година разбрах,че съм бременна,а сега имам най-голямото съкровище на земята....
Успех на всички  Hug

# 234
shandi ама много рано го е видяла бе душа  Thinking Странно,аз предният път ходих при Георгиев по същото време и даже той ме върна че не било сигурно  ooooh! Сега мислех да не ходя толкова рано,ама пусто имам документи да оправям   Tired

# 235
  • София
Добро утро!
хайде едно сладко кафенце и закуска от мен!

# 236
Добро утро, valya_76_08!Мерси за почерпката! Hug На мен започна леко да ми се гади сутрин  Sick , но не се стига до ... нали знаете  Wink Да ви се оплача вчера паднах  ooooh!- не е лошо падането , но се стреснах за бебчо- засега всичко е ок да се надявам да не съм му навредила  newsm17
Тук от няколко дни съм сама и карам малката на ясла с колата - голям страх бера и върпеки всичко се справям  newsm44- леле бременна с малко диваче отзад и страха - каква комбинация а ?  newsm62 Най- лошият момент е , че всяка сутрин хващаме задръстването ... и все пак за 10-15 мин сме там , а ако тябва пеша да отидем ни трябват поне едно 40 мин. !

# 237
  • София
Благодаря и аз за почерпката, Валя   bouquet

Аз също съм сама с малчо. Мъжът ми е във Варна, където имаме планове да строим къща, но постоянно изникват разни проблеми. Уж отиде за 2-3 дни, а като гледам май ще остане поне до четвъртък. Надявам се поне да се разрешат проблемите, но като се има предвид, че са замесени съседи напълно възможно е да отнеме повече време.
Вчера като ходих да прибирам Марти от яслата, ми се наложи да го нося почти целия път до нас, защото лелката му махнала лепенката, която бях сложила на едното краче, където му се появи плюска и съответно него го болеше и не можеше да ходи...
За прегледите в началото - аз вчера си гледах листовете от предишната бременност. Тогава лекарката ме накара да си направя папка и да прибирам там всичко по хронология. Та видях, че съм отишла на първи преглед в 8г.с. (непълна), тя е регистрирала още тогава сърдечна дейност като плода е отговарял на 6гс+2 дни. Мисля да отида сега на преглед другия вторник, когато ще съм точно на 7 пълни гестационни седмици. На вагинален ехограф би трябвало и сърдечна дейност да се види.
Тия дни се пресетих и за друга "проблемация" при мен. Аз съм – резус фактор, а Явор е +. Марти също се оказа + резус и след раждането трябваше да ми бия антиД гамаглобулин ама стана някаква галимация и не ми биха. Дано сега всичко е наред с новото бебе.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 09:37 от green_dawn

# 238
green_dawn, защо се е наложило да махат лепенката? Леле как си издържала на ръце толкова време? милата  Hug За къщата във Варна- там ли ще живеете после?

# 239
  • София
Често казано нямам представа защо са я махнали. Днес му сложих друга и той кажа, че щял да каже на лелките, че мама казала да не я махат. Ще видим какво ще стане...
Колкото до Варна - да, мислим да се местим да живеем там след 2-3 години. Ние тази идея я имаме още от преди Марти да се роди, но нещата при нас в тази посока стават бавно и след доста препятствия. Но се надявам всичко да е за добро.

Общи условия

Активация на акаунт