Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 713
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
aniji мама на Джозеф и Кейт   и аз искам Mr. Green ако има нещо в излишък пращай го насам Peace

# 706
Само да има давам не съм стисната ама никак въобще,даже и парти ще ви спретна че и вие око да поплакнете.

# 707
Victorita, az mislia 4e M&P sa nomer 1. Az imam koli4ka i car seat na M&P ot 2006godina. Da6teri4kata mi be6e v neya ,a sega baby boy.V Bg. sme hodili pone 5,6 pati i to vse s neya po samoletite. Izdarja uspe6no po balgarskite ulizi.Mnogo sam dolvolna. Kupihme gi v komplekt za £250 ot Staines .Biaha na oferta.No izbora e tvoi! Hug

# 708
  • UK/София

Олеле, какво сте се разпалували smile3520Една си сложи нов аватар и всички скокнаха поръчка за Коледа да си правят по него SunglassesИ чак от Испания надничат - вие там такива разсъблечени май си имате в изобилие Flutter

искам да ме осиновиш; малко съм болна сега, но ще се оправя 

spokoЩе те осиновя, дори с удоволствие HugНали ще си най-голямата ми дъщеря, ще гледаш малките си братя и сестра, ще си снимаш, а аз ще ти правя каквото искаш.Само оздравявайте.
 За кекса няма да те разстрелвам.Щом не си сигурна в себе си е по-добре да направиш такова чудо.Казвам му чудо, защото никога не бих го купила.Но щом го ядат хората, значи става.

Мари, сигурна ли си, че няма пудра захар?И аз така мислех, че няма в Англия и след като се върнах в каменния век се оказа, че има.

Кажи как се справяш там.Намери ли хубава къща, как ще учиш ли езика, съседите допадат ли ви.Сега няма да има кой да ни разказва за тукашната ти съседка която къпе детето си във външния басейн през март месец Mr. Green

victorita , аз съм много доволна от количката на Трент.5г. е видяла път къде ли не, още я ползвам и е адски маневрена.

mimaa, съжалявам, че те пропуснах.От сърце ти желая успех и скоро да се похвалиш с две точки в корема ти! Hug

The Sun* , добре дошла!Радвам се да те видя в английската тема!

Ани, смени си аватара с този http://montana-dnes.com/news_img/thumb_large2722.jpg, че цял ден съфорумките няма да станат от компютрите Wink

# 709
  • France
Здравейте, момичета.
Имам молба: бихте ли ми казали за какво се използват кръгчета от МДФ в обучението на децата в UK? Прилагам линк, за да видите за какво става дума:
http://www.shopwiki.co.uk/Card+and+MDF+wheel+packs
Благодаря.

# 710
  • След завоя в дясно
Добро утро от мен
Честит Рожден ден на всички малки, големи и още по- големи момичета и момчета от миналата седмица  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Добре дошла и на  The Sun welcome
Mama A - безпроблемни процедури ти пожелавам и скоро да ни се похвалиш.
Butterflyve какво стана уреди ли билетите?
Момичета от къде купувате билети за футболни мачове? Искам и аз да изненадам моите момчета с някой и друг билет. newsm78
Victorita ние взехме количка на Чико (Кико) и съм доволна, имаше всички екстри като на M&P даже и в повече пък излизаше по евтина от нея може би защтото тук не са много популярни. Купихме я от едно семейно магазинче и излизаше доста добра оферта. Мисълта ми е огледай се във вашата ерия дали няма нещо такова понякога имат доста добри оферти.
Мари хващай метлата и ни ела на гости, тъкмо ще "оправиш" Мишолина пък и рождения ден на Алекс наближава и една торта ще спретнеш Hug да отсрамиш вързаната в ръцете му майка Laughing
Мишолона от този линк за Макларъна доколкото виждам става въпрос за Хамериката, и не разбрах кой сайт да следя, моля за извинение, но съм на първото кафе още kaffeetrmker_2
Бегачките ще чакаме снимков матирал както и пресконференция след събитието. Иначе може и да не ви повярваме Wink

Аз за съжаление ще се оплаквам сега: Алекс миналата седмица ми беше 3 дни с много висока температура и аз като примерна майка се обадих на NHS Helpline и ми препоръчаха тамифлу. Взех го пихме го 2 дни, но се оказа безсмислено защото след като свали температурата нямаше нито кашлица, нито сополиво носле нищо. Отведох го на доктор и той потвърди, че не е свински грип. Както и да е това мина замина. Онзи ден го водих в една зала за игра. Ние с татко му си пием кафе и по едно време нашия идва и се мърмори, че го боли пръстчето на крачето- ударил го някъде, но не помни къде ooooh! Изчаках един ден с надеждата нещата да отшумят, но за съжаление вчера в болницата потвърдиха че е пукнал коста на пръста. И сега поне четири седмици ще куца милото Sad

# 711
Биляна нищо коледа е нека и ние поплакнем око ако друго не можем  Grinning Grinning Grinning
Ell много съжалявам за вашите неприятности надявам се малкия юнак скоро да се оправи. Hug Hug Hug

# 712
Ell ние като имаме гости и искат да гледат мач все на Фулъм ги пращаме, доколкото знам там може да се купи билет от днес за утре , е то сигурно зависи и от мача. За Шампионска Лига положението е невъзможно, трябва да сте някакви memberИ,. Спирам да се изказвам, че съм гола вода на тема футбол.

# 713
  • ENGLAND
мишолина, за това ли става въпрос http://dnes.dir.bg/2009/11/10/news5353407.html#sepultura , във връзка с линка на макларън дето си пуснала
pechovska тези обикновено се използват за направа на различни предмети в часовете по дизайн, нещо като нашите часове труд и творчество.
Victorita най-голям избор на колички има в toysrus, отиваш там, пробваш, харесваш си някоя и сядаш пред компа, четеш ревюта и търсиш някоя на промоция. Тук са най-евтините http://www.kiddicare.com/ , онлайн е, но е супер сайта, коректни и навреме доставят.

# 714
Ell,горкото мъниче!  Hug

Алиса,аз няма да бягам,поради продължителен и упорит бронхит.Срам ме е,много.Обаче си поръчах wii и ще треса къщата  цяла зима.  Simple Smile
Много тъжно ми стана,че реколват любимите ми колички. Ние още си ползваме Воло ,за дълъг ден навън и по екскурзии.Но пък никога не съм сгъвала количка,когато на детето ръцета са в опасна близост.

Билети за мачове,чрез колеги и познати ,които са с мембършипс към различни клубове. Пълно е в Лондон с фенове. Или безплатни от фирмата им дават за Шампионска лига ,понякога. Мъж ми и брат ми са на 12ти дек. на мач в Манчестър. Това е 1 от начините да се съгласи братчето да идва до UK-мач  на Ман юН. Така ми е мъчно за него ,че  не пропускам шанс за билет.
Пробвай фен-клубовете,срещу годишна такса(не е много)имаш право на някакво предимство за билети.

Мари,да те зарадвам с  пощенска историйка. Преди седмица получихме Коледна картичка от свекито ,от преди 3 години. Явно  с тази стачка са измели зад шкафовете изгубената поща.  Laughing

# 715
Добре дошла и на  The Sun welcome

The Sun* , добре дошла!Радвам се да те видя в английската тема!

Благодаря ви, момичета, за посрещането   bouquet
Биляна, порових се в темата и междувременно прочетох какви премеждия сте имали с грипа. Дано вече сте здравички и сте го забравили. Тук откъм спешни действия нещо хич ги няма, дано не се налага да им ползваме "услугите" Rolling Eyes Доста време не бях ровила във  форума, имаш си вече и друго мъниче - да ти е живо и здраво, и цялото семейство де, че иначе - лошо. Hug

Ell , бързо оправяне на малчугана  Hug

# 716
Здравейте на всички!
Бързо оздравяване на болните! Добре дошли на новодошлите! mimaa, успех!
И нас не ни подминаха настинки и чудеса. Мъжа ми с бронхит, а аз изкарах нещо, което май се опита да е грип с кашлица и редувайки се запушен и много отпушен нос, и без апетит(което е рядкост, да), но след ударна доза парацетамол, витамин С и пилешка супа ме подмина само след 3 дни. Замалко да изтърва тичането в събота, не че се надявах!  Grinning Въобще не съм подготвена, незнам как ще го изкарам, но ще съм там. Ще се срещаме ли някъде? Някакви отличителни знаци(балон, куче или други?) или определено място? Предполагам, че ще има много народ...Също така се надявам да не вали!

# 717
Значи, изпратих си адреса и телефона на казалите, че ще бягат.
Може да се намерим, преди това, около палатката за регистрация. Мелийн, ще се познаем, не бой се.
После: ако се видим на финала, мога да взема едно лице с колата. Ако не се видим, ще ви чакам у нас.
Ако не си подготвена, имай предвид, че по маршрута има 3 баира: пази си силите и ако видиш зор, върви (не тичай) по най-стръмната им част.

Мацо, оправяй се, че маргаритите ни чакат.

# 718
Елл, мила, да го прегърнеш малкия от мен! Как пък успял да си пукне кости4ката! Дано бързо и правилно да заздравее и никога пове4е ядове като този! А аз как само си избягах от късмета. Хем исках сладкарница да правя, ако само знаех, 4е толкоз клиенти само от тука ще имам...

Били, тука разсъбле4ени няма, бе! В 2.00 с костюмите и една кофа гел на косата са ка4ени в метрото. Прибират се у дома да ломотят и после 3 4аса сън. Закон! (От 2 до 5 масово затварят за "обедна" по4ивка) А пудра захар има само за поръсване, в нещо като солни4ка. Килограмът излиза над 6 евро и затова си правя моя. Може ли тук да кажа, 4е броя дните до връщането ни в Англия. И не, не заради пудрата захар, ама и заради нея...

Цитат
Мари,да те зарадвам с  пощенска историйка. Преди седмица получихме Коледна картичка от свекито ,от преди 3 години. Явно  с тази стачка са измели зад шкафовете изгубената поща.  Laughing

Ха, Мацо, верно това?  Joy "По-добре късно..." е казал народът... Тукашният пощальон го спукваме от ухажване с Али, едното "ола" му искаме всеки ден, но той не се дава. Намусен, навъсен, да ти развали деня направо...

Бързо да оздравяват болните, здравите да ги подмине грипът!  Hug

# 719
Ell, надявам се че като е дете, бързо ще мине и зарасне, само дето ще трябва да се пази. Ако беше на ръка, по-лесно, но на крачето неприятно.

Купих билетите. За 29.12 - малко кофти, че ще сте сме с гости, но таткото ще ги забавлява. Но така ще мога да сложа подаръка под елхата пък, иначе трябваше да го разкривам предварително.  Нямаше за по-ранни дати свободни места, а се оказа че от Ибей не мога да купя, защото за тези концерти изрично пише, че трябва да носиш картата, с която си платил, поне единия от групата да има същата фамилия и други такива. Макар че се продават билети в Ибей като някои са написали, че си е изцяло твоя отговорност, че няма да носиш кредитната карта със себе си.

За Макларъните днес дори в сутрешния блок на ББС говориха.

Мари, не можеш да си ни оставиш ти, а? Хубава групичка сме си тук. И всички чакаме дългите ти vivid разкази.

На всички бегачки желая успех и после да не забравите да пуснете малк снимки да ви се порадваме.

Общи условия

Активация на акаунт