SportsDirect.com - 3

• 53 851
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, някой да е поръчвал от този комплект, моля да сподели за материята и размера http://www.sportsdirect.com/puma-mt-wov-tracksuitsn91-630109
Ние го имаме,размер Л.Материята е хубава.Ако ти трябват см.утре мога да го премеря.
Да, моля
[/quote]
https://cdn.bg-mamma.com/03AE/e65495ea.jpg

# 286
Супер си Алексова!

# 287
sunflower/suziS/,

късно ли е да се включа в поръчката  Rolling Eyes

# 288
Здравейте,поръчката ми я взеха на 09.09 до днес ни кост ни вест прасхтах писмо да ми пратят код за проследяване и нищо а парите са изтеглени 260 лв,незнам защо става така при адреса забравих да напиша апартамента си и незнам сега изобщо да се надявам ли да пристигне нещо ако нищо не получа ще върнат ли парите ???

# 289
Ако ти изпратят код за проследяване, може да се обадиш в DHL и да уточниш адреса.

# 290
Здравейте значи имате ли някаква идея след колко дена ще пристигнат че вече ги чакам от 3 4 дни във тракинга пише че са в айденховен?МС предварително.D

# 291
ох и при мен има едно място,трябва ми още един човек за да си разделим по 5 лири доставка Peace

# 292
е да,но не пращат писах им да ми пратят,а вече доста дни станаха

# 293
ima li momicheta ot stara zagora koito puskat obshti porychki??? Crazy Crazy Crazy

# 294
ima li momicheta ot stara zagora koito puskat obshti porychki??? Crazy Crazy Crazy
А от Врачанско има ли вече? Simple Smile

# 295
Искам да благодаря на desita1234   Hug
Днес си взех нещата от Еконт Simple Smile

# 296
Привет и от мен!
Направих поръчка на 15.09 - изпратиха ми потвърждение, но пратката е разделена на две. За едната получих  тракинг номер и в момента уж е на Гетуик в някакво депо, но другата част.... пише : Despatched: 31/12/1967  #Crazy #Crazy #Crazy
Пуснах им писмо, че са направили грешка и какво още да правя? На някой случвало ли му се е нещо такова?

# 297
Извинявам се, сега прочетох по назад и видях, че не съм само аз. Ще чакам да се поправят, че иначе smile3512!

# 298
  • pomorie
да напомня че сме трима и си търсим още 2-3 за обща поръчка Rolling Eyes

# 299
и ние търсим още някой за обща поръчка, ние сме 4 до тук

Общи условия

Активация на акаунт