В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 225
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  Добро утро, мацоранки!  Хайде рипайте от леглата -
каня ви на неделен виртуален пикник...

тъй де, много ви изглезих по уикендно време със закуски в легълцата.... fiuuuuuu...на климатиче... smile3560...,
е аде малко сред природата... дет`се вика да приложим "физкултура-спорт-туризъм"... Mr. Green....

Пепитче, и да любопитстваш, душкооо..., той ангИжИментО отпадна #Silly..., та няма кво да се раздува......
То и затова така ви юркам тука с туристически излети...- тъй де да не си скучая сама newsm65

Линче, глеЙ`сЯ..... Яз не съм математически гений..., да не кажа че математиката винаги ми е била чужда.., обаче според условието на задачката с възрастта на мъжо ти смЕтам, че човекО трЕбЕ да е с 9 години по-голям от теб /не допускам да е с толкова по-малък, щото едва ли ще се жениш за малолетен perko hahaha/.... И ако правилно си спомням че ти си на 25, значи той е на 34  Hands Thumbsup...- Ъм чИ той младеж бря! Mr. Green... даже съм му кака с 1г. Joy

Хубав неделен ден желая на всички ви! newsm51

# 76
 Hug Hug Hug
Добрутро момичета ранобудни чучулиги и сови по принуда  Grinning

Пепита, добре дошла, мила! (еее как обичам да го играя домакиня на разни партита по плажа на Ларнака  Rolling Eyes) Личи си, че добре сте си изкарали и си заредена с ооооще енергия  #Crazy  Hug

Дани, много точно казано "подарък по вкуса", че той другите не ги признава  smile3521 Приготвих, сколасах - ей такива класически любовни балади ми пуска след това:
http://www.youtube.com/watch?v=y5WCi13OekE
И аз като се заслушам (щото иначе все по-бързите ми хващат ухото), и отбележа, че има интересен асинхрон между мелодия и текст, той отвръща: "Да, така както има песни за след любов, а не кекс"  #Onfire

Шанкулова, чудна разлика, а  Wink То ако ни слушаш по приказките може и да сбъркаш кой е по-мъдрият, но е важно, че се разбираме без думи   Hands Clap

Еееееееее Блонди... задачката-закачка бе специално за теб, а и за другите де... Браво  omm Точно  Peace Дори първоначално мислих да я формулирам "една година по-младеж от Блонди" ама  Mr. Green Не е непълнолетен верно, непълнолетен една година по-малък от мен дундурках в гимназията няколко години, но като навърших 18 поумнях и се уплаших да не ме обвинят в злоупотреба  hahaha

Страхотен неделен ден, мацоранки! Блонди, обожавам пикници и самата виртуална мисъл за тях  Hug

# 77
здравейте момичета  Simple Smile
аз съм нова тук
приятно ми е да се запознаем.
имам едно въпросче.В Никозия знаете ли някаде дали има бг ресторант(бг кухня)  Praynig

# 78
Цоп....Ето ме и мен с риск да ме убиете,че така се появих ( и то доста отдавна) и избягах тотално от тогава.......Абсолютно виноват! Embarassed Embarassed Embarassed
Много, много съжалявам,че не съм влизала...Доста неща ми се струпаха и гледах да страня от всичко, свързано с Кипър...Ама ей ме на..не мога да се удържа повече  Sad Надявам се отново да ме приемете така топло,както и миналият път... Видях ,че сте ме сложили отпред на темата като кандидат Лимасолка   bouquet  Praynig Praynig Благодаря ви много за което момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...Много сте мили...Като го прочетох се насълзих,защото си го предсатвих (какво да се прави...ревла съм голяма за такива неща  Embarassed )...
Чудя се от къде да започна.....Първо като видях що теми сте изписали....Незнам дали изобщо някога ще смогна да ги прочета....Но ще се опитам все пак....
За Кипър ...надявам се съвсем скоро да не съм вече кадидатка,а само Лимасолка  Praynig Praynig Praynig Много неща ми се случиха и просто незнам от къде да започна...Пък и не ми се ще да ви надувам главиците с мойте глупости ( може би даже повечето от вас не ме и помнят,но това е разбираемо)Аз пък си ви помня и затова съм пак при вас  Hug....С две думи ще кажа - дипломирах се Simple Smile и скъсах тотално с част от "предишния си живот" ( звучи много странно,но е така)....И сега съм се запътила обратно към Кипър ( най-накрая, мислех че този ден никога няма да дойде Sad). Ако нещата се развият както трябва, живот и здраве съвсем скоро - в началото на септември вече би трябвало да съм си пак там Praynig Praynig Praynig Силно се надявам да стане всичко,въпреки че съм леко скептично настроена, т.к. при мен нещата все някъде се объркват.....Този път се надявам да не става така....
Милички, незнам какво да ви поднеса ,за да се извиня...Много ме е срам,че така гадно се записах и изчезнах,а сега пак ви се появявам в темичката...И  т.к. вече е минало времето за кафенце ( макар че аз съвсем скоро станах  Embarassed), приемете моите скромни цветя към вас, защото сте толкова мили и никога няма да забравя как топло ме приехте тогава,а надявам се и сега Hug  bouquet

# 79
здравейте, мили дами! минавам на бързо, че ще се върна да ви изчета!
Ааа, бързо да си признават кои от вас бяха тази вечер в Ларнака на рибена таверна на плажа chef Разконспирирани сте!!! Брех минавам аз покрай таверната с мъжо и що да видя на една маса 4-5 моми се заговорили на БЪЛГАРСКИ за бракове и раждания! Викам си - тука само е някоя бг-маминка, ама викам си ще трая до другата събота, че да се запозная с всички!

Апропо, "часът и мястото на срещата известни ли са" вече? Май се знае само датата! Ама хайде първо да ви прочета и после да питам

бааааааай  love001

П.С. Кристи4, не знам да има българска кухня в Никозия! То пък аз какво ли знам тука  Crazy така че не съм достоверен източник
Чак сега се сещам и да каже едно МЕРСИ на Яничко за инфото за БГпериптерото в столицата! Намерих го ама не на платия Соломон, а на Елефтерия! И нямаше сирене   smile3515

# 80

nad_and welcome..... бременни мами в Пафос не знам да има, обаче можеш да пишеш на ЛС на Мечето /ще я видиш на първа страница в колонката "Това сме ние"/ тя е там и има двама сладура -близнаци на около 1~2-годишна възраст, т.е. неотдавна е било да ходи по гинеколози за проследяване на бременността си и вероятно ще може да те насочи....

Благодаря, Miss Blondy~Redhat! И аз като четох темата видях, че в Пафос само Мечето е раждала скоро.

# 81
Ехо доживях да седна и аз днес Laughing Hugима ли някой да си правим компания new
Така ни е тръгнало на обикаляне Joy,но какво да се прави все пак е ваканционен период Party
И бях обещала да разкажа за почивката...ами просто както и си бях планувала да си починя най вече от домашните задължения Peaceисках като стана сутрин да не мисля за нищо друго освен за това как ще изкараме?къде да заведа децата и разходките smile3521...а на децата още с отварянето на очите работата им беше да сложат банските и хооооооооооп на закуска...после басеин....малко почивка ...обяда готов и ни чака Heart Eyesпак на басейна...вечеря готова и чака..изобщо може и да не се мърда от хотела...но чесно казано умръзва...и започваш разходките Peaceна центъра...по лунапарковете..все пак трябва всички да са доволни Peace...в петък се загледах в една табелка до хотела,,жива музика" newsm78ехеееееееееее че как без нас..запознахме се със собственика,той пък познат на мъжото #Crazyето място за купон smile3508..преспахме децата и мама и хоп там не мислихме за колата,за паркинга,че то трудна работа да паркираш Twisted Evil,че то на гърба на хотела Peace ...и нали се сещате за какъв купон ставаше въпрос...а то се оказа бозуки,и една от певиците българка dancing..толкова ми хареса,че решихме в събота пак да повторим... hahaha....Но имах и неприятно изживяване Naughty...бебка се беше забляла в майстора на биляра и падна в басейна newsm61направо ми изкара ъкъла...из за момент не бях там и като видях човека ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ  bouquetмокар да ми я носи #Crazyнезнаех какво да кажа и как да реагирам Shocked...чак следобед успях  му благодаря и да видя кой е..добрече изобщо не беше глътнала вода/поне така казаха/ и нямаше лоши последствия Peaceнаправо господ е бил с нея....с изключение на тази случка всичко друго беше страхотно Peace...а колко хубаво почерняхме..даже сина ми май ще се къпе вече с потник да не хваща повече тен #Crazyче ще задмине и негрите Sly...ауууу ама как съм се увлякла в разказването newsm78то още малко книга да напиша smile3521 стига толкова...
А най-лошото беше,че нямах връзка с вас Tired
Блонди
Цитат
и да любопитстваш, душкооо..., той ангИжИментО отпадна #Silly..., та няма кво да се раздува......
То и затова така ви юркам тука с туристически излети...- тъй де да не си скучая сама newsm65
newsm78 и аз тъкмо се зарадвах...викам си хайде нещо ново,интересно и хубаво в твойта къща....а тя работата се развалила Whistlingнищо поне за почивката всичко уредено ли е Peace...да се разведрите и вие малко Peaceто хем ви е ред ,хем ви се пада newsm10...
Лина
Цитат
еее как обичам да го играя домакиня на разни партита по плажа на Ларнака
Peaceмай имаме една и съща професия smile3532
КРИСТИ4... welcomeдано помогне някоя маминка от столицата....ако може един вариянт..напазарувай си от бг магазин и си сготви Peaceнаистина няма да е така сладко като на ресторанта,но поне няма да устанеш гладна Peace
АННИ честита диплома..тук сме и дано успееш да си подредиш живота както на теб ти се иска Peace
Кафенце...за коя таверничка срава въпрос...не съм била там ,но преди 2 седм.има същата случка в задръстването и аз попаднах на бг разговор hahahaпак по женски...интересно аааа и естествено нададох ухо Joy
Хайде до утре сладки сънища

# 82
Добро утро! Хайде на закуската, момичета:

И кафенце:

# 83
Линче,мерси за закуската  Hug Hug

...... На виж я Мастерче.Минава,хвърля по един целуфан и нищо не казва......може   да е дуо вече .

Какво стана с Жабка?Някой нещо знае ли?

Ко речИ ???? Whistling Whistling ....... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

нИ съм дуо ощИ.....И аз кат' Блондича.....съм от оназ партия на "По добре сама ,отколкото зле придружена"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Жабка е в Испания при мъжО.....

А не пиша мноУ подробно,защото няма време на работата....Чета ви но не винаги мога да вмятам коментар...Ама пусто....Влязохте ми под кожата вече и не мога да се откъсна от темичката.....Липсвате ми като не мога да ви "видя " няколко дена и изкуквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 84
Ей ме на аз да вметна коментар  Mr. Green
Мама ми казва така... Разтапяте ме, момичета  Heart Eyes

Иначе и аз съм на мнение, че по-добре сама, отколкото...  bowuu Това го повтарям и на майка ми откакто де факто (а не само зад стените на общото жилище) си е сингъл  Mr. Green Обаче пък и съм първа писта като харесам някой нейн кандидат  Party

Пепита, а и другите мацки от Ларнака и Никозия - нали знаете Сърфинг базата на Лефкосия? Е, там се наяждам само с хляб със сусам и морска вода и лимон, но иначе какви мръвки съм пекла под 40-градусовото слънце  hahaha

# 85
Ха да се запиша и аз ,че пак обикаляне сме планирали travel
Милички,сменял ли е някой неработещи играчки от Джомбо newsm78..
мисля днес да ида да опитам,но не съм сигурна,че сте ми я сменят...или ноне ремонтират...
Замислили сме и на балканчето да се разходим newsm49...да подишаме чист въздух..и да се разхладим Peace
Лина,ще похапна докато има... Peaceмерсаж Heart Eyes
Мастърче
Цитат
нИ съм дуо ощИ.....И аз кат' Блондича.....съм от оназ партия на "По добре сама ,отколкото зле придружена"
що тъй бе човек newsm78...те мъжете не хапят Joyсамо намери едно послушно кученце да го теглиш за каишката smile3521и работата ще е бомба Peace
Хайде на разхладителнитеи това за всички вас специално с пожелание за спорен вторник

# 86
добро утро и от мен
Благодаря ви момичета за посрещането.
НаМЕРИХ ЕДИН АКО МОЖЕ ДА С ЕНАРЕЧЕ ресторант бг.
нямам думи-голяма скъпотуия и всичко беше полуфабрикати.супата точчета е без топчета и е от етзи прахчетата бульони на маги.  Sick
каквото поръчах го няамше а в менюто имаше 100 ястия  Joy
и от срам ли незнам поръчвахме и управителктата, сервитьора се спокриха в кухнята и накрая не ни сервираха  Joy.
една кока кола малка струва 3 евро  Shocked
ЕДИН СЪВЕТ
ако чуете бг ресторанта бягайте  #2gunfire

# 87

....що тъй бе човек newsm78...те мъжете не хапят Joyсамо намери едно послушно кученце да го теглиш за каишката smile3521и работата ще е бомба Peace

Тъй де....Само дет' не съм попаднала на такъв дет' да не хапе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 88
Добро утро и от мен!
Малко е пусто тука в сравнение с миналата седмица,ама няма да почвам да се карам,ще изчакам до следобед Crossing Arms
Пепита,чудна почивка,и аз искам такава...ама нещо пак ми се размина таз година ooooh! Твоя зет началото на септември някъде го очаквайте Hug
Кристи4,и аз имам горчив опит с Бг ресторант,само че не в Кипър...какво да се прави,българска му работа Mr. Green
Ани,добре си се завърнала...и по-редовно да пишеш вече Peace
Търсят се Муци и Кати! Минете кажете нещо деееееееееееее...Не е честно така Hug Hug Hug
Лек ден и успешна седмица на всички  bouquet

# 89
Цитат
ако чуете бг ресторанта бягайте  #2gunfire
нали ти казах да си приготвиш в къщи Peace
сигурно щеше да останеш по-доволна и по- на сметка Joy

Цитат
Само дет' не съм попаднала на такъв дет' да не хапе  
smile3521  love001
А той къде лие newsm78...трябва да му изкараме зъбите toothда не хапе Joy JoyШанкулче нищо живота продължава Joy ...почивка по нататък

Общи условия

Активация на акаунт