Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Алиса, не те ли гъделичка да запишеш нещо по-дълго Simple Smile

# 361
298, твърдо не! Не ме подкукоросвай, без това душа бера в момента.

Nomadic
, ако ме видите в неделя да пухтя по хълма, просто се направете, че не ме познавате.

# 362
298, твърдо не! Не ме подкукоросвай, без това душа бера в момента.

Nomadic
, ако ме видите в неделя да пухтя по хълма, просто се направете, че не ме познавате.

По-дългите са по-лесни Simple Smile, айде помисли си отново!

# 363
Мишолина, набързо се включвам за теб и заради всички, които се интересуват от народни танци и песни за децата. В БГ посолството имало такива групи и всичко това се организирало от Десислава... хм, забравих фамилията Embarassed Жената, на която името ни даде майката на загорчето.

# 364
Момичета, аз като новак в областта семейство с дете, да ви питам - къде и как празнувате Нова Година с деца извън къщи? Simple Smile  Пардон, бебета, ако си спомняте.

# 365
Момичета, аз като новак в областта семейство с дете, да ви питам - къде и как празнувате Нова Година с деца извън къщи? Simple Smile  Пардон, бебета, ако си спомняте.
Ние си поканихме гостите в къщи и тази година пак но ще организираме "Murder Mystery".По лесно ни е да празнуваме в къщи отколкото на вън.

# 366
Лондон започва и свършва в теб. Това е вътрешно пространство, състояние на съзнанието, нещо, което – ако наистина си решен – можеш никога да не напускаш, независимо колко далеч си от него. Но най-хубавото нещо е, че не е съвършен.

http://www.capital.bg/show.php?storyid=718947

# 367
Zdraveite mami, izvinqvam se za latinicata, no tuk nqmam kirilica.
Iskam da pitam kakvi sa gore-dolu cenite na jilishtata v London,UK, imam predvid apartamenti 1&2 bedrooms, i kakva e srednata zaplata godishno v London. Vurti mi se neshto okolo 3000£, no vie shte ste po-tochni blagodarq.

# 368
Zdraveite mami, izvinqvam se za latinicata, no tuk nqmam kirilica.
Iskam da pitam kakvi sa gore-dolu cenite na jilishtata v London,UK, imam predvid apartamenti 1&2 bedrooms, i kakva e srednata zaplata godishno v London. Vurti mi se neshto okolo 3000£, no vie shte ste po-tochni blagodarq.

http://www.neighbourhood.statistics.gov.uk/dissemination/

# 369
  • в света на илюзиите
Мишолина, набързо се включвам за теб и заради всички, които се интересуват от народни танци и песни за децата. В БГ посолството имало такива групи и всичко това се организирало от Десислава... хм, забравих фамилията Embarassed Жената, на която името ни даде майката на загорчето.

newsm10 newsm10 newsm10 Десислава Стефанова

# 370
честити рожденик Тони на мишолинка!
Да ти е все така сладък и игрив!

# 371
  • Варна
Здравейте, мами! Имам нужда от вашата помощ. Търся информация за варианти за предвижване от Лондон до Нотингам или по точно до Грандам. Ако знаете, как мога да стигна до информация за рентакар или разписание на влакове, моля споделете. Благодаря!  bouquet

# 372
antonia, ей тука е разписанието на влаковете:

http://www.nationalrail.co.uk/, избери "London All Stations" в лявата кутия и "Grantham"- в дясната.
Изглежда като да има директни влакове от Кингс Крос, около час отнема. Вземи си билет предаварително (APEX), ако искаш да ползваш намаление.

Мишолина, да ти е жив и здрав Антон!

# 373
Мишолина, да ти е живо и здраво момченцето, много да се обичат с каката и много да те склушка.

newsm59  bigdance2 smile3510

# 374
  • Варна
Алиса, много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet. Точно това ми трябваше. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт