Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?
Шегата настрана, вчера цял ден (не бях отваряла форума до днес), си мислих за разговора ни с Цвети за зетьовете от мен+ снахите от нея
Изградила съм си усет за близките ми и за тези, които чувствам близки 

Цветът е много хубаво сладко екрю, а не синкаво бяло
Мерките са вече взети, взех и лека чанта специално за костюми и т.н. дрехи като ръчен багаж, в която да съхранявам и пренасям роклАта като стане готова около 31-ви август
Лина Арванити звучи добре, какво ще кажете
Това дори не сме го обсъждали, а се разбрахме без думи - 40-ина човека гости най-близките 
първо Тошката, после Василената, а накрая и Гогата... 3 реда сополи и 5 реда сълзи... ай от мене толкоз нищУ интереснУ

на бабето да те радва още дълги години .......

.......а ти за какво си мечтаеш казвай казвай де момче ли или пак момиче 

...а за роклята просто нямам думи толкова е нежна и романтична уаааааау
Сакън да нИ река чИ ми сЪ`й заформил`нгажимент нЯщУ....и вече си ги насосвате
и
....... И ето как на човек му излиза име...
....,

.... - ден ине динатон!
....
/
... Много ми харесва роклето 

за деколтето, другата ми чуденка е дали да я правим права отдолу или да я оставим както е на картинката
или нещо подобно!
... Пък теб не те писах от

.БЛАГОДАРСКО и мен ме турнахте при другите кагебейки
!SHANKULOVA - предай поздрави на РУСЕ от мен !!!Много ми е домьчняло ,та чак ми се
. THRACIANLINA-
Целувки