В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 235
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Ани, Честит Рожден Ден!

Бъди много здрава, щастлива, цъфтяща и лъчезарна както винаги  Grinning Още повече положителни емоции, обич, приятели и ухажори и аз да добавя  Wink Тя любовта си знае работата и ти ще трябва да го подсещаш за картончето, а не той да те гони  Joy Hug

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:09 от ThracianLina

# 166
 newsm59    Честит рожден ден ,Ани! newsm59 много здраве ,щастие и кьсмет! newsm38 Gift

# 167
Хρόνια πολλά, annny!
Бъди здрава...., бъди прекрасна като букет от рози за Някого и му въздействай като шампанско..........
и винаги получавай роза от Него ето така  Wink......

Ехооооо, мацоранки, кво става тука бре? newsm78...... Систърките - организационни отговорнички за сбирката съвсем зачезнаха... fiuuuuuu....., а пък мен здравата ме човърка как върви подготовката на мероприятието....... Така да се вълнувам сякаш ще присъствам  Stuck Out Tongue Winking Eye еееееехххххх..... icanfly

Извинявам се че пак телеграфно се включвам........сори`начи Mr. Green ама делата ме натискат....
Гледам, че от вчера няма промяна в гласуването, та ще поизчакам до по-късния следобед и ще обява
Адонис 16:30ч. за окончателно място и време на срещата.......

До тогава на всички мнооооооогооооо...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 168
ЗДРАВО !  Цветинце, то сега смешно Joy,ама тогава,като ми ходеха циците 2 дни преди мен, а дупето идваше след 3 дена ,ситуацията беше нещо от сорта на :Смее се Прьдлйо,ама не му е смешно.. hahaha . При положение,че бебо се роди 2,600 кг.,колко кила сьм си сложила на мен на "газата" просто..,не ми се смята ooooh!.                                 КАФЕЕНАТА,ти верно че сега си имаш братче, ама нали уж щяхме КАФЕ да пием (вчера,днес..) То и днес отече..,аз пьк след обяд ще ходя да купувам униформа на синковеца,така,че ако искаш пиши ми на лични евентуално да се разбераем заедно да се изнасяме кьм Ларнака утре  newsm78. ЕЛЕНЦЕ-БЕЛЕНЦЕ  ти ?        bouquet

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 15:29 от YANICKO

# 169
Ееееееее............... ама голямо скатаване правите днес, а?! smile3560
То не че аз имах много време да пиша де Whistling......, но идвам пак последно да оповестя очевидното..... и така.....--->

BG-mamma дългоочакваната кипърска среща
Larnaca 22/08  Adonis (детски кът) час -16:30
Hands Clap

Тъй че, мили мои, надявам се че имате телефонна връзка по между си за доуточняване местонахождението за тези,
на които не е извество............, но ако някой намине да даде инфо и тук, няма да е излишно смятам....

Сега ви пожелавам прекрасна вечер и чакам с нетърпение отзиви от паметното събитие
Hug coolcool

# 170
  • Larnaca, Cyprus
ей ни бе къде без нас Mr. Green Mr. Green
Ани - лелята чрд   bouquet да си ни жива и здрава и скоро айде някой батко да те вземе пък може и в кипър да останеш при нас  Hug Hug ооооо ще бъде просто чудесно Peace Peace
пътеводител за адонис детски кът за тези които ще идват от Никозия
адреса е
Пехнидуполи Андонис........Детски кът Адонис
Паралия Макензи Ларнака......Плаж Макензи в Ларнака
тел...24-656647
за тези които не говорят език и не могат да се разберат с дядо Нико следното обяснение ще им е от полза hahaha hahaha
след кръготвото на магистралата продължавате направо и влизате в Ларнака .......карате все направо и след няколко светофара ще видите отляво на вас на поредните сфетофари киното Синеплекс. От сфетофара на киното  завивате надясно и карате все направо подминавате едно кръгово продължавате направо докато стигнете сфетофарите . ОТтам завивате надясно и хващате пътя за летището ......на вторите  сфетофари които ще намерите завивате наляво и веднага след това надясно .....Отляво на вас ще видите наредени много заведения ще преброите четвъртото или петото е нашето отвън има голяма табелка със разноцветни буквички пише .....ΠαχνιδοΥπολη Αδωνης....който не може да брои да се оглежда за червен Форд Фиеста ....той е мой Joy Joy Joy......или просто надайте  ушенце за врякащи чайки на български .....това сме ние hahaha......да не забравите чорапки за децата и за вас ако ще влизате със тях за да не ви се наложи да купувате  Mr. Green
Айде мили мами оставяме ви че трябва да се готви челядта е гладна до утрееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Hug Hug Hug Hug

# 171
Отбивам се само да кажа,че ние ще пристигнем към 17:15,тъй като в 16:30 тръгваме от работата ми.Нали няма да развалите толкоз бърже седянката  Wink

# 172
тук сме, ще дойдем утре.
поздрави на всички празнуващи  bouquet
нямам време да чета сега, но някой слънчев ден ще си наваксам.

# 173
Eй кой каза че не сме тук
да се запиша,че лоша работо ако не ви прочета Joyнапрово ме гложди какво съм пропуснала Joy
Ето значи накой одъртял smile3501и почерпкара си я бива
анни мила с малко закъснение те поздравявам за този личен празник....дано днес си наваксала пропуснатото по партито Peace
Цитат
Това означава ли ,че аз като дойда септември вече нищо няма да има по магазините и цените пак ше са си височки? smile3518
Ах,кка исках да направя един шопинг....
може и да си направиш шопинга,но не съм сигурна,че ще има много намаления,/ако изобщо има//така ,че по-добре си напазарувай от БГ Peace
Еле
Цитат
вчера не издържах и отидох да купя количка и легло за бебо. Има още време, ама сега е такъв рахат за пазаруване, пък и нали има промоции до края на август, изкуших се.  Embarassed
добре си направила Peaceчестито креватче..защо да не използваш намаленията newsm78...да всички казват,че не е хубаво да се пазарува от рано newsm78но щом има изгода защо не..и аз позарувам по малко всеки месец...от една страна не ми дойде всичко наведнъж в последния месец Peaceот друга всичко ,което ми харесваше си го взимах и после не го търсих,кое къде е Peace
Блонди Hugдобрече си ти да ни почовъркаш малко Joyиначе можеше и да пропуснем събитието Joy
Цвети
Цитат
Нали няма да развалите толкоз бърже седянката
че вие ще дойдете във разгара на купона  party006
Кате,това обяснение не е ли за идващите от ЛИМАСОЛ newsm78
Винаги welcome

# 174
  • София
Здравейте Великолпени,
аз съм тук обаче пиша под прикритие hahaha
реших да изляза за малко изпод сянката  Mr. Green
Винаги добре си дошла на Кипърска земя.
Десита и тя е кацнала днес и всичко е наред.
Живот и здраве с нетърпение чакаме срещата.
Пепитке, моля моля мойто девер....демек мъжа на Катя оттам минава като се връща и от Никозия ....тъй че обяснението се предполага да е не единственото но вярното Peace
До утре ненагледни!!!!! Сладки сънища!!! Hug

# 175
За тези които идват от Никозия...друг вариант пък който им е удобен Peace Peace
Минавате 3 кръгови  по магистралата/първия на магистралата,втория за Арадипо,третия на клима или още се знае на ГСЗ_ТО/ и след това следват светофари четири на брой/първия на църквата,втория на пожарната,третия на квартал  Дроша,теси всички се минават на право ...на четвъртия светофар преди грацкия парк надясно и намираме кръгово от ,което на дясно -пътя за летището...все направо 3 сфетофара,на третия в ляво и после първата в дясно ...там както е казала КАТИ Hug
Цитат
.Отляво на вас ще видите наредени много заведения ще преброите четвъртото или петото е нашето отвън има голяма табелка със разноцветни буквички пише .....ΠαχνιδοΥπολη Αδωνης....който не може да брои да се оглежда за червен Форд Фиеста ....той е мой 35 35 35......или просто надайте  ушенце за врякащи чайки на български .....това сме ние hahaha......да не забравите чорапки за децата и за вас ако ще влизате със тях за да не ви се наложи да купувате  Mr. Green
Айде мили мами оставяме ви че трябва да се готви челядта е гладна до утрееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее...........ще бъде срещата
Муци,  love001щом е тъй няма проблем....всики да реши кой път му е по-познат и повече го устройва hahahaважното е да дойдат а кой от къде няма значение

# 176
  • София

пътеводител за адонис детски кът за тези които ще идват от Никозия
адреса е
Пехнидуполи Андонис........Детски кът Адонис
Паралия Макензи Ларнака......Плаж Макензи в Ларнака
тел...24-656647
за тези които не говорят език и не могат да се разберат с дядо Нико следното обяснение ще им е от полза hahaha hahaha
след кръготвото на магистралата продължавате направо и влизате в Ларнака .......карате все направо и след няколко светофара ще видите отляво на вас на поредните сфетофари киното Синеплекс. От сфетофара на киното  завивате надясно и карате все направо подминавате едно кръгово продължавате направо докато стигнете сфетофарите . ОТтам завивате надясно и хващате пътя за летището ......на вторите  сфетофари които ще намерите завивате наляво и веднага след това надясно .....Отляво на вас ще видите наредени много заведения ще преброите четвъртото или петото е нашето отвън има голяма табелка със разноцветни буквички пише .....ΠαχνιδοΥπολη Αδωνης....който не може да брои да се оглежда за червен Форд Фиеста ....той е мой Joy Joy Joy......или просто надайте  ушенце за врякащи чайки на български .....това сме ние hahaha......да не забравите чорапки за децата и за вас ако ще влизате със тях за да не ви се наложи да купувате  Mr. Green

както правилно отбеляза пепитка това е за идващите от Лимасол.... bowuu

# 177
Момичета,здравейте и от мен!
Ани, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива!  bouquet
Момичета,весело изкарване утре! И да не забравите да направите някоя друга снимка Hug
Лека нощ! Heart Eyes
п.с. Муци,писали сме заедно Hug  Hug  Hug

# 178
Милички едно въпросче?????нали не съм много на ти с лапа Joy
Та защо на профила ми не ми излизат побликациите,все си стоят 0?? newsm78
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО  love001  love001

# 179
  • София
Пепитке, в отчетните подфоруми публикации и съответно ранг не се трупа.....т.е. има форуми където ти се отчитат публикациите и растеш и съответно се променя статута ти ......виж инфото в началото на форумите че вече недовиждам нещо  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт