В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 233
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Ааа здравейтиии пак.  Laughing  Laughing  Laughing

elleebella Да ти е жив и здрав малкия племенник. Hug  Heart Eyes

ThracianLina Мъчно ми е за кученцето,но вярвам,че скоро ще се оправи.И аз бих си взела такава порода куче,ако имам възможност някой ден .Като малка това ми беше най-голямата мечта,която остана неосъществена.Преди всеки празник пишех списък с нещата,които искам за подарък и винаги на първо място беше кученце  Cry Прибирах и разни паленца от улицата и на сутринта със сълзи на очи ги връщах обратно.Чудила съм се защо след като нямам брат или сестра не ми взеха куче.Веднага се сещам обаче,че понеже майка ми е разведена и живеехме с баба и дядо тя е трябвало да се съобразява с техните изисквания.

bouboulino благодаря за поздравленията.  Hug

desitta определено Кипър ще ти се стори един различен свят,мирише си на ориент  Wink

Отивам да подремна малко,че довечера сме пак на гости.  Peace То не се спряхме с мъжа откак детето е в България.Само миткане,джиткане и спане  Joy  Joy  Joy

# 136
Цвети ма голяма си сладурана  Grinning  Hug Hug Hug
Да имам куче бе най-голямата ми мечта и най-хубавият подарък, който съм получавала за рожден ден  Grinning От 7-годишна все повтарях на майка ми "Мамо, душата ми плаче за кученце" (щото като няма братче или сестриче  Wink). И ей на - избра ми жената най-подходящото откъм характер животинче, ако не беше такъв своенравен и умен нямаше да си паснем  Laughing Днес това си мислих - колко неща от живота си споделяме с тия животинки - с Томи пораснахме заедно, пък той междувременно и остаря   remybussi И ми стана малко снатиментално, меланхолично... Ама като се сетя за немските овчарки на мъжа ми, дето ни чакат на острова   animal037 Crazy

Добре е деди днес  Peace Нуни през по-голямата част от времето, че снощи до 1 часа пръхтя заради капките от ушите и се секна  Crazy (не че има връзка между двата канала, ама  Stop). На нервна почва, като усети, че му пъхат нещо в ушото  Crazy

Хайде момички почивайте, аз сега сядам да гледам сапунката "Перла" с чипс и бира (няма болна не болна  Laughing) beer

Hug Hug Hug

# 137
Eхо черпя с биричка без повод ако има и компания чудесно Joy
Бубулинка,ти скитня като мене newsm62я кажи каде ходите на плаж? newsm78че туко виж сме се виждали ама не се познаваме smile3532...то м/у другото бяхме и комшиики(преди 2 год.зад малката сита..ние бяхме под наем там в периода когато се нанеси временно Фанеро там)и така и не се запознахме newsm78...ние се разхохдаме всекидневно(най много)по кафе,,Неон"или по ,,Хобос",но на второто много калабълъка и тичането след децата #Crazyи за това в първото..не е кой знае какво,но сина ми играе на игрите(спокойствие)а малката навътре навън и минава времето Peaceа и е най вече спокойно и ние може да си изпием кафето или каквото там с мъжото и да поприказваме на спокойствие Peaceа пързалката на пицарията е наблизо и да там се разхождат Peaceестествено има и по-интересни децки кътчета..но каква е файдата да тичам цяла вечер Twisted Evil..все пак излизаме на всички да ни е добре Peace
Елебела,да ви е честито новото попълнение в семейството.ще ви обясним всичко подробно за срещата Peaceсамо да видим крайния резултат...не е кой знае колко трудно мястото на събитието Peaceняма да ви оставим на пътя яяя hahaha
Блонди.много набързо  love001  love001ето и за теб...ела хвърли по някоя от твойте  blahblahда се погиркаме малко newsm62
Лина...ти пък много бързо си се издала в чувства(3 дена)...нали по принцип искаме повече внимание и ухажване newsm51...много по бързата процедура си се разминала Joyдобре звучите със възтановяването и на двама ви Peace
АННИ
Цитат
Качих 7 кг още първия месец
hahahaаз когато дойдох за първи път качих 15кг.за 1 мес. smile3533ти с твойте 7 къде се мериш...и като се прибрах в БГ #Crazy Shocked newsm09познай за какво шоу ставаше въпрос hahaha...всички мислиха ,че съм бремменна preggoда ама не...и аз не знаех защо така newsm78 и постоянно така...лесно се качват тук кг.може би си мисля,че все пак нямаме такова движение и разнообразие като в БГ newsm78
Цвети,
Цитат
То не се спряхме с мъжа откак детето е в България.Само миткане,джиткане и спане
Peace Peaceти май се оплакваш hahahaкакво толкова сега ти се е паднало smile3508продължавай в същия дух
Милички..днес случайно се запознах с Муци на плажа...наистина са толкова слади и двете с малката Муцоранка,колкото са и на снимките Joy
За срещата,там съм няма значение къде е Peace
Аанн,ще дойде и тя..малко е заетичка,но предполагам че утре ще се включи да даде подробности по случая hahaha
Хайде за сега ви оставям Hug Hug

# 138
Десита изчисти ЛС Hug Hug

# 139
Пепитке, аз с моите едва едва 50 кила ....7 кг. си бяха бая за мене...Още на 3тия кг си пролича, дрехите ми малки, коремчето щръкна бая напред.....А аз нали съм "спасителче" уж.....та няма да ти описвам каква гледка си беше Embarassed... Laughing Laughing Laughing Така че в никакъв случай не ми бяха малко.... Да не говорим ,че и мен  ме бъзикаха, че съм бременна.. всеки ден  божи ден ми се чудеха отде ги трупнах тез килца ooooh! И никога няма да забравя как една от колежките-кипре ме попита една сутрин по време на митинг на спасителите:" Ама Ани ти наистина ли си бременна?!", при което аз бях вече така  #Crazy Joy,а всички останали българчета ,с които се шегувахме по този повод изполягаха от смях милите..... И на мен взе да ми писва вече та съвсем сериозно отсякох: " Ми да, ти не знаеш ли?"  Joy  Та така кипретата не разбирайки нашите български майтапи  взеха,че повярваха и само ме гледаха странно и се чудеха как още работя У Фасурито в това положение  Laughing Laughing Laughing Така че можеш да си представиш мойте 7 килца как са ми се отразили.... А няма да разказвам мамчето на летището как ме е мачкала и тя....Ама какво да се прави ...много ми се ослаждаше там Сникърс сладоледа и още няколко такива благинки  Laughing ,но тази година съм решила да я карам вече по-полека ,че няма да ви описвам какво е от целия гардероб да не ти става нищо друго освен едан пола.... ooooh!

# 140
Здравейте,момичета ай де като организирате срещата пийте едно фрапе и заради мен   newsm44 newsm44 newsm44 като гледам голям купон ще се заформи дано си прекарате весело  newsm74 ,а аз тук ще чакам после да разказвате с подробности ,че може и снимков материал smile3509   . ТHRACIAN LINA -много ми стана жал за твоето кученце миличкото колко са му тьжни очетата дано се оправи бьрзо. newsm20 .Аз темата за килцата няма да я засегна ,че ми е малко болна ........по времето на втората ми бременност качих повече от 20килограма и още се боря с част от тях ахххх а,колко слаба бях......   newsm45 pepita-1977-мерси аз ще се почерпя с биричка и ще забравя за коремчето....НАЗДРАВЕ beer3 отивам с чашата в рька да гледам някой филм на спокойствие, а на вас лека и спокойна нощ smile3524

# 141
Добрутроооооооо  Hug Hug Hug

Хайдееее на кафето  Grinning Всеки ден на път за работа минавам покрай това кофи заведение и оттам ми дойде идеята  Blush

# 142
  Добро утро, прекрасни! Днес закуската е поднесена така....
Колко малко му трябва на човек... - чаша топло кафе на разсъмване.., два стола.., щайга обърната на опаки вместо маса...
........................................и точният Някой с който да ги споделиш....................................

Желая ви усмихнат ден!

П.П. Лина, пишем заедно... Hug

# 143
Ани, като те слушам и все едно се виждам отпреди 5 години като заминах да правя финансови анализи в Кипър  Grinning Само дето си бях купила билета 1/2 година по-рано от датата на заминаване и летях в двете посоки за 400 лева  Sunglasses Вярно имах много премеждия (откраднаха ми документите още на летището в Ларнака  Crazy), мои близки пострадаха при катастрофа  Confused, но затова пък имах на кого да разчитам и моите хора в Лефкосия ме взема под крилото си и в дома си  Heart Eyes Та на въпроса - ами за една година от 55 станах 55 и 1/2  newsm43 (не ме бийте много, молА), и то защото винаги като съм там ме глезят и не ми дават да върша много домакинска работа, освен това ме хранят с хуууубава храна  newsm22. Та бях много доволна от напредъка, а кипърците в началото не можеха да разберат къде ми е проблемът и какво аджеба искам - "че нали си слаба". Ами слаба съм, я, искам да кача още малко на балкончето  nazemiata
Та не съм меродавна  Grinning Но Пепитка, права си и за другия фактор - движението  Peace Правя струвам, където и да съм, ако през деня съм на бюрото, вечер и/или сутрин разходка. Много обичам да ходя - в Истанбул се намериха разстояния да ме изморят  Scatter
В София като е хубаво времето ходя главно пеша /живеем близо до центъра/, пък на Лесвос или ще тичам с немските овчарки до съседните къщи ехеееей там  Laughing, или на плажа - Пломари е най-южната точка по крайбрежието на острова  Hug

Ето доказателствен материал, след като се върнах от Кипър (но се приземихме в 2 през нощта, не ми придиряйте много  Wink):
http://www.picvalley.net/u/2260/16221177344396952751250748262hHX … o8iekvcLl1PYJ.JPG
Пепитка, мила, аз снощи по времето по което си надигала биричката вече спях сладко  Laughing Изпих цяла бира и ехее на втората серия от сериала бях  Sleeping - напих са  Laughing Ма много вкусен чипс - да подсиля малко, че с това неядене тая седмица покрай вируса другата ще трябва да ми прекрояват роклята при пробата (мисия да поддържаме деколтето  coolcool).

Хайде момички да ви оставям, че довечера ще ми идва на гости много добра приятелка от студентските години, и нали съм сама вкъщи днес, ще падне  blahblah и  cheers eat, с преспиване. Че тя отсега много се е затъжила, че ще заминавам. Пък за майка ми да не говорим - нищо не казва, но ме гледа с ей онзи поглед (вие откъде мислите, че кучето го е усвоило  Mr. Green). Ще приготвя гръцко руло, което обикновено правя за Великден  Grinning, и какво правих-струвах, пак гръцки риган си намерих в супера  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet
Блонди, а баш...  Hug Hug Hug Това сме аз и мъжът ми на вилата на вакарел, така като гледам  smile3506 Който иска, добре дошъл!  Grinning

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 09:04 от ThracianLina

# 144
Как сте бре сладуркиии  newsm51
Аз ще се въздържа от закуската,че нещо тази сутрин ми прилошава и се чудя от какво  newsm78 newsm62
 Опитвам се да ръфам тук някакви филии с масло,щото освен,че ми е лошо пък и чувствам глад.  Laughing
За килограмите и аз ще се изкажа,че тая грешка да имам 15 килограма в повече след раждането сега не я повтарям...Ама то тогава не бяха пицки,сладоледчета и т.н. Сега ОХИИИИИИИ ...
 За срещата още довечера ще ви кажа със сигурност,щото от колежката зависи.Дано се навие да се сменим. Praynig
 ааааа да знаете,че качих в Кукунделада фотография на моя милост и малката,че да ме видите и мен каква съм убавица. tooth tooth tooth

Отивам да се мотам и почивам,че още малко остана.Като си дойде онуй малкото  ukliam1 smile3540  kaffeetrmker_2 няма да има много от тези свободни мързеливи мигове.

# 145
Цвети  Hug Hug Hug Във вторник като отидох при моя гинеколог и му казах, че ми е лошо, гади ми се и т.н. той ме гледа, хили ми се и пита: "Ма да не си бременна" и аз "Абе докторе"  #Crazy Нали съм му обещала да се опазя до последната инжекция  Blush

Аз пък нямам достъп до кукунделата и в следващите 3 темички няма да имам, но искам и аз да те видяяя  newsm45

За излишните килограми... Майка ми като била бременна с мен качила 6-7 килца  Wink И в болницата преди моето раждане като била, дошла й на свиждане една приятелка от блока ни. Инстинска жена-инженер, към 100 кила, здрава - като иска да си оправи пералнята вдига я и си я мести  Laughing Та дошла тя, видяла майка ми и й казала: "Но кой ти каза, че си бременна? Ти просто си се пооправила, загладила си косъма  GrinningJoy Joy Joy

# 146
Пепитке ти голям Шерлок Холмс ша ни съ извъдиш а?От къде ме скива и разбра ,че сме били комшии?Сещам се за една блондинка,ама ти ли си,не си ли,пусни някоя снимка де.А пък то не остана  в събота ще се разконсперираме.На море ходим след 5:00 до периптера на Ороклини.
Не всеки ден,когато иска принцесата,че откакто ходихме на море в Ялуса(това е малко преди Апостолос Андреас) не иска да ходи тука,казва,че е мръсно.Тези дни ще пусна снимки да видите за какво става въпрос.
Айде мацки гласувайте,променяйте си гласа,че не остана.

# 147
Линчеее,специално за теб

Ей туй съм аз  Wink
http://photos2.hi5.com/0066/820/781/nSXLMw820781-02.jpg
http://photos4.hi5.com/0071/999/423/u0RJCJ999423-02.jpg
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:24 от cveta80

# 148
Ееееееееееее невероятни сте, мила  Heart Eyes Наистина, както и си ви представях   bouquet А за малката още в началото като се включих в темичката и я видях на аватара ти, си казах: "Какво красиво дете"  Peace Като преди това мислено й поставих едно синьо мънисто  Hug

Ако няма други без достъп, можеш да ги триеш, ако не искаш кой да е да ги гледа  Peace    bouquet

# 149
Добро утро Hug Hug
Лина мерсаш за кафето Peaceти какво оплакваш се че си слаба newsm78ами виж има доста мамички като мен с излишни кг Joyако искаш да ти услужим с  малко  newsm78без да ни ги вращаш Joy
Блонди Hugей това е романтика Peaceне е важно къде си,на какво си седнал ...и т.н....а как си се настроил и как си изкарваш newsm10......и най -вече този Някой да теб PeaceА ти защо така ,,забързана,задъхана "последно време newsm78..да не прикриваш нещичко без да споделиш с нас smile3506
Цвети....то бебчо(пожелавам ти да е така,а не бебка)си изказва мнението Peaceдано не е така през цялата бременност...искрено ти стискам палци fingerscrossed..аз и двете ги изкарах добре до последно с кафето и с др.забранени неща... smile3546и качих с първия 28 ooooh!а с бебка25 Shockedно важното ,че се чувствах добре и децата бяха ок Peaceа килограмите и до ден днешен се боря с тях newsm78много сте сладки Peace
АННИ,аз бях 47кги като качих 15(без повод Joy)гледката беше ужасна smile3511а за гардероба да не говорим..всичко от нулата Whistlingи после като се възтанових,не предположиж че пак може да ми се случи(този път като забременях),и изхвърлих дрехите за самочувствие..просто да не надебелявам пак....и какво след 5 мес.пак по магазините smile3514
Миреле,когато имам кеф за черпене забравям за коремчета,диетки и т.н Peaceпросто гледам на мен да ми е добре Joy
Буболинка,
Цитат
ти голям Шерлок Холмс ша ни съ извъдиш а?От къде ме скива и разбра ,че сме били комшии?Сещам се за една блондинка,ама ти ли си,не си ли
а скрито покрито при мен няма Joyвсичко трябва да се знае Peaceа виждаш ли как се сети и коя съм Peaceбях и с коремче preggoа ти такмо беше родила babyи ако знаеш как ти завиждах благородно,че си се утървала от коремчето hahahaа аз още бях в 2-3 мес.
Хайде да сложим масата
МАЛКО РАЗХЛАДИТЕЛНИ
и ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИчКИ newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт