Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?

:
за теб и вашите желания... Точно същото усещам и за мен, още преди да е станало каквото и да било
Иначе искам момченце първо, ама поне мъжът ми не може да ме обвини в пристрастия
Пък иначе не съм много по такива излияния
Очите ми останаха
Ами да, кройката е много добра, пък и тези високи талии сега са модерни, та с един куршум - 2 (3
Така значи - дълбоко деколте и неравна по дефолт, каквато ще я изкарат първоначално - СДЕЛКА (както Цвети казва
А за бюстието още пролетта си взех страхотен гладък сутиен на Триумф с банели и подплънки малкинко 
..... бременни мами в Пафос не знам да има, обаче можеш да пишеш на ЛС на Мечето /ще я видиш на първа страница в колонката "Това сме ние"/ тя е там и има двама сладура -близнаци на около 1~2-годишна възраст, т.е. неотдавна е било да ходи по гинеколози за проследяване на бременността си и вероятно ще може да те насочи....
и те чакаме да се включиш от там
..., ама трябва да си намеря спонсор за самолетните билети
иначе....... то и така сО зор събирам пари за основен ремонт на банята, пък ако трябва да дойда със змейка, полета в двете посоки таман шЪ ми изпапа парите за ремонта, дет още не съм ги събрала сЮФсем

както винаги си се справила чудесно 
и със здраве да си носят името
Ето я задачката-закачка - през всяко десетилетие от живота ни ще има само по една година, през която възрастта и на двама ни ще започва с едно и също число 

На мен хем ми харесва,хем не искам да съм тук...искам при вас на острова...незнам какво толкова ми е домъчняло за Кипър,ама може би 2 години там не са никак малко...А и хората бяха някак си по-различни...Тук всички ми се струват изнервени,озлобени...абе незнам...все пак още никой не познавам тук конкретно 

спокойна и лека бременност 

тръгнахте ли?Надявам се не с моторетката 
на човека до теб....пиите едно и за нас...как мина купона?
а и консумирано и запечатано