В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 230
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте  Hug
Първо искам да се извиня на Блонди,че не успях да се видим.  bouquetБлондич,много натоварена беше програмата за 2 дни.Но има голяма вероятност да дойдем пак за 2-3 дни.И тогава няма да пропусна.

Къде не бяхме  Embarassed при свекъра и свекървата/Китен/,при племенницата/Елените/,Сл.бряг.............пфуууууууу...е,успяхме и на плажа да се мернем.
Изкарахме прекрасно.Но за съжаление само 2 дни.Така е ,като не дават на половинката отпуска  Confused Ще има но края на август-септември.И затова крадем само уикендите.
Ноооооооо качественно.

Муцка,Кати.......как сте ? Драснете 5 реда.В събота тръгнахме много рано и затова не се видях с маминка.Днес ще свърша и тази работа.

Шанкулче,така е:и на мен хората ми се виждат изнервени,но това се получава от супер `уредената` ни държавица.  Confused

Какво говорите,бе хубавици за тия БГ ресторанти  ooooh! Какви са тези цени  ooooh! Луда работа .

Целувки на всички   bouquet Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes

# 91
pepita-1977 моя милост нали работи в Джъмбо,за сега. Мисля че сменят играчки,но пак си зависи от случая,дали е купена отдавна,дали не се виждат следи от удар и т.н. Но с малко повече убеденост ще стане работата.

nad_and   тя твоята сестричка май с мен ще върви  Laughing Дай някой координат да се видим някой път и да разходим бъдещите коремчета  Rolling Eyes Пък и Пафос ми е любимо местенце в Кипър.

annnyдобре дошла отново  Hug .И аз имам периоди на изчезване,но никога не мога да се откъсна от форумчето.То обикновено се получава когато ми е много трудно и депресирано не искам и да пиша,че да не натоварвам никой.

Хора,аз сега съм в една голяяяма дилема.Работата ми по принцип е натоварена физически.Чудя се по-отрано ли да уведомя шефа,че току виж направил компромис да работя само първа смяна или да ме премести на по-лека позиция,или пък да изчакам повечко,защото нямам още 6 месеца на пълен работен ден и да не му хрумне да ме изгони  newsm78 Какво ще ме посъветвате?
Доколкота знам навсякъде има закон,който защитава бременните от изгонване от работа и задължава работодателя,ако е тежка работата да предложи по-леко натоварена.....Не знам,чудя се?

# 92
Момичета много ви благодаря.Ужасно сте мили   bouquet  bouquet  bouquet
cveta, много си права. Точно защото ми беше от най-гадните периоди гледах да не се задържам много много,за да не натоварвам никого с мойте глупости. Важното е, че не съм ви забравила и съм тук Hug
Планирах да пътувам в началото на септември към Кипър, но уви.. Днес се обадих и на БгАир и на кипърските и резултатъе е - НЯМА свободни места чак до 8.09 ,а билетите са ужасно скъпи  #Crazy ooooh! И сега пак в задънена улица.... Шефа ме чака да почвам работа ,че нямало достатъчно хора във Фасурито, уж всичко уредено,ама ей го на - няма билети,ама няма пък да ме спрат -  хващам велосипеда и тръгвам!   Laughing Laughing Laughing
Шегата настрана, да попитам някой от вас сладурани пътувал ли е снякаква друга компания до Кипър?

# 93
annny ,айде добре се завърнала  Hug Кофти-не кофти.....тук да си!Всичко си дрънкаме  и ни олеква,като си кажем  Blush Виж сега за билетите Муцка ще каже,тя пътува онзи ден,Деситка също-тя пък май някакви прекачвания прави . А помислила си за варианта Атина или Солун  -Кипър?Малко ще ти се удължи пътя ,но е вариант.

cveta80,много зависи как се чувстваш.Според мен избери по-лека работа,по-малко часове.........важното е ти да се чувстваш добре.Знаеш как е.Първите месеци е песен,но после натежава  Tired А и повече време ще имаш да потготвиш обстановката,повече време за малката.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 13:37 от Жу

# 94
Жу, благодаря ти много миличка. Имам вариант да пътувам от Солун, от там е и много по-ефтино, но не ми се щеше, т.к. тук живея на 5 мин. от летището,а  в противен случай трябва да отида с автобус до Кюстендил и от там ще ме вземат за Солун..Това е краен вариант,т.к. ще имам страшно много багаж и не ми се мисли как ще се домъкна сама до там с него...
Затова е по-дорбе да изчакам и да видя Муцка и Деситка като се появят какво ще кажат по въпроса и ще го мисля  Hug

# 95
Аннни, звъняла ли си на Олимпик Еъруейс? да направиш прехвърляне на Венизелос в Атина  Sunglasses До там има изгодни билети на БГ Еър, оттам с гръцката авиолиния. Удобно е, но плащаш двойно такси за обслужване, това е, няма как - моят вариант при липса на билети за Кипро  Peace

# 96
ThracianLina не, изобщо не съм се и сещала за тях... Ще ги проверя ..Благодаря ти много   bouquet

# 97
Няма защо  Peace Аз така направих насред миналото лято, пътувах изцяло с Олимпик, но тогава нямаше добри цени на полетите на БГ еър към Атина  Crazy Направо цъкни да видиш телефоните на Олимпик в сайта на Летището, или се занеси директно на терминал 2  Hug След това ще го мислиш София - Атина - и да няма прИмоции или редовни билети на БГ еър, ще има на Егеън или Олимпик  Peace  Hug Hug Hug

Успех, късмет и споко  Heart Eyes

# 98
  • Larnaca, Cyprus
 smile3534 smile3534 Дзааааааааааааааааак ето ни  newsm08 newsm08
Тук сме вече всички домъкнахме се чаааааааак до офиса за да ви пишем че в къщи интернет няма ..... #Crazyзасега де  Praynig
Лина честтит рожден на мъжо със закъснение!!!! Мила, да ти е жив и здрав и да те слуша много и още повече с всеки изминал ден  hug
Над Анд Други бременни от Пафос засега няма но никога не е късно да се появят ......иначе добре дошла от нас   bouquet  bouquet
Пепитке smile3544 ти ме разби бе мила .......другия път малката с верижка за колана да я вържеш да знаеш ......пу пу пу направо се изплаших като ти прочетох поста   Shocked Shocked Shocked
Аннни здрасти отново къде се губиш не така че ще се сърдим Crossing Arms...а сестра ми пътува със Кипърските авиолинии чрез агент провери как са там цените  Peace
Цвете според мен трябва да кажеш на работодателя че си бременна и той е длъжен да те сложи на по лек режим на работа ако ли пък не поне ще знеш как да постъпиш например да си търсиш нова работа ..... Peace.....но за по сигурно провери как стои въпроса попитай...... Peace
Ето ви мнооооооооооооооого целувки от всички нас Муцка   love001 Аз  love001 и децата  love001  love001
Време е да се включите със идеи за срещата къде кога и т.н. чакамеееееееееее smile3533
Така като гледам вариантите са два
1. Малко парти на плажа
2. Във Адонис града на игрите което е близо и до плажа и игрите са обезопасени днес бяхме там дори лошото е че няма климатик на вентилатори са .... Mr. Green
докладвам и за цените .......за децата има начален вход 2-3.50 евро ....носете си чорапки за да не купувате на място Mr. Green........питиетата са от  1.50-3.00 има и леки сандвичи малки пици и таквиз неща за замезване до 9 евро най много

# 99
Ееееее Кати и Муци  Hug Hug Hug
 newsm44 newsm51
Много поздрави пращам обратно към Кипрото, стягайте купона вярно, какво се бавите, момичета  Crossing Arms  Hug

# 100
Милички аз пак тук Hug Hug
Страхотна екскурзиика си направихме  car003..по балканските пътища...толкова ми хареса доста време не бях се зареждала с такава положителна енергия newsm10...ходихме и на манастира да се пречистим Praynig...че колкото и лошо да звучи соро не съм ходила и на църква spam2чесно да си призная Laughingи водичка си взех,и гривнички на децата купих Peace..на връщане седнахме да похапнем на сесалък дет му се вика Joyи децата поиграха в парка..направо всичко беше newsm74докато не отидохме в Джамбо Twisted Evil...значи Цвети незнам при вас как са нещата,но в Левкосиядирекно ми заявиха,че хеликоптера(от тези дето се управляват с дистанционно и летят)та казаха,че не ги сменят Twisted Evilне сме закъсняли,не е удрян..просто като го отворихме не работеше Crossing Armsа казаха ,че само в събота и понеделник сменят играяките,но нали събота беше почивен ден и за това днес отидохме...доста се разправяхме,даже и повиших тон,но нищо не стана smile3514направо съм бясна....но все пак не исках да си развалям деня с такива подробности Peaceоставих децата да поиграят ... 1swingдокато ние се успокоим с кафенце и хайде към къщи...
Жу smile3501претоварена програма,но поне сте си изкарали страхотно..хайде другия път за повечко дни и по-спокойно по
Цвети,така или иначе ако наистина се претоварваш с работата,ще трябва да зе замислиш за смяна Peaceза доброто на теб и бебчо Peaceта дори ако се наложи да смениш ,но съм сигурна че няма право да те изгони в това положение..освен ако се направи на луд/ако е някакъв .../да каже ,че няма други свободни места newsm78
Анни,много мои познати пътуват през Румъния...много евтино Peaceказват,ако имаш възможност и търпение пробвай и билети се намирали Peaceуспех
Кати,Муци Hugсериозно ли няма климатик #Crazy newsm78те последно време доста се излагат на това заведение newsm78незнам защо така...но доста клиенти се оплакват newsm78 и на р.ден бяхме и не останахме доволни даце и от отношениети им Naughty...но все пак ако няма къде другаде newsm78моце пак да сме там Crossing Arms
Хайде за сега това  love001  love001за всички

# 101
Хайде добър вечер и от мен...

Чета ви тези дни,но не остава време за писане,а и е тakaвa жега при нас тези последни дни,че гледаме да не се задържаме в нас....а и вече съм не само с милите си,а и започвам да се подготвям за пътуването дo Кипрото в петък....нямам търпение вече да се видим и запознаем,живот и здраве в петък,в късния след обяд вече трябва да съм в Ларнака... Hug

БИЛЕТИ:Разбирам,че положението с билетите от БГ е много сложно...Защо така?Мн българи пътуват и работят в Кипър ли? Може би това в момента е една от най-натоварените дестинации...Аз проверявах за Муци дали не мога да и взема,че швейцарските тур-оператори билети,но за съжаление няма от БГ полети,които да ги предлагат оттук,само хотел мога да резервирам.А от Швейцария за Кипър няма директен полет и затова трябва да се прави Трансфер/както при мен в случая-на отиване във Виена,а на връщане във Франкфурт/.Но Шанкулова беше споменала,че имало изгодни билети от Букурещ за Кипър...

Кате и Муци,радавaме се,че вече сте заедно и добре си изкарвате!Мен ме пишете там където се уговорите за срещата,аз сам сама без дете и мъж,този път,а и нищо нe познавам в Ларнака-нямам претенции никакви!
Блонди,тези  ВИП закуски дето ни ги сервираш ,така ме карат да си мечтая и ми започва добре деня...мерсаж за което!
Пепи,а вие направо ме карате така да се смея от сърце!!!А малката бебка голям късмет я извадила...да ви е жива и здрава!Съжалявам,че няма да видя зетя дето си го избрала за беба,ама ще ми изпратиш снимки...
Шанкулова,разбирам те много добре как се чувстваш...и аз сам така като се прибера в БГ...пожелавам ви пак да се върнетe в Кипър или там където бихте се чувствали отново щастливи...Малката принцеса Габи много е пораснала и е страхотна чаровница!
Цвета,и аз си мисля,че трябвa да кажеш на шефа си за положението,в което си...първо заради твоето здраве и за бебето...и аз съм на мнение,че той ще те сложи на по лека позиция,а и щом имаш работен договор няма да се притесняваш!Никои работодател не иска да си има проблеми...
Лина,да ти е жив и здрав мъжо и само хубави монети да имате!!!
Жу,то винаги е май така като се приберем в БГ....малко тук,малко там и хайде дошло време да си ходим
....на всички други мами много целувки и преградки...и нoвозавърналите се-добре дошли отново!

Милички,
аз може да не сам много редовна в идните дни,но скоро,живот и здраве,ще се видим и ще си побъбрим/за съжаление,не със всички ви/...междувременно чакам и гости тия дни,та програмата малко ми се усложни..ама като не можем да отказваме....но ще влизам да ви драсвам по ред...и който от вас има желание,може да ми драсни на лични телефонен номер,че да имам връзка с някои от вас...

Party

# 102
  • Larnaca, Cyprus
момичета малко среднощно включване Mr. Green
сън не ни хвана докато нагласим компа и най накрая успяхме ето вижте резултата пишем от в къщи Party Party Party
и така въпроса на деня
.....потвърдете участие в срещата за да се преброим
.....час на срещата
.....място на срещата
засега доколкото си спомням щяха да дойдат ......
Аз - 2 деца
Муцка - 1 дете
Буболино - 1 дете
пепита - 2 деца
аанн - сама Mr. Green
десита - сама Mr. Green
винаги - със сестра й ииииииии newsm78
кафенце
елебелла
яничко

ако има други желаещи моля да потвърдят участие .......от написаните ако има отказали се също да потвърдят......и моля да се спрем на час и  място.
Варианти за място до сега са
1.Адонис ...детски кът
2.плажа
3.градския парк в двора на централната библиотека
.............предлагайте и вие места .............. newsm78
най - раннен час на срещат мислим ако ви устройва всички 10.00 сутринта newsm78 newsm78 newsm78

# 103
  • София
 newsm65 newsm65аз съм за плажа в 10.00 и шезлонги ще ви запазя   grinning039

# 104
ЕХОООО,ЗДРАВЕЙТЕ МОМИчЕТА! Привет и от мен  Hug Hug Hug за всички!Позагубих се малко ама отидохме на малка тридневна екскурзийка семейно прекарахме си добре цял ден на плаж ами така де малко тен ,не че си нямам по рождение ама все пак .Да не забравя -THRACIAN LINA-с закьснение ,но от сьрце ти пожелавам да ти е живо и здраво мьжленцето  cook        КРИСТИ4-аз сам от новичките ,но все пак -ДОБРЕ ДОшЛА !  bouquet     PEPITA1977-задрьж положителната енергия още дьлго време  newsm10  Цвети-и аз мисля ,че са дльжни да те преместят на по лека работа ама ти се консултирай пак -вьржи си гащите -дето се казва(в крьга на шегата ,разбира се ) БЛОНДИ- Hug-    Шанкулова-много поздрави на Русе дано свикнеш бьрзо иначе не ни е лошо градчето. Лека нощ и прегрьдки на всички от мен ! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт