SportsDirect.com - 3

• 53 860
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Извинявам се, сега прочетох по назад и видях, че не съм само аз. Ще чакам да се поправят, че иначе smile3512!

Да , не си само ти  Simple Smile . Не съм им писала , защото преди малко видях , че имам тракинг номер и за втората част от поръчката . Нищо не са ми отказали .
Дано и при теб е така  Hug

# 301
  • Варна
Ох, бясна съм.
Сега си получих маратонките от Desita 1234. Стоя и ги гледам, нещо не ми се вързват. Влизам си в кошницата да ги видя и от там какво разбирам, тези са ми пратили съвсем други маратонки. Ами не ми харесват, а и са с 6 паунда по-евтини. Какво е най-добре да се направи в този случай? Наистина не ги искам, а и нямам намерение да им плащам транспортни поради тяхна грешка. Бях чела тук , че на някой му бяха пратили маратонки в ужасно състояние, пожълтели и т.н., каква беше развръзката накрая? Ако на някой му се е случвало нещо подобно да пише, как стоят нещата.  Praynig
Открийте разликите:
Това поръчах
Пристигна това  smile3512

# 302
  • Варна
едно момиче беше поръчало при мен на Kangol и бяха много хубави само не съм сигурна дали беше същия модел newsm78
Не знам дали при теб ги поръчах на Kangol ботушките, но не са същия модел. Ето тези бяха.  Peace

# 303
  • pomorie
да тези бяха да при мен ги поръча.само да кажа и аз че от последната поръчка която пристигна в понеделник и аз имам объркан артикул едно момиче беше поръчало якенце на найк а дойде блуза коренно различна но на същата цена.проверих номера на артикула в сайта и на фактурата и в потвърдителния е-майл си е на якето но всъщност са пратили друго тази блуза дори не я открих в сайта newsm78 слава богу че момичето реши да я даде на майка си.....явно стават такива неща опитай да ги върнеш мила или пиши да ти ги сменят на фактурата най-отдолу има една притурка там описваш това което искаш да върнеш.....по-натам незнам как се процедира.......

# 304
  • Варна
Ще чакам Деси да се включи довечера и да видим какво пише на мейла за потвърждение и на фактурата. Знам, че няма начин при нея да е грешката.  Peace А щом те са сгрешили би трябвало пощенските за връщането на артикула да е за тяхна сметка, в крайна сметка ние каква вина имаме, че те не гледат какво пращат. На самата кутия на артукула си е баркода (продуктовия код в сайта е част от баркода), който не съвпада с този който ние сме поръчали. На поръчаните е 049187, а на пристигналите 049179.
Искам си моите си маратонкиииии...  Cry
Дори се чуда дали да не им пишем, че за нищо не стават тези, които са пратили и си искаме маратонки в добро състояние, за да не се занимаваме с връщанки, а тези ще ги подаря на някой. Само ме притеснява да не изпратят пак от същите.  Mr. Green Ох, не знам направо....

# 305
  • Варна
Никъде в сайта не пише, какво се прави, ако има объркан артикул поради тяхна грешка, камоли дали си поемат разходите по връщане и изпращане на стоката след това.  ooooh!

# 306
ima li momicheta ot stara zagora koito puskat obshti porychki??? Crazy Crazy Crazy
А от Врачанско има ли вече? Simple Smile
Аз съм от Монтанско Laughing

# 307
едно момиче беше поръчало при мен на Kangol и бяха много хубави само не съм сигурна дали беше същия модел newsm78
Не знам дали при теб ги поръчах на Kangol ботушките, но не са същия модел. Ето тези бяха.  Peace
От каква кожа са ? Имат ли нещо топло от вътре и 8 на кой номер отговаря ?  bouquet

# 308
  • Варна
Мисля, че са естествен набук, отвътре нямат нищо, само кожа са. Много са сладурски и стоят страхотно. Аз нося 38 номер и 6 номер са ми перфектни.  Peace

# 309
момичета С11 на 30 номер ли отговарят и за колко време пристигат пратките?

# 310
момичета С11 на 30 номер ли отговарят и за колко време пристигат пратките?
C11 e 28-28.5, а прaтките идват за около 1 седмица-10 дни

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 14:45 от sunflower/suziS/

# 311
някой има ли този модел размер 3-4г ,ако може размери на горното ръкав от рамо,и дължина на долницата,мерси

http://www.sportsdirect.com/adidas-3s-woven-suit-infant-girls-298012

# 312
Здравейте и от мен  Hug
Гледам , че правите общи поръчки и искам да попитам ако някой от Бургас прави обща поръчка дали ще мога да се включа и аз Praynig

bouquet

# 313
  • pomorie
аз съм от Поморие и правя поръчки

# 314
И от мен поздрав за desita 1234, при която направихме първата си поръчка!

Общи условия

Активация на акаунт