В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 232
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте и от мен!Flutter

Аз набързо само се включвам,ще се видим,живот и здраве,в събота.Вече установихме и мобилен контакт с Кати,което означава,че ще сам 100 % на срещата,в смисъл няма да се изгубя :лол:

Блонди
,морнинг и на теб!И брекфаста е супер!!!!!Нищо друго не ми остава след тази закуска,освен с детенце да идим на басейн :хуг:

Лина
,голям сладур е кученцето ти!Вижда се,че не му е много добре...дано скоро се оправи!

.....хайде мн целувки и от мен и до скороооо Peace

# 121
...а си мисля,че за мен ще баде голяма изненада всичко Rolling Eyes-и острова ,и Ларнака....и да не говорим,че никои,освен Жу,не сам виждала по физиономия,защото на мен не ми се зареждат албумчетата със снимките в кукундела....та сюрпрайса ще е пълен Wink....поне попречетох малко за Кипър,че и обратното движение малко щеше да ме изненада. ShockedТова май е и причината да не искам да си взимам кола под наем за престоя ми...аз никога не сам карала по англииски маниер...затова пък Кати ми предложи нейните таxи-услуги Hug

# 122
Те,и аз гласувах !                         Добро утро и от мен !    Блонди,"покорно" благодаря за подшушването,но като че ли малко излишно ми  идва...                  Просто сьм пропуснала да затворя скобичката ,след (Кафенце-е-е),имам я нея предвид сдобряването........  Кафенце,писах ти на лични !   А иначе,разбира се ,че знам че бебко Никола е син на Аанни, нали заедно се напьвахме hahaha   А между другото точно мен ,като се появих в началото тук ,някой ме беше обьркал с Еллебела  и ми пожелаваше приятно бременеене... Shocked-но ..както и да е, стават понякога и такива "пункционно ,смисловообьркващи " грешчици....   Пожелавам на всички усмихнат ден ! Simple Smile  Цвети браво за смелостта ,така и трябва

# 123
Яничко, провери си мобилния  Wink

# 124
Добро утро
Искам само да кажа/понеже виждам ,че има гласували за парка в библиотеката/,че просто не може да се припари там след 10 сутринта и преди 17.оо понеже всички играчки са парливи Joy нагряти от слънцето ..освен ако не направим пикник отзад на полянките Peace newsm41
Блонди,дано ти се размине това  badcomp,че дет викаш доста ще ти бръкне в джеБо newsm78той като нашите Laughingможе да кара някое летно грипче Heart Eyesи след  това да е бомба Joy
Цвети само така Shockedда те гледат...те какво си мислят аааааа като сме чужденки да се отнасят с нас като с животни Crossing Arms..добрече и шефа е  Peace.....представям си физиономиите им,но ако разкажеш и ти малко цветно няма да е лошо Laughingда се посмеем малко
Винаги има страшно много места за децата,но все са извън града Twisted Evil...и повечечо работят само вечер....и на мен не ми пречи къде е важнота е да стане мохабета Peace
Не съм сигурна,новия.. луна парк да фрутария,,Зигос"дали работи преди 17.00 newsm78..там е 3,50 на дете и цените са нормални
Деситка,голям екшън те чака  bouquetне се бой няма да се изгубиш Peaceможе да ти хареса и да не си тръгнеш hahaha/майтап/другия път като си със семейство за повече  love001
Хайде милички приятен ден Two Hearts newsm76

# 125
Здравейте и от мен,не мога да насмогна да ви прочета,липсвах 5 дена,фирмата ни беше затворила и нали в къщи си нямам нет днес от сутринта чета.
На Шанкулчето да отговоря-да още се кърмим с моята принцеса.
Цвети поздравления и от мен мила,леко бременеене ти желая
За срещата и аз гласувах,и двата часа са горещи,10 докато се съберем и да се видим ще стане 12,най-голямата жега,за децата на плажа или където и да е е много опасно и вредно.4:30 също слънцето е още високо,но е по добре,защото докато се съберем,ще захладнее и ще става все по добре от гледна точка на слънцето и безопасността на децата.Изказвам само мнение,иначе каквото реши мнозинството и мене ме пишете в кюпа с "израстъче".
Пепитке настръхна ми козината за случката с малката.Слава Богу че всичко се е разминало без проишествия. Praynig
Лина роклята наистина е чудесна,на добър път и успех в организацията на сватбата. married
Ани нещо не се е вясвала-не че няма основателно оправдание,но да конфермира за срещата.
Някой питаше за самолетни компании до Кипър.През Букурещ наистина е много евтино,ние като си ходихме с тази компания,беше по 90 евро на човек и в двете посоки,вчера пристигна тъщата на брат ми със същата компания и билета и го купихме преди 2-3 седмици,около 170 евро.
http://www.blueair-web.com/index.php?location=booking&LANG=EN
Лек и усмихнат ден на всички smile3525

# 126
Пепитке много си права за часа и горещината.
Напъвам си мозъка да измисля някое място за срещата по добро и подходящо,но...
В Терсефану в Дремланда е хубаво и много безопасно за деца.Разбира се следобяд.
Друго което ми хрумна е в някой хотел на басейнче с чадърчета и коктейлчета,но къде точно не знам,дайте идеи ако някой знае такова място.

# 127
Пепитке сега прочетох целия ти пост.Ако ми позволиш да изкажа мнение по въпроса за лунапарка срещу Зигос.Като го отвориха беше долу-горе добре.Имаше и стая вътре с климатик за по малки деца с малък замък за скачане,къщурки с много топки вътре и куп други неща,и входа 5 евро се плащаше още като влезеш,после го бяха сменили и в стаята нищо не беше останало,да не говорим,че няма никакъв контрол и големи деца играят в кътовете на малките и не е безопасно.
В Лаки Стар е също отврат,сложили 2 хлапета на всички игри и като луд трябва да ходиш да ги търсиш да ти вземат парите и да ти пуснат играта.
Малко е трудничко в Ларнака,поне за мене е така,а аз ежедневно търся място за развлечение на малката освен море.Ако знаеш такова-светни ме моля.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:30 от bouboulino

# 128
  • Larnaca, Cyprus
мили мами най накрая намерих време да пиша и аз  Hug Hug
ние сме добре играем лудуваме и се целуваме по цял ден .... Heart Eyes Heart Eyes..очакваме с нетърпение срещата  Hug
ще се съглася с Буболинка че парка срещу Зигос не е хубав въобще едно че минават коли и дишаме всичките газове и второ напоследък го покриват с тип ламаринен покрив и си представете колко е жежко отдолу .......
Аз се сещам за два други варианта
1....боулинг .....но не го предложих защото повечето от децата са малки и трудно биха се справили с топките
2.....хотел Палм Бийч е супер ресторанта на басейна е хладничко и има басейнче за децата и друго с пързалка и друго за големи но там определено трябва да тичаме по бански след малките зверчета Mr. Green...
вижте и тез варианти как ви се струват Peace
лина видях кученцето милото дано се оправи бързо  bouquet
Айде стига ви толкоз че трябва да извеждам домочадието на разходка...... Twisted Evil

# 129
Аз съм за хотелчето с двете ръце-следобяд по ред причини,но нека кажат и другите.

# 130
Мили мои,
Аз пак безобразно се затрих, но имам хубав повод да почерпя - станах леля.
newsm44 newsm44 newsm44
На брат ми му се роди момченце в Испания и аз съм много щастлива.
 newsm38  Това е останалата част от родата bigdance2
Момичета, гласувах за срещата и чакам с нетърпение да се видим, засега идвам със сигурност.
Молба - като определим финално мястото, някоя от "домакините" от Ларнака да обясни точно къде се намира, че аз съм супер боса в ориентацията.
Това засега от мен.  Hug за всички
P.S. Някой може ли от по-опитните форумки да ми обясни как да слагам картинки в постингите? Всякак пробвах, ама тия хормони са ми изпили акъла  Grinning

# 131
Ехеееееее момичета, развихрили сте се  Grinning  Hug Hug Hug Освестих се вчера вечерта тъкмо да поема доклада на нашите от САПАРД в отговор на "препоръките"  Wink на Европейската Комисия, та досега - като ме "нападнат" търгове или САПАРД съм по-зле отколкото с всичките си несъществуващи болежки  Joy
 newsm68 newsm44

Блонди, страхотна закуска, а слоганът направо ме разби  tooth Почувствах се една солидна здрава фрау  Hands Clap
Яничко, вярно е душичка, при това са много интелигентни и се поддават на дресировка лесно. Ама то не е куче, а котка - абе и котка не е, щото навън една с неговата окраска като го види го напада  Joy Той милият съвсем заприлича на човек на тия години, ама си запази и благородството  Laughing Като спи и някой го погали леко, се стряска и скача досущ като човек, дето са го извадили от тежък сън  smile3520

Ама иначе тази разтапяща физиономия я пази специално за дами като вас, за снимки  Mr. Green Пък аз покрай него намазвам  Laughing  Hug

Днес и двамата сме по-добре - аз напълно, на него очето му се успокои, ще се разминем като гледам с очните проблеми засега  Peace

Десита, на 2-3 ден ти минава страхът, че ей-сега ще те блъснат в отсрещната кола на еиййй тоя завой  Laughing  Hug
Цвети, много хубаво си направила  smile3501 newsm10 Това щях и да ти напиша като предложение преди, но си казвам - нейната рачешка нерешителност е само привидна и ще си отстоява позицията  Peace Всичко си зависи от хората, с които работиш и от които пряко зависиш - аз си спомням миналата година като повишиха мъжа ми и се застягахме за Истанбул, моите арменци един неудобен въпрос не ми зададоха, само ме попитаха дали ще имам "възможността"  Wink ( preggo) да продължа да работя с тях. И аз непоколебимо отвърнах, че към другиго ангажимент не съм поемала  Peace При това бързо ме свързаха и с техните познати в Истанбул и започнах работа при тях веднага, пък си продължих и със старата. А какво остава да не ти намерят подходяща работа при положение, че нито се местиш, нито искаш да напускаш и т.н.  Peace Това въобще не им бърка в плановете, пък и аз харесвам хора, които са на принципа "защо да е трудно, като можем да си улесним живота", а не обратното  bowuu
 Hug Hug Hug

Като гледам добър брейнсторминг се завихрил тук  Thinking Ще изберете най-удачния вариант, сигурна съм  Hug
П.С. Еллебелла, писах ти на лични  Peace Да си имаш инфото и да пробваш  Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:32 от ThracianLina

# 132
Да ти е жив и здрав племенникът, Елле!   bouquet  bouquet  bouquet Да расте палав и щастлив  newsm32

Кафенцееееее... знаеш ли какво каза мъжът ми след като се запознахме и на третия ден му казах, че го обичам, пък и после за бебета започнаха взаимните намеци  Wink Каза ми: "Някой трябва да го роди това бебче"  Laughing пък аз делово и невъзмутимо: "Ама нямаш проблем, аз ще се цаня за таз работа"  hahaha

А можеш ли да си представиш физиономията му като му казах кое е било първото нещо, което ми хрумна като разбрах, че е от Лесвос? Моята хрумка беше "Ааааа, ОК, значи там ще ти родя децата  Joy" А неговот изражение като чу тази ми интимна мисъл няколко месеца по-късно  #Crazy

# 133
Уффф, на кво да ви правя.... Whistling..... редактирах анкетата като добавих вариантите с боулинга и Палм бийч хотела /махнах плажа щото от 8 души никой не беше гласувал за тоя вариант/ и зададох опция който иска да си промени гласа.... и ха дано се уточните  smile3560

Елебела, живо и здраво да ти е племенничето!  bouquet...а за картинките в постингите има обяснено на 1ва страница Peace

Целуфани на всички lovekiss........ сори, ама нямам време сега за по-подробни писания....

# 134
Ехооо, добър денннн и от мен  Hug Най-накрая се добрах до компютъра и аз...От 2 дена обикалям из пазарите като луда с маминка,ама какво да се прави..още малко и ще замина, и по случая жената иска да се мотка с мен  Laughing Днес пак звънях за билети ,оказа се че инцидентно се е освободило едно местенце като за мен с кипърските авиолинии и урааааа, резервирах си го за всеки случай  newsm44  Въпреки това още съм в процес на търсене, но ако не си намеря нищо по-добро, купувам този и това си е  Laughing Ама много скъпи тези билети  станали бееее ooooh!...или аз нещо не съм У час...Миналата година в разгара на сезона пътувах за около 170 евро (еднопосочен), а сега най-евтиният е 230 евро  #Crazy #Crazy #Crazy .. Направо се уливат май май Thinking
Ейй момичета, колко готинко ми става като ви чета как сладко се разбирате за срещата  Simple Smile То не са градини ,плажове,басейни... Направо си ви завидях благородничко като се сетя какъв си е рай там, а тук чак дъждец заваля  Sad  Пожелавам ви много весела среща,да се позабавлявате и надърдорите едно хубаво и после да разказвате и ние дето тук ще си седим да ви се порадваме малко Hug
Пепитке, bouboulino, благодарско за инфото за билетите, не ми се ще да се прекачвам...Но при следващо пътуване със сигурност вече ще проуча и тези евтинки полети ,деот ги казахте   bouquet Hug
Кати, здравей мила   bouquet Знам си аз, че съм за бой,ама какво да се прави, много мЪ а срам  Embarassed Embarassed Embarassed..Не ме  #2gunfire много Praynig. Давам честна кипърска,че вече по-честичко ще се вясвам:hug:
Кафенце, поздравления за бързите резултати с Дюкан, все така да бъде Hug... И като спомена диетите се сетих,че миналото лято докато бях по кипърско за пръв път ми се случи да напълнея изведнъж мнооого....Качих 7 кг още първия месец и с 300 зора се удържах поне да не качвам повече до края,ако не друго Embarassed..Като се прибрах близките не можаха да ме познаят и само ме мачкаха (щото по принцип съм си много слабичка и това си беше чисто "килограмско"постижение  Laughing)...Та и аз уж се мъчих там да се ограничавам ,но така и не успях...Но все се чудя от какво така внезапно напълнях,дали от климата или от режима на хранене ,който имах... newsm78 Та ми е интересно някоя от вас сблъсквала ли се е със същото,като отидете в Кипър да напълнеете изведнъж много...Те не случайно кипърките са по-закръгленки,ама знам ли.. И сега като се сетя че пак отивам там си м исля ,че съшото ме чака..Само дето този път мисля да поостана по-задълго и има голяма вероятност да стана 100 кила  Laughing Embarassed
Лина, много гадно така.Пий нещо,докато не е станало по-зле и ти  пожелавам по-бързо да се оправяш  Hug А кученцето е много сладичко, не си мисли за такива остаряваници..Ще се оправи,ще видиш, мойто умря от старост горкото ама съвсем не го удари в очетата...Така че псокойно, всичко ше се оправи  Hug
Блондиии, а здравей   bouquet Виж как знам аз кога да се завърна... Laughing Незнам как ще ни различавате, аз вече почнах да се обърквам...Видях че другото Ани е анн, и сег акато чета аанни и си мисля,че е към мен Laughing Може по никове: Аанн и аннни и така  Hug А за компа не се ядосвай,  и аз имам същите проблеми..как забива.....много се изнервям...Ама няма как,сега излишни пари затова нямам ,та го чистя от време на време и уж се оправя замалко и после пак почва да зацикля и така...Ти почиствала ли си го някога,защото нищо чудно и от това да ти забива така Peace Hug
elleebella, честит ти племенник, да ви е жив и здрав и много да ви радва бебчо  bouquet Hug

Това е от мен засега,че много дълго стана...Не ми обръщайте внимание на правописа,много бързам и нямам никакво време да проверявам  Laughing...Изчезвам,че трябва да мина през зъбаря да ме помъчи малко  Whistling Чао засега Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт