Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 165
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро,
Ето кафенцето от мен

Ние пак сме рано на линия Tired, днес ще ходя към центъра някой ако  има желание за обедно кафенце да свирка  Wink, но аз ще бъда с малката
Петя много точно е обяснила местонахождението на Китайският ресторант
Някой има желание можем да се чакаме към 20:15 пред Ален мак и да ходим групово Hug
За Кръщене, аз лично знам (от Поп), че до 40дни е най-добре да се кръсти едно дете когато питах за Ивет Попа така ми каза, вярно майката не присъства, но не мисля че е някакъв проблем, по не за мен не беше, аз бях щастлива че детето е станало Христианче.
Всичко това е въпрос на лично решение  Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 08:19 от daniela_ch

# 241
  • Благоевград
Здравейте!
daniela_ch благодаря за кафето!
За срещата - аз съм съгласна да се чакаме към 20,15 ч. пред Ален Мак, че и аз
не знам къде точно е въпросният ресторант.
liliii~ твоят мъж и моят от много срещи и излизания не могат да си направят
заедно среща, че все се разминават, а колко пъти се уговарят вече  Laughing
 jinjer_78 Твоят Жорко да вземе да пропише по форума , както прави Борко и
вече да си го броим форумски татко  Laughing Хубаво е че Борко ще има компания и
мъжка приказка  Peace
 Anelia20 За кръщаването наистина до 40 дни не може да присъства майката.
Но, след това няма проблем и тя да е на ритуала. Аз лично държах да присъствам и да
видя малката как ще се държи, затова я кръстихме по-късно (някъде към 5 месеца), че
беше и зимата и се притеснявах да не направим беля със студената вода при кръщаването.
Иначе, самият ритуал не е много продължителен и минава бързо.
 На мен най- ми се е запечатало в съзнанието предаването на детето
 след ритуала - три пъти ми я подават с думите :
"еврейче ми го даде , християнче ти го връщам ", като
библейският смисъл на тези думи е :"взех ти го неверник, връщам ти го
покръстен във вярата".

Аз се радвам, че свършва тази седмица - беше много напрегната и проблемна.
Нещо, не ми се захваща с работа ,
 но трябва и затова ви казвам чао.
Лек и спокоен петъчен ден!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 09:41 от desi-r

# 242
Добро утро и от мен!

Анелия, от магазина на Триумф пазарувам Слоги, той сега се премести и се намира като тръгнеш от Наполи към Гум от лявата страна точно преди хранителния магазин. Преди там продаваха бански и спортни екипчета женски.

За кръщаването, аз мисля, че всеки трябва да прави нещата така, както ги чувства. Аз лично много не вярвам в църквата като институция и проводник на вярата, по-скоро тя е една добре управлявана фирма. Ивана я кръстихме, когато беше на 4 месеца, просто защото така си решихме, а и наистина е приятно за майката да присъства. Ние хората сме много объркани същества, уж вярваме в Бога, но едновременно с това постоянно си извършваме някакви езически ритуали - червеният конец против уроки например, ако бяхме толкова вярващи, щяхме да се молим за здравето на детето си, вместо да се занимаваме с конци. Да не ме разберете погрешно и аз съм връзвала. Искам да кажа, че тези технически подробности са ни най-малкия проблем. Затова мисля, че всеки по вътрешно усещане трябва да прави нещата, а не да се съобразява с правила  Peace Нещо много от рано се разприказвах.

# 243
Нещо много от рано се разприказвах.

Права си Ели  Peace, пази си силите за довечера  Laughing

# 244
  • Благоевград
wildgirl Напротив, говори говори, пък ние ще си четем. Laughing
Всеки вярва в нещо и някого. Но, наистина много езически ритуали
се правят и при това повечето не го осъзнават.
Иначе червен конец аз не съм връзвала. А свеки се опита веднъж да ми
каже , но категорично заявих че не желая и тя приключи темата.
Ивана как е , направили  още едно изследване ?
Мама Цоцоланка как сте , свършихте ли ремонта у дома?

# 245
Деси, аз съм на работа, Ивана я гледа жената дето преди идваше, а иначе днес чакам изследванията от другата лаборатория. Главната на инфекциозното твърди, че детето е здраво, но изследванията са такива, защото имало период на отшумяване на болестта. Така или иначе ще чакаме да видим, ако и тези резултати пак са лоши отново ще ходя до болницата да й ги показвам.

# 246
  • Благоевград
Малко хумор да ви пусна, някой против ....не чувам затова ето го :  : hahaha
10 неща, които не трябва да използвате докато шофирате!

Бебешка количка!

Мъжка хитрост!

Приятели за цял живот!

Забавни снимки!

и за последно :
Любов, кола и ....  hahaha

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 13:04 от desi-r

# 247
Здравейте,
аз съм за кръщаване СЪС присъствието на майката Peace,моите на 5 месеца ги кръстихме и неплакаха изобщо,
аз смятам като кръщавам да подъря златна детелинка а не кръст
През нощта бях с главоболие и днес съм като отнесена,но довечера сме на линия,
Деси той Жоро няма да пропише тук ама идва на повечето срещи с децата Mr. Green

# 248
дани ти пък да не се засягаш нещо

според мен напълно редно е жоро да е с теб когато има среща с децата все пак имате две
нали това е идеята докато се забавляват децата майките да успеят да пийнат кафенце

десииии недей да даваш тея идеи мъжете да прописват във форума че току виж се наредили на опашка и изявили желание да ни идват по вечерните срещички  Crazy

за кръщаването - аз също държах да присъствам но други деца ако имам ще ги кръщавам докато са още малки или достадъчно големи за да го разбират това което става
ани я кръстихме един месец преди да навърши годинка и неискам да си спомням колко рев изрева
а миналия месец бяхме на кръщаването на един настоящ първокласник и беше страхотен и много вълнуващ ритуал - ама то това зависи и от попа де

# 249
Не Нинка,не се засягам изобщо незнам защо така си мислиш Thinking

# 250
деси много забавни линкчета

особено последното
интересно - наско твърдо е решил да ми сменя колата с rav4 даже я е заплюл вече и всекии път като минем и я видим повтаря ето ти я новата кола -  newsm78 дали не е гледал това клипче и да ми е замислил нещо

Joy  Joy  Joy

# 251
Здравейте

Аз ще дойда пред Мака но как да ви позная все пак ми е първа среща с всички ви Simple Smile)))

До скоро  Whistling

ПС.  desi-r   всичките снимки и клипчета са доста забавни бравооооооооооо  Laughing

# 252
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Вики ми вдигна температура тази нощ, ниска е ама не ми харесва хич. Само киха и нослето и тече, предпологом че е някой вирус. Утре сутрин за всеки случай ще и нося урина за изследване. Sad
sear145 на първата страничка имаме снимка от последната среща - от ляво на дясно първо съм аз, до мен е Деси. От дясно на ляво първа е Петя, до нея Дани ч. И четирите в 20,15ч ще сме пред Мака (ако Вики не ме зненада неприятно разбира се) Сигурна съм че ще се познаем. Wink
Не мога да пиша повече, ще говоря на срещата. Laughing

# 253
здравейте аз малко късничко се сетих но да попитам довечера ще се намери ли едно местенце и за мен

# 254
Здравейте пак

За съжаление няма да мога да дойда днес на срещата и много ме е яд но сестрата на мъжа ми е приета в болница и трябва да отидем да я видиме  #Crazy #Crazy #Crazy

Оф.....дано положението не е лошо че и тя е бременна в четвъртия месец

Съжалявам група Rolling Eyes

На вас Приятно довечера

Общи условия

Активация на акаунт