Днес времето беше доста топло ,но все пак не успя да ни развали разходката,макар че следобедната ДА защото изведнъж заваля като все едно кофи се изливаха а аз точно приготвях количката добре че не тръгнах

geribg поздравления за теб и съпруга ти
Това което сте замислили е чудесно.Сиси това за захранването не толкова че ще се гръмна ами от мерак
Утре ще ходя до Хиполенд да си купя прибори за Евка и живот и здраве другата седмица всичко да е ОК ще си амка морковче-пюренце

Стискам палци на всички мами и бебенца на които им предстоят ваксини,да са спокойни

zaiobaio за сетен път се убеждавам че куклите ти са ти одрали кожата все едно са те ксерокопирали страхотни мацки са.Ах тези сини очи баща им бая ще тръпне заради тях

Ани Борисова поздравления и за теб ти си мама герой

Galia1982 на Евелин страшно много й се поти главичката и не мога да си представя да й сложа шапка докато спи но твоето мъниче може би не е така

А за косопада само 1-вия месец след раждането се усещаше доста,но сега да не ме чуе
нямам проблем,въпреки че съм руса т.е. всеки месец се боядисвам .elfi4ka уби ме с това тяло браво много бързо си влезнала във форма и то манекенска

Приятна вечер отивам да подготвям ваната на Еви и към 20.30ч ще се чипкаме
аз си му слагам още от новороден и въобще не съм се и замисляла

как допуснах така да стане, в началото когато на почти всяка мама и се разръняват зърната мойте си бяха ОК, та сега когато се кърмим вече 2 месеца и половина, ама така става като го оставям да си прави каквото си иска докато суче и аз блея във форума 
) повече не смях и му предложих пак здравата гърда . Дано не е била развалена
кърмата че ако нещо се обърка с бебо направо ще се застрелям
за какви признаци да следя сега ако не е била наред кърмата? Боже как се шашнах

Ето темата:
Въпреки усилията обаче кърмата не се увеличава. Много се надявах да дойде момент, в който да не се притеснявам дали ще му стигне за следващото хранене. Уви май няма да стане. Гледам да събера достатъчно за пет хранения, а последното е винаги с добавка от АМ - около 60 мл.