Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Мишолина,честит рожденик и от мен! newsm38 Gift  ura  bigdance2 newsm18
Да ти е живо и здраво детенцето,да расте умно и щастливо!  bouquet

Момичета,да Ви питам за Southgate.Предлагат ни голяма двойна стая там,тихо,спокойно местенце било,ще делим къщата със семейство с две деца-едното на 11,другото на 2.Още не съм сигурна дали това ще е къщата,била просторна...чакам снимки и тогава ще решим,но исках да ви питам за квартала какво мислите?Ако някой живее там,нека сподели.Аз четох много хубави неща в гугъл за него,но се води 4-та зона,нали?Предполагам транспорта ще ни излезе солено...

# 376
На зоната нищо й няма/4/ ,но в зависимост от тоова къде ще работите.Относно района аз нищо не мога да кажа ние сме на другия край .Southgate е на синята линия,само мога да кажа ,че  е най-редовна от всичките  Peace.

# 377
Честит Рожден Ден на сладкия Антон!
Да расте все така усмихнато и чаровно момчето
 Hug

# 378
Честит Рожден Ден на Антон! Да е здрав и палав юнак.

# 379
Много благодаря за пожеланията; порасна детето, кога и аз не разбрах. Много доволен беше вчера; подарихме му гараж за колите, колко му трябва на малкия човек, за да е щастлив (и "тоооота" имаше).

Сет123, аз сега се размислих като ти видях подписа, и се сетих, че се "познаваме" виртуално Crazy Не знаех, че сте вече в Англия; дано се видим на някоя среща.

Супер за танците; ще проверя кога и как са им срещите. Не искам да натоварвам девойката много сега, евентуално следващия срок, като посвикне малко с училището.

# 380
  • Там някъде......
едни наши приятели живеят в 4 зона в къща са

# 381
Мишолина, честит рожден ден на АНТОН! Желая му много щастливо и весело детство, само усмивки и много здраве!  smile3525  Gift newsm67  party023 newsm59
Страхотен подарък сте му избрали, аз смятах за Вики да купим кухня за Коледа, ама май и на нея трябва гараж или малка настолна работилница ... само обикаля с играчките на Жорката - дрелки, отвертчици и куфарчета и поправя всичко вкъщи! Не знам да се смея ли да плача ли колко е запалена по футбола - да не стане Bend it like Beckham, аз уж на латино танци искам да я записвам като започне да разбира повече ... Thinking

Не ми остава време напоследък да чета форума, имам въпросче към опитните и от дълго жижеещи мами тук - какво правите като ви се повреди някой от уредите вкъщи и гаранцията отдавна е изтекла? Чувам от познати българи, че ремонтът е скъп и обикновено излиза, колкото да купиш нов. Имам проблем с хладилника.
Още нещо - някой има ли повече инфо за "пребоядисването" на кожени мебели (диван)? Бях чула някъде за подобна услуга, не знам къде да търся?
Благодаря!

# 382
едни наши приятели живеят в 4 зона в къща са

То май ще отпадне тази къща,защото мъжът ми преди малко чете,че пътят до центъра с метро е около 4 часа Shocked
Знам за разстоянията в Лондон,но това вече е прекалено Simple Smile

# 383
Tinkyrbel , нещо си се объркала. Няма линия на метрото в Лондон ,която да пътува повече от 2 часа от 1ва до последна спирка.
Аз живея в 4та зона, между 30 и 50 мин. ми е  до 1ва зона ,според дестинацията.

S T A R D U S T, според повредата ,но нов уред излиза по-евтино в повечето случаи. За развалена пералня ми взеха 60£(за оглед) ,за да кажат,че нова ще е по-евтино от ремонт. Не знам за кожените дивани.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 18:27 от matzo ball

# 384
Не ми звучи правилно 4 часа, то зависи, де, има ли удобно метро/влак/рейс и т.н. Ето тук погледнете, дава колко време отнема между спирки:
http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en
(изберете определен час на деня, сутрин пиков час, да кажем, защото иначе програмката решава, че тръгвате веднага)

# 385
абсурд е това разстояние. аз живея в 4-а зона и пътувам 20 мин. до лондон бридж с влак и с вървенето плюс метро до оксфорд стрийт в делничен ден ми е 40-45 мин. чаринг крос директен влак 30 мин. пътувала съм от 4-а зона югоизточен лондон, където живеем, до Уемблей сентрал за час и 10 мин. така че е абсолютно невъзможно 4 часа, особено за 4-а зона, където има метро.

# 386
http://journeyplanner.tfl.gov.uk

Момичета,

същият този сайт днес по обяд даваше 4 часа за Travelling from... Southgate to Canary Wharf.

Сега съшият този сайт казва 53 мин.

# 387
Сигурно е имало проблем с метрото; половината Черна линия / Northern Line не работеше следобеда - по принцип казват, ако има голям проблем по трасето. Но не е лесен маршрут това, което споменаваш - смяна на три влака си е приключение сутрин.

# 388
  • Манчестър
Мишолина, Честит рожден ден на Антон!весело и щастливо детство му желая...

# 389
  • Там някъде......
Здравейте,извинявам се ,че нахлувам в темата ви но искам да попитам някои въпроси,които много ме интересуват?В 4 -та зона много българи ли живеят?Децата там кога тръгват на училище?Всичко ще ми е от полза и ви благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт