В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 231
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Кой каза плаж newsm78.........мммммммммм
и аз за плажа Joy може и без шезлонги само шезлонг Peace и без това ги използвам само аз newsm62

# 106
Добро утро, мили мами!
Кати6, аз се потвърждавам отвсякъде!!!!  Mr. Green  bowuu
Жива - умряла в събота съм в Ларнака! Барабар с мъжо и с братленце/който пристига утре от бг/, които обаче не изгарят от желание да ме придружат на самата среща!!!  Crazy Както и да е! Там съм!Сама!  newsm44 Бройте ме в коктейлите smile3508 и във всичко останало!!!!
Претенции за час и място нямам, пък и не познавам града въобще! Само молбата ми е да решите това поне до петък, че да успея да ви издиря навреме - newsm78 да не прецакам нещо  СРЕщАТА!!!!

Еййй, ма да не забравя да се похваля - че твърти ден съм на Дюкан и съм с 3 кг назад! Само тия гадни трици ...  Crazy как го ядете това нещо  Confounded
Я, там по-опитните, прехвърлете насам някоя идея как да се преглущат по-лесно! Засега изнамерих да ги смесвам с прясно мляко ама пак са ми мноооого отвратителни  #Crazy
Айде мами, до скоро

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 11:23 от arabsko kafe

# 107
Добро утро, мами  Grinning
Аз малко болнава, такова - да не ви заразя  Hug Събота като изпращах майка ми не ми беше много добре, но по принцип съм доста здрава и я кихна 1 път в годината, я не  Flutter Затова и нямам навика да пия нищо. Вчера вечерта обаче стана доста кофти положението - не вдигам температура, но постоянно едни тръпки, все едно има някакъв възпалителен процес в организма и се бори с него  Peace Главоболие, гадене, болки по цялото тяло, стомахът все едно пристърган  Stop
Хеле хеле пих един Тайлолхот и ми поразмина.

Викам си да не е пак някоя бактерийка в дупчиците ми - отивам сутринта при моя дружелюбен гинеколог, разгледа ме човекът добре  Mr. Green, казва ми - ОК си, само си вадиш някакви твои си заключения   Whistling Взе ми МБ ей-така да видим  Crazy Човекът пенкилер  Laughing Предписа ми един анти-вирусен илач - Ремантадин - ще го пие и майка ми като се върне от Испания, нищо че не лекува свински грип  Crazy И така, към четвъртък-петък ще са ми готови резултатите, пък ако дотогава не спра да симулирам вирусно нещо, в инфекциозното  Laughing

Хубав ден ви желая и се пазете (не знам как е положението с AH1N1 в Кипрото  baby_neutral).

# 108
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН Hug Hug
Хайде на кафенце
Лина.не така болнавачка,лоша работа #Crazy..бързо въстановяване Peace
Кафенце smile3501все пак си започнала диетета Peaceаз все се каня ама smile3505не върви..
и този резултат четвърти ден 3 кг. Shockedдобре звучу Peaceдавай не се отказвай,щом си започнала....зора е минал..по принцип след 3.тия ден всичко е по-лесно Heart Eyes
Ние пак ще замислим някоя обиколка  car003 или в най лошия случай на плаж sun
Приятен ден на всички

# 109
Ха, здрасти ви и от мен! bye
Пфуууу, ама напоследък компа ми забива...... smile3516..., вчера пък нета номера ми въртеше.... smile3515.......,
а тая сутрин форума ми даде "ерор" devil..... и вече почти съм се засилила да...... badcomp #Silly

Жужон, извинена си, душко Hug.... То ясно че при такава акция като вашата - само за уикенда, програмата ви ще е преситена, тъй че не се сърдя Hug

annny
, добре си се завърнала сред нас welcome....... и да ти кажа тъкмо тия дни като пусках новата тема и правих корекции по фасадата й, си помислих за теб - къде се изгуби Whistling...... и ето че хооооп, взе че се появи Mr. Green............... И това ако не е 6-то чувство....... Сега само да видим как ще ви различаваме двете Анита... smile3560.... освен точно по никовете да ви назоваваме...

Линче, милата ми ти.... spoko...... ама теб с тез бактерии направо те е погнала параноята.... smile3560
Няма да си мислиш за лошо, ей Naughty Hug вярвай че е окончателно останало зад гърба ти и от сега насетне иде ред само на хубавите неща Flowers Bouquet
Миреле, супер е че сте си направили екскурзийка family...... все пак трябва да се разпуска...

Пепитче, грешка нямаш с изхранването на населението тук coolcool.... на теб разчитам, шЪ знаЙш, като липсвам Mr. Green

Альоуууу, организаторките на събитието Муцинка и Кати, как сте бе слънца златни? Hug Hug  Ако искате да пусна анкета за мястото на срещата със направените предложения от Кати..., ако няма други идеи де....
Хайде, ще го поствам вече туй писание преди нещо пак да е спецнало при мен....  comp03 newsm65

Прекрасен ден на всички!

# 110
 Hug Hug Hug

Кафенце, не съм запозната с тази диета, пък и с която и да било /ама за такива като мен с ниско кръвно не вярвам, че само протеини ще ми понесе, хипотетично/  newsm78. Но съм готвила с трици, печах едни сладки с мед, овесени ядки, стафиди и счукани бадеми. На фурна стават   chef Пробвай, дори и да е без другите карбс  Peace

Пепитка, много ти благодаря, мила  Hug Хайде, казвайте идеи за скитосване, че да ги юркам мойте като сколасам до Кипрото  Hug

Блонди  Hug Ами така де - да тръгнем от изконното място  Mr. Green Напълно си права, той лекарят се скъса да ми разправя вицове за таквиз като мен smile3560 И аз все да не заразя някого с нещо, пък съм си образцова аптека  Peace  Само към края на месеца остана отпреди запланувано да пусна една стерилна урина, че да видим случайно да не е останала някоя единица Е. коли  gydi Иначе от свински грип нИ мЪ и страх, то не бе турски, БГ, гръцки граници...

Довечера ще намина да ви видя как сте (щом имам картина, освен и звук, значи съм ОК  Peace)  Hug

Малко такъв един виц на вълна гинеколози - знаете ли по какво си приличат здравото куче и късогледият гинеколог - по влажния нос  Mr. Green  smile3532

# 111
Дзаааааааак  newsm08 Еееее никой няма, купонясвате  newsm68, само аз тук да спамя и да се похваля, че вече все едно нищо не е било  newsm12 Как става тази работа, летен вирус ли се води, кой подтип, що ли  Grinning

И понеже се сапикясах аз, реших да заведа моето куче деди на ветеринар, че възпалението на едното му оче не минава, пък все чистя и капя капки за промиване. Той е 14-годишен кокер-шпаньол, здрав-прав, и вчера се разрових из нета за продължителността на живота и заболяванията поради старост при тези кучета... Сега капя капки за конюнктивит, надявам се да отшуми, в петък пак ще го погледнат за глаукома и т.н.

Кучешки неволи  Grinning Споделих и аз за моя любимец  Hug

# 112
Ами.....,така де....здравейте мамки-сладуранки  bouquet!   Знам,че се изпарих за доста дьлго време,без да се обадя,но не ме  #2gunfireмного...!Бяхме на почивка[ color=magenta][/color] в Протарас и се вьрнахме вчера ! Много добре изкарахме Laughing....Е,сега вече пак сьм тук Wink.Гледам много писане сте изписали-има от всичко-и караници Rolling Eyes,и сдобрявания Grinning(Кафенце-е-е....и бебче си имаме-ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е НИКОЛА,и нови бременнички си имаме--чЕСТИТО ЦВЕТИ!  Абе, вьобще..така хубаво мирише тук  bouquet!!!!!Мисля да поостана.... Joy  Да ви кажа за срещата,че сьм там на 300%-ще цьфна,барабар с детеко и мьженко Embarassed-нали може,той ми е много добричьк,ще си кротува WinkПоследно кьде и в колко часа,казано с думи прости-конкретизирахте ли локално и темпорално еманацията на така чаканата ситуация.... newsm78...???/color]

# 113
 newsm47    Ехооооооу,кьде сте ,бе хора ?Активност днес ( -)  newsm78 А,някой кихна-НАЗДРАВЕ !-ами то THRACIANLINA било  Stuck Out Tongue Winking Eye скорошно оздравяване мила,пий витамини и гушни кокера от мен обожавам животните особено кучетата твоето е от любимата ми порода много са сладки newsm53 БЛОНДИ -май скоро някой ще черпи -нов комп май ,а?Мирише ми на нова придобивка...един пьт ''ерор"" втори пьт и накрая   comp03    айде няма да пожелавам лека нощ,че може да намина по кьсно пак newsm62

# 114
Мерсиииииииии за перастика, Миреле  Hug  doctor
 pppЕто за теб един смирен кокер:
http://www.picvalley.net/u/2312/130847149718492547521250626207ux … 2ZSCTCLPpWKRG.JPG

# 115
Боже,Лина...мен много ме е страх от всички видове животни,но...твойто куче е "на мама душичката".Личи си ,че е много добро и интелигентно сьщество,вероятно сьщо като стопанката си.БРАВО!!!

# 116
Здравейте от София!
Утре тръгваме за Кипър със сестра ми и малката ми дъщеря. Телефонната карта за кипърския мобилен не намерих, но вече са ми взели друга със същия номер и ме чака. Така, че който иска, може да звънне.
Идеята ми за Адонис беше свързана с много неща. Няма да се повтарям сега, но понеже е на плажа, който иска може да си съчетае ходенето до Ларнака и с море. Аз лично няма да мога да се цопна във водата по извинителни причини, но сестра ми и Инес - да. Мисля, че около 10 сутринта е идеално за среща с кафе за нас и игри за децата. За мен и след обяд е удобно, само че трябва да знам предварително как да си организирам деня. Така, че Блонди пускай анкета с 2 предложения за час - 10 сутринта и 4-5 след обед. Кога ще е по-хладно, щом не работи климатика в заведението. А момичетата от Ларнака да дадат и други предложения за място на срещата. Къде ходите по детски партита, освен Бургер Кинг и Макдоналдс? Децата ни са на различна възраст, но мисля че ще намерят общи интереси, където и да сме.
Лека нощ и до скоро виждане милички  Hug

# 117
Добро утрооооо!!!

Аз само на бързо се отбивам,че ще тичам на работа.Дано днес решите за часа на срещата,защото ако е следобеда мога да се разменя с колежката и веднага от работа да дотичам в Ларнака  Party
Аз вече казах на шефа и мисля,че всичко ще е ок.Каза ми да се пазя,получих и поздравление от другия шеф и малко ми поолекна дет се вика.
Сега им гледам сеира,щото по "горните етажи" новината се е разпространила,ама никой не смее нищо да ми каже и само ме гледат в коремчето и се чудят  Joy
 Желая ви един прекрасен ден и чакам довечера резултатите от гласуването за час на срещата  Hug

# 118
Ха гуд ви морнинг бре ледийзмолим на брекфъста!

Яничко, добре завърнала се от почивка! Hug.... Види се много си ентусиазирана от хубавото изкарване..., та чак здравата си омесила мамките... #Silly hahaha Joy.... Начи да ти подшушна под секрет..... мамата на бебо Никола е
Аанни smile3560 а не Кафенцето..., че на последната май `ич ней се чува за бебешки работи ощИ... fiuuuuuu..., но за това пък й върви да я бъркат с някой я току-що родила, я бременна... tongue ...., та току-виж й излезъл късметО....rotfImbo

Линче, много ти е мило животинчето...., ама що тъй жално гледа Rolling Eyes...сякаш не му е добре и иска да го гушат....

Цвети, бравос че си казала на шефовете Hands Clap...то така си е редно..., пък и сигурна съм че ако са коректни хора ще се съобразят с положението ти и ще направят нужното да те преместят на по-подходяща работа Hug.... Много се радвам, че и ти ще си на ларнакската среща newsm19

Миреле сакън, нИ думай за нов комп! Sick... тоз не е одъртял толкоз Йощ...., пък и Ич не му е времето на такъв извънреден разход..., че сЮФсем ще ми се задълбочи бюджетния дефицит smile3544 Joy Joy Joy

Оооооо, Винаги, ти се появи бре разгеле! Mr. Green.....тъкмо се чудех де зачезна баш-инициаторката на купона newsm78 fiuuuuuu....
и ти тутакси цъфна и набързо ми издаде нови нареждания smile3560 newsm65.... Знаеш че се майтапя, нали Hug....
Обаче понеже времето напредва, освен определянето на часа на срещата, трябва да се уточни и мястото............
и понеже няма време за две отделни, пускам една комбинирана анкета - с трите варианта на Кати за място на мероприятието, като всеки е с два отделни варианта за час /сутришен и следобеден/  Hands Thumbsup /ей сЯ вече ако някой каже че ни си изпОлнЮвам административните функции изчерпателнУ...., шЪ го круширам/ box tooth
Е, толкова за сега от мен.... и на всички ви прекрасен ден!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:43 от Miss Blondy~Redhat

# 119
Те гласувАх! Пу първа!!!  Mr. Green

еййййййй, червеношапкова, пепел ти на устата!!!  Crazy САКЪН, рано ми е още за бебешоци, оставете ме да поработя малко!!!! Еййй, ма все едно сте се наговорили с родата /еспешъли мъжовата/ -  ooooh! бебета, та бебета
на него му викам - като искаш бебе - роди си!  hahaha  Mr. Green

П.С. Ох, днеска пристига братче от БГ!!!  Hug Ще ходя да го посрещна в 13.30 ч. Много съм хепи!!!  newsm44
айде до по-късно
целувкииии

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:06 от arabsko kafe

Общи условия

Активация на акаунт