Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 797
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Лондон
ЧРД, Алиса! И наздраве!!! За твое здраве!

И добре дошли на новите момичета!

tzvetak, много хубави снимки!

Витамин Д не съм давала. Просто я извеждам повече на слънце ( когато има Simple Smile) А и в повечето детски храно го има като добавка.
Флуор също. Купих (в БГ ми казаха), но така и си стои неразопакован.

Как се мият зъби на малко дете? Моята красавица яде пастата!

# 481
  • След завоя в дясно
Привет и от мен
Алиса, Честит Рожден Ден newsm59 newsm59 newsm59

Нашата родителска среща мина в понеделник- нищо ново не ми казаха т.е. адаптирал се много добре, справял се много добре. Аз питах има ли нещо, което да ги притеснява, на което да се набляга казаха не. Целта, която са му поставили е да разпознава буквите s a t i p n  и да ги произнася (той това го прави без затруднения). Също така искат и да ги събира т.е. as, at, in, is, it- това тепърва ще го усъвършенстваме Mr. Green Числата да ги пише до 15- той ги пише до към 29 без никаква помощ.
Мишолина тази тетрадка дето си я постнала само ще кажа аууууу браво,  при нас е мисия невъзможна. Да си кажа честно не се притеснявам толкова как ще му е почерка, понеже помня какъв беше преди да започне училище Whistling .т.е търпи развитие засега Simple Smile

Дойде време да кажа и аз едно Добре дошли welcome на новите попълнения с нашите стройни редици.
За млякото съвет не мога да дам, не сме го ползвали това. Но мога да споделя опит с флуора, не съм давала също, но водата ни беше обогатена и в резултат на това първите ни зъбки се показаха с бели петънца. Да уточня водата ни минаваше през Брита кана и се преваряваше. Като се прибрахме в БГ след около 2 год изчезнаха сами там само вода от чешмата давах, но с уточнението че водата в нашия район е хубава за пиене. Витамин Д го има добавено във формула млякото и не е нужно екстра, както Еya вече спомена.
Мimaa за съжаление не мога да ти помогна с инфорамция, но пък ще стискам палци вскичко да е наред. Дръж ни в течение.
Еya много ме разсмя с твоето въпросче-  слагай и по съвсем малко паста, няма да и навреди Laughing(те са разработени специално за мъници и са максимално безвредни) виж ако е гладно детето за още тогава проблем Crazy
Тzvetak как е аклиматизирахте ли се вече след екскурзията? На снимките сякаш повече положителни емоции лъхат.

Днес въпреки, че е дъждовно е един прекрасен ден за мен , даже си купих захарни ябълки и кестени ммммм от кога ми се бяха прияли.

# 482
Много благодаря за пожеланията; като се върна от хамериканско, ще ви досаждам по-подробно.

# 483
Честит празник на Алиса!
С пожелания за чудесна вечер в есенен Бостън!

# 484

Алиса ,
                                   Честит Рожден Ден!
                                   От  здраве да не се отървеш,
                                   щастливи и красиви мигове да съпътстват  живота ти!

Не забравяй да си пиеш вълшебните хапченца,
                                   и да казваш вълшебното заклинание  на Питър Пан
                                    ''Хайде хапчета  чудесни, никога да не  порЕсна"
Запомнящо се появяване на новите майчета с тази аптамилна  дискусия.
Еya ами така се мият зъбки, яде пастата за зъби, смуче четката. То само името му е такова.

Ей пътуващи хора, майки и  деца знаете ли ги тези, и ако да защо не сте ми каза ли?

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 17:52 от LOKO

# 485
  • Bristol
Ей пътуващи хора, майки и  деца знаете ли ги тези, и ако да защо не сте ми каза ли?
Знаем ги Simple Smile Можеш да ги видиш на живо в John Lewis май  Thinking
Ние търсим билети за февруари месец до БГ. Друг път все намирам нещо прилично, сега цените са двойни! Криза  Money Crazy ooooh!

# 486
Знаем ги Simple Smile Можеш да ги видиш на живо в John Lewis май  Thinking
Ние търсим билети за февруари месец до БГ. Друг път все намирам нещо прилично, сега цените са двойни! Криза  Money Crazy ooooh!
Тези ако не се лъжа ги има и в Аргос и са по 25 паунда
Честит Рожден Ден на Алиса
да си жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 487
  • ENGLAND
А, труннкито ние го имаме от преди две години, розовото с лилавите колела. В голяма помощ ми е по летищата, такова забавление пада, особено полета ако позакъснее. Тази година на Бирмингамското летище от бързане Ели падна от трункито на един завой и такова впечатление сме направили, че след това стюардесата на полета от Дюселдорф ни разпозна по него и такова внимание получихме по време на полета Hug

# 488
Здравейте момичета,

Честит Рожден Ден на Алиса!

По темата за учебните системи в тукашните училища и аз да си кажа. Ние сме от скоро тук – (от април ) но вече започвам да свиквам, децата също - малкия  ходи на градина, големия е в Year 1, та и аз също съм в първи клас, заедно пишем, четем с ученика. И в нашето училище използват Jolly Phonics, запозната съм с всичките им помагала които предлагат, и благодарение на диска и другите учебни помагала, Крис вече чете, пише доста добре за неговата възраст, но разбира се това е постигнато с много тренировки и търпение от моя страна. При нас обаче има и езикова бариера, тъй като в къщи говорим на български, от скоро е попаднал в чуждоезикова среда и това му дава стимул сигурно да се докаже, че и той може като другите, и в къщи постоянно иска да учи. Още от миналата учебна година им дават едни сет-тове с по 4-5 думички за домашно, да ги учат наизуст – сигурно разчитат на зрителната памет при децата, защото едва ли на тази възраст могат да учат граматически правила.

# 489
Благодаря Ви много момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Искренно се надявам да не ми се наложи да събираме пари за втори опит.Ще пиша как се развиват нещата.От 7 ноември започвамее.

# 490
  • Bristol
Благодаря Ви много момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Искренно се надявам да не ми се наложи да събираме пари за втори опит.Ще пиша как се развиват нещата.От 7 ноември започвамее.
Късмет  Hug И наминавай от тук  Grinning

Леле, какви ученолюбиви деца! Моите и двете не искат да учат   Crazy

# 491
  • Лондон
Здравейте,

Честит Рожден ден, Алиса  bouquet

много благодаря за хубавите думи за нас, да не се правя на велика, снимките са от последните 5 дни, преди това не снимахме въобще Sad Както и да е, аз лошото го забравям бързо, сега като се замисля беше хубава "почивка", научихме много за нас самите, къде са ни границите и какво можем в екстремни ситуации, освен това с моята програма от последната година това са ми първите 10 пълни дни прекарани със семейството ми, от сутрин до вечер  Embarassed, та и дъщеря ми най-накрая започна да ме вика с "мамииии"...като се замисля, много положителни неща ни се случиха Grinning Аклиматизацията обаче не върви добре, аз съм с жестока хрема, херпеси и други такива екстри.
Малката е на цял ден в градината от понеделник, изведнъж се промени много, много е кисела и недоволна вечер, заспива рано и почти не яде Sad Тъй като това е пробен период се чудя дали не я претоварваме всъщност и да се преуморява от цял ден...Някой ако има впечатления, моля да каже, много ли е цял ден за дете на 1г и 7 месеца? Те в тетрадката все й пишат, че е ок, яла, спала, играла Crossing Arms но ние виждаме разликата, чудя се дали пък не е от това, че бяхме заедно 10 дни и сега градината да не е толкова атрактивна Thinking

По другите въпросчета да кажа, че аз давах Витамин Д по една капка до 1 година, лекарката там ми е и приятелка и  ми каза, че 1 една капка не може да предозира, но просто подпомага организма, за място без слънце като тук може би е желателно, но всеки си решава. Флуорът е доста по-спорен, аз го купих, но като прочетох насам-натам, не го давах въобще, би трябвало с балансирано хранене да няма нужда от него.

Mimaa, успех в начинанието Praynig Една приятелка току що ми се похвали с първи успешен опит, в БГ, но тя алчна - искала 2 наведнъж, а то било само едно Joy

# 492
  • Манчестър
Алиса,
Честит рожден ден! всичко наи-добро ти желая.

bdbaloni baloni hbday baloni

# 493
  • Манчестър
Здравейте,

Честит Рожден ден, Алиса  bouquet

много благодаря за хубавите думи за нас, да не се правя на велика, снимките са от последните 5 дни, преди това не снимахме въобще Sad Както и да е, аз лошото го забравям бързо, сега като се замисля беше хубава "почивка", научихме много за нас самите, къде са ни границите и какво можем в екстремни ситуации, освен това с моята програма от последната година това са ми първите 10 пълни дни прекарани със семейството ми, от сутрин до вечер  Embarassed, та и дъщеря ми най-накрая започна да ме вика с "мамииии"...като се замисля, много положителни неща ни се случиха Grinning Аклиматизацията обаче не върви добре, аз съм с жестока хрема, херпеси и други такива екстри.
Малката е на цял ден в градината от понеделник, изведнъж се промени много, много е кисела и недоволна вечер, заспива рано и почти не яде Sad Тъй като това е пробен период се чудя дали не я претоварваме всъщност и да се преуморява от цял ден...Някой ако има впечатления, моля да каже, много ли е цял ден за дете на 1г и 7 месеца? Те в тетрадката все й пишат, че е ок, яла, спала, играла Crossing Arms но ние виждаме разликата, чудя се дали пък не е от това, че бяхме заедно 10 дни и сега градината да не е толкова атрактивна Thinking

По другите въпросчета да кажа, че аз давах Витамин Д по една капка до 1 година, лекарката там ми е и приятелка и  ми каза, че 1 една капка не може да предозира, но просто подпомага организма, за място без слънце като тук може би е желателно, но всеки си решава. Флуорът е доста по-спорен, аз го купих, но като прочетох насам-натам, не го давах въобще, би трябвало с балансирано хранене да няма нужда от него.

Mimaa, успех в начинанието Praynig Една приятелка току що ми се похвали с първи успешен опит, в БГ, но тя алчна - искала 2 наведнъж, а то било само едно Joy

Не мисля,че цял ден на градина е много на тази възраст......По скоро след почивката ще и трябва малко време на малката да се върне в рутинното ежедневие......даи и една седмица и ще е ок. Иначе зависи и с какво ги занимават цял ден,колко и е интересно, понякога и това може да води до лошо настроение...има ги и тези моменти...

# 494
Здравейте мами на май по-пораснали от нас дечица,
Само Нина каза, че е на 3 месеца бебенцето. Има ли други с малки бебоци или масово сте на училищна тематика? Не е лошо да имам информация, но май ни е малкораничко все още
Аз пак съм с въпросче и дано като майки с опит имате някакъв отговор, че тукашните "умници" ми омръзна да ми повтарят едно и също. Аз кърмих само 2 седмици (няках кърма) и с малко цедене от два- три дена тя си спря напълно. Бебчето ми е на 2 месеца и няколко дена, а аз нямам още цикъл??? ПРиятелките ми, с които раждахме по едно и също време и кърмят все още имат вече за 2-ри път, а аз нищо. И като родих нямах кървене, седмица и то почти нищо. Та знам, че ще ми кажете, че е строго индивидуално и т.н., ама несмятам че както днес ми каза някаква...де да я знам и аз каква се води точно, би ни първата ваксина, било в рамките на нормалното и 1 година да нямам цикъл. Като и казах, че това се отнася само за кърмачките и тя пак почна на нов глас:"ама ти нямаш ли никаква кърма в момента" и се отказах да се обяснявам за пореден път с идиот. Имам идея да почна да вземам противозачатъчни и да стимулирам някакъв цикъл. Какво ще кажете и за това??? Извинявам се още веднъж за смяната на темата, ама какво да се прави...

Общи условия

Активация на акаунт