Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 745
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Лек път и безоблачни дни  Simple Smile

Минавай да разкажеш по някоя слънчева история, особено ако видиш по Новините, че на Острова вали  Sunglasses

# 106
Мари,

всичко най-добро  Heart Eyes
Заслужаваш.

# 107
Мари, лек път и успех  Hug

# 108
Мари, лек път и от мен. Испания е винаги в моето сърце. Ей сега да ми каже някой и се местя....ама няма кой:(

# 109
Успех, Мари, и лек път!  newsm10

# 110
Мари, успех, късмет и много слънце в душата ти!

# 111
  • На село (близо до Лондон)
Мари много прекрасни приключения в нова и слънчева страна желая на трима Ви. "Отбивай" се да ни виждаш.

Как сте момичета? Как е отбора? Мускулната треска?  Laughing Laughing Laughing

# 112
Мари, чао засега, пък ако ти стане много жега, знаеш къде да се върнеш на хладничко.

# 113
Sajaljavam za latinitsata kredora ne mi raboti.
Мари4ao za sega i uspeh v Ispanija minavai da ni vijda6 i da pi6e6 kak e tam  Peace Pozdravi ot men i moite mi6ki

# 114
Мари, желая ти приятно преместване, лека адаптация и много слънце и усмивки! Ще ни липсваш, то се знае, надяваме да се минаваш през нашата тема и да пускаш снимки от цветна и слънчева Испания! Ако имаш скучни моменти пиши за страната и дали се свиква по-лесно, отколкото с живота тук ...Всичко най-хубаво!  smile3525 newsm10 newsm08  grinning039

298, леле ама тия хора наистина ти4ат ей !!! не знам аз ли недогледах, ама само общи снимки, теб има ли те някъде? снимките са страхотни, наистина!

да помрънкам аз, 4е днес и утре съм на работа ... в събота 4акам децата ве4е, нямам търпение !!! newsm68 newsm44 smile3521 newsm04

# 115
S T A R D U S T, има ме и мен, но понеже, не си ме виждала преди, не знаеш за кой да гледаш в навалицата.
Гледай на трета страница, 2ра 3та  и 4та снимка 2296 номер, после ме има на още няколко пъти.
Нарочно оставих снимките, които си личи, че са правени специално на мен, защото пуснах албума публично, и предпочитам да си остана анонимна.

# 116
  • Манчестър
Мари, много късмет ти желая в слънчева Испания.....не ни забравяи тук..минаваи отвреме на време да кажеш как е живота там.... Grinning

# 117
Честит ви банков понеделник  Mr. Green Надявам се, че се веселите подобаващо.

Моите тренировки започнаха, подрусвам се из квартала, и имам само два проблема:
- първият, какво да си набутам за слушане търчейки (че сега слушам радио, запецна на Капитал ФМ, и от Лейди Гага ми се повдига вече)
- вторият, как да си взимам фотоапарата с мен, защото много тежи и ми разваля аеродинамичната позиция...

И днес ми се обади една братовчедка - ако някой живее в Баркинг или наоколо, и има нужда от детегледачка вечер или от време на време, ще ви свържа. Девойката е асистент-учител, завърши тук, работеше в нърсъри, сега е в училище, и има време вечер и през уикенда. На мен ми идва далече, за съжаление.

==============
S T A R D U S T, не мога да помогна за униформите много; сега за първа година купувах. Повечето неща за първо време от М§С, защото са ми на удобно място. Не знам как ще е качеството, ще видим.

# 118
мишолина за фотото освен с раничка на гърба друг вариант не виждам Hug
Кога ти остана време и за тренировки не знам. Как се чувстваш след това? И аз като GI  да питам ....как сте отбора, как е мускулната треска, че ви следя изкъсо да знаете Wink

# 119
Добро утро Simple Smile Хубаво щеше да е по принцип работната седмица да е 4 дни и 3 да се почива. Simple Smile

Вече съм си вкъщи в Лондон. Тео пристига другия уикенд.

Мишолина, взимай си апарата в раница. Друго и аз не се сещам. За музиката - запиши си нещо, което ти е на сърце и това слушай Simple Smile

Стардъст, купувахме униформа за градината миналата и тази година (догодина като тръгне на училище е без униформа обаче -  обратни сме ние  Mr. Green) Вземи достатъчно чифтове, ако не искаш всяка вечер да переш униформи. За това какво точно да купиш, най-добре да питаш в училището, защото предполагам е възможно да не ви трябва всичко от тесковският списък. От друга страна, персоналът на магазина е възможно да знае изискванията за униформа за вашето училище и да те посъветват.

Тролипен, измислихте ли име за бебето? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт