На почивка или в къщи Май-че гука, смее се и мръщи! Тема №13

• 12 378
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Стара Загора
Привет и от мен!
Днес времето беше доста топло ,но все пак не успя да ни развали разходката,макар че следобедната ДА защото изведнъж заваля като все едно кофи се изливаха а аз точно приготвях количката добре че не тръгнах  Stop
geribg поздравления за теб и съпруга ти  Hug smile3501Това което сте замислили е чудесно.
Сиси това за захранването не толкова че ще се гръмна ами от мерак  Mr. GreenА пък и при все че сме на АМ не мисля да чакам да стане на 6 месеца и тогава да захранвам Laughing
Утре ще ходя до Хиполенд да си купя прибори за Евка и живот и здраве другата седмица всичко да е ОК ще си амка морковче-пюренце  newsm22
Стискам палци на всички мами и бебенца на които им предстоят ваксини,да са спокойни  Hug Hug Hug
zaiobaio за сетен път се убеждавам че куклите ти са ти одрали кожата все едно са те ксерокопирали страхотни мацки са.Ах тези сини очи баща им бая ще тръпне заради тях  Hug newsm03
Ани Борисова поздравления и за теб ти си мама герой  smile3501
Galia1982 на Евелин страшно много й се поти главичката и не мога да си представя да й сложа шапка докато спи но твоето мъниче може би не е така  Peace
А за косопада само 1-вия месец след раждането се усещаше доста,но сега да не ме чуе  newsm36 нямам проблем,въпреки че съм руса т.е. всеки месец се боядисвам .
elfi4ka уби ме с това тяло браво много бързо си влезнала във форма и то манекенска  Peace
Приятна вечер отивам да подготвям ваната на Еви и към 20.30ч ще се чипкаме  Heart Eyes

# 241
Ани Борисова[/b][/color]  ми слагам му шапка след баня   Rolling Eyes що не трЕбва ли  Crazy аз си му слагам още от новороден и въобще не съм се и замисляла  Crazy все се притеснявам да не настине като заспи с мокра коса  Thinking
Аз никога не съм слагала шапка след баня, дори и новородена пак само й подсушавах косата с хавлията, все пак те нямат коси като големи хора, само попиване върши работа. Можеш и със сешоар на 1ва степен да го "издухаш" отдалече ако ти е притеснено, но да не му свариш мозъчето с тея шапки през август Naughty

# 242
Скъпи Мами  Hug, имам спешен въпрос мога ли да давам прясно изцедена кърма на бебо, която е стояла в хладилника 2 дена и 18 часа? Нали не си е загубила качествата? Щот мъника се излигави тия дни и ми разръни едното зърно и сега като е ред на тази гърда за кърмене ще му давам изцедената кърма от хладилника.
тно семейство сте и сте на път да станете още по голямо и задружно семейство стискам палци  Hug  bouquet
Много ме е яд  #Cussing out как допуснах така да стане, в началото когато на почти всяка мама и се разръняват зърната мойте си бяха ОК, та сега когато се кърмим вече 2 месеца и половина, ама така става като го оставям да си прави каквото си иска докато суче и аз блея във форума  Mr. Green Crazy
  Няма проблем да я дадеш, но все пак я провери как ти изглежда на мирис и външен вид В хладилник може и седмица да се съхранява, но е хубаво да не е на вратата, а възможно най-навътре Другото което може да направиш е просто да му предложиш отново другата гърда, като е важно обаче тази която е разранене да я изцеждаш за да не станат проблеми със запушвания Тъй като при установена лактация повечето кърма се произвежда докато сучат бебчетата съм почти убедена че бебчо ще се наяде и от другата гърда нищо че е сукал на предишното хапване от нея или най-малкото няма да дадеш цялата добавка  Simple Smile

Държах я най отгоре в хладилника, където е най студено, но не плътно до задната страна а по-отпред. На мирис и вид изглежда добре, но на вкус леко я усетих горчива, затова му дадох само 30 мл (той я хапна с не голяма охота като се има предвид че спа 5 часа преди това и се предполага че е ужасно гладен  newsm78) повече не смях и му предложих пак здравата гърда . Дано не е била развалена  Praynig кърмата че ако нещо се обърка с бебо направо ще се застрелям  #2gunfire за какви признаци да следя сега ако не е била наред кърмата? Боже как се шашнах  #Crazy

# 243
  • София
Галя, споко, сигурно ще е наред Теди! Предполагам, че трябва да се следи да не направи разстройство или нещо подобно  newsm78 За мократа коса и аз в началото се притеснявах, но тя изсъхва доста бързо, така че засега не съм слагала шапка...
И мойта коса пада с шепи, навсякъде съм поръсила... Ама засега търпим...
Много хубави снимки разгледах, големи красавици си имаме!  Simple Smile
Герибг, поздравления за желанието... Дано успеете да го сбъднете!
Мигле, нещо с теб не можем да се засечем напоследък. Кога ходите в парка?

# 244
Ани Борисова[/b][/color]  ми слагам му шапка след баня   Rolling Eyes що не трЕбва ли  Crazy аз си му слагам още от новороден и въобще не съм се и замисляла  Crazy все се притеснявам да не настине като заспи с мокра коса  Thinking
Аз никога не съм слагала шапка след баня, дори и новородена пак само й подсушавах косата с хавлията, все пак те нямат коси като големи хора, само попиване върши работа. Можеш и със сешоар на 1ва степен да го "издухаш" отдалече ако ти е притеснено, но да не му свариш мозъчето с тея шапки през август Naughty

Хихи, Ани ти явно не си ни виждала на хубава снимка  Laughing. Имаме си и косичка и прическа още от първия ден  Mr. Green пък и той като се завътри 2 пъти в леглото и тя пада  Joy

ето ни http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=78188&id=100000010145511

# 245
  • София
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата ви, но искам да ви помоля да помогнете на една майка, която е на ръба на живота и смъртта, защото е решила да запази бебето си въпреки усложненията на бременността. Трябват и парички за опрация в Берлин. Има и малко детенце. Просто да ти се скъса сърцето... Cry Ето темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12205154#msg12205154

Моля ви, дори 5 лв. да отделите, все е нещо! Форумът е страхотна сила и аз вярвам в това. Ето сметката:

BG55FINV915010BGN0KRYC
Полина Иванова Василева

Може и чрез epay да се плати.

Благодаря ви!!! Praynig Hug

# 246
И аз никога не съм слагала шапка. Те косите са им едни такива мъхести  Laughing , само изтривам с хавлийката.

И моята коса пада, падаше и след първата бременност. Ама до 5-6 месец спря.
Днес се подстригвах.

Ето как се возим напоследък  Laughing - http://diksi.multiply.com/photos/album/63#41
И Калин днес за първи път прояви интерес към играчка - http://diksi.multiply.com/photos/album/63#40

autumnsphere, сега ще прочета темата.

# 247
  • София
autumnsphere, виждам, че Поли е казала, че утре ще отворят дарителска сметка. Сега да превеждаме ли в тази, или да изчакаме?

# 248
geribg, шапка ти свалям! лошото е както казва сиска, че е много трудно да се осинови българче. има много деца по домовете, но не са с изрядни документи (родителите им не са се отказали от тях, а само са ги оставили за отглеждане в дома  #2gunfire)
има доста хора, които не могат да имат деца и чакат с години и търсят връзки за да вземат детенце. както всичко в тази държава и това не е направено както трябва. Дано успеете!  Hug

Стискайте ни палци утре сме на 2-ри pentaxim + symflorix . Предния път детето беше 2 дни като парцал и с Т и днес здраво съм се гипсирала. дано мине по-леко този път.

# 249
  • София
Ами, това не е сигурно, утре ще подадат документи. 10 лв. няма да впечатлят данъчните на първо време, мисля. Simple Smile

# 250
  • Sofia
Здравейте. Ние бяхме десетина дни при баба ми и вчера се върнахме за ваксина. Днес я сложиха и малкият порева. сега обаче е подуто мястото........ Сложих компресче, но се чудя дали да се притеснявам или не на реакцията. Иначе бебо е средно кисел, спинка малко повече може би. Оказахме се обаче малко едрички този път- 7,100 гр и 66 см. Казаха да не увеличаваме яденето, но той вече прави знаци, че иска повече. Продължавам като луда да се цедя Достигнах до 12 пъти на ден, но през нощта нямам сили да ставам  Tired Въпреки усилията обаче кърмата не се увеличава. Много се надявах да дойде момент, в който да не се притеснявам дали ще му стигне за следващото хранене. Уви май няма да стане. Гледам да събера достатъчно за пет хранения, а последното е винаги с добавка от АМ - около 60 мл.
Сега събираме инфо къде да идем на почивка. Кошара нямаме и търся някъде да има диван или кресла, които да съберем . Обаче банята ми е чудно как ще става newsm78 Мами, как къпахте бебетата.?

ЗА шапка - не съм си помислила и да слагам досега... Веднъж само му сложих една за да го снимам.

Косата ми пада ужасно от месец

Иначение още не се обръщаме, но протягаме ръце към играчки, днес така дръпнал един паток от активната гимнастика, че успял да събори дъгата, която държи играчките.  Joy

# 251
Ами, това не е сигурно, утре ще подадат документи. 10 лв. няма да впечатлят данъчните на първо време, мисля. Simple Smile

autumnsphere, ако утре има дарителска сметка, не е ли по-добре направо там да преведем парите? Какви 10лв. нещо не разбрах!

# 252
Горката Поли. Много гадна ситуация наистина... Ще помогнем я, както се казва, капка по капка вир....

Ето ти снимчиците Luni4ka - разбрах, че нямаш търпение a сега докато гледаш ще ги опиша

# 253
  • София
Утре ще подават документи за дарителска сметка, не знам дали веднага ще им я отворят. Идеята на дарителската сметка е, че ако в нормалната се преведат големи суми, са облагаеми с данъци. Но първоначално ще са по 10, 20 лв, така че няма да се набият на очи.

# 254
 loranholl, какво е symflorix? За пръв път го чувам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт