Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?
...на климатиче...
...,
..., та няма кво да се раздува...... 
/.... И ако правилно си спомням че ти си на 25, значи той е на 34 

Приготвих, сколасах - ей такива класически любовни балади ми пуска след това:
То ако ни слушаш по приказките може и да сбъркаш кой е по-мъдрият, но е важно, че се разбираме без думи 
Точно
Дори първоначално мислих да я формулирам "една година по-младеж от Блонди" ама 
Надявам се отново да ме приемете така топло,както и миналият път... Видях ,че сте ме сложили отпред на темата като кандидат Лимасолка

Разконспирирани сте!!! Брех минавам аз покрай таверната с мъжо и що да видя на една маса 4-5 моми се заговорили на БЪЛГАРСКИ за бракове и раждания! Викам си - тука само е някоя бг-маминка, ама викам си ще трая до другата събота, че да се запозная с всички! 
така че не съм достоверен източник
..... бременни мами в Пафос не знам да има, обаче можеш да пишеш на ЛС на Мечето /ще я видиш на първа страница в колонката "Това сме ние"/ тя е там и има двама сладура -близнаци на около 1~2-годишна възраст, т.е. неотдавна е било да ходи по гинеколози за проследяване на бременността си и вероятно ще може да те насочи....
ехеееееееееее че как без нас..запознахме се със собственика,той пък познат на мъжото
..преспахме децата и мама и хоп там не мислихме за колата,за паркинга,че то трудна работа да паркираш
..толкова ми хареса,че решихме в събота пак да повторим...
...бебка се беше забляла в майстора на биляра и падна в басейна
направо ми изкара ъкъла...из за момент не бях там и като видях човека ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
...ауууу ама как съм се увлякла в разказването 
нищо поне за почивката всичко уредено ли е
...
сладки сънища 
Това го повтарям и на майка ми откакто де факто (а не само зад стените на общото жилище) си е сингъл 
...да подишаме чист въздух..и да се разхладим 

Твоя зет началото на септември някъде го очаквайте
да не хапе