Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 159
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • 42.016399,23.101179
здравейте аз малко късничко се сетих но да попитам довечера ще се намери ли едно местенце и за мен
Винага ще се намери едно местенце, всички са добре дошли.

# 256
Добър вечер!

Аз съм със страхотно главоболие,та и аз съм под въпрос,а така ми се излиза........
Днес ходихме да вземем Акта за раждане на детето от София и една циганка прояви желание да ми гледа,ама аз не и обърнах внимание.Дали от нея или от недоспиване цял ден яко ме цепи глава.Дано да ми мине до после.

# 257
  • 42.016399,23.101179
Момичета влизам да ви съобщя една страхотна новина. Имаме си повод за поливане тази вечер.Темата ни се увеличи с още едно малко човече.
Cutie_Honey днес роди своето момченце. Малкият мъж тежи 3,350кг. и е висок 52см.
Cutie_Honey Честито!!!
Да ви е жив и здрав малкият юнак!!!

[/color]

# 258
Честито бебе на Cutie_Honey!
Да е жив и здрав малкият юнак и много да ви радва!!!

# 259
и от мен честито на Cutie_Honey

и обещаните снимки разбира се

качеството е гадно като се качиха в албума
който иска оригиналите да ми пише

# 260
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
Заповядайте кафе, с малко шоколад за подсилване.

Няма нужда да казвам че изкарах страхотно снощи, много добре ми се отразяват тези срещички. Яд ме  е само че не одидох с групата купонджийки в пиано бара. Ама нищо, следващият път.Sad
Нинка много са си хубави снимките. А това какво означава,
и обещаните снимки разбира се
качеството е гадно като се качиха в албума
който иска оригиналите да ми пише
че сте осъмнали в пиано бара ли. Wink

П.С. Вики не е вдигала повече температура и е добре в момента, даже не и тече носа. Тази сутрин и сложих цитросепта в млякото и наистина хич не го усети, днес мисля да ни е давам панадоли, а да пробваме само с витамините, коластрата и цитросепта. Laughing

# 261
Добро утро,аз си мислих че само аз съм ранобудна ама имало вече сложено кафе Blush
аз съм от 8 тук на работа ама малко поработих свалих снимките си тук и сега ще ги кача също и ще разгледам на Нинка Peace
И на мен ми беше забавно и много приятно снощи момичета  Hugмоите снимки са хубави,представям си на Борката какви са Rolling Eyes

Честито бебче на Cutie_Honey да ви е жив и здрав сина Hug  bouquet
Нинка сега ти ги разгледах много са готини снимките newsm10 newsm03 smile3501

# 262
Ай де добро утро и от мен,
Първо ЧЕСТИТО НА CUTIE_HONEY, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЮНАК, МНОГО МНОГО ДА ГИ РАДВА  Hug
Срещичката беше супер, на не присъстващите мога да им кажа нека ви е яд  Mr. Green(е това в кръга на майтапа, някой да не се засегне Sunglasses)
Марси и аз като видях часът в който са качени снимките малко се  newsm78
Радвам се, че Вики е добре вече  Hug
Нинка снимките са супер, само ще те помоля ако може като имаш време да ми пуснеш оригналите  Wink
Лек ден на всички   bouquet

# 263
CUTIE_HONEY  Да ви е честито бебчето Да ви радва много и много да го гушкате 1stroller

newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

За Събирането направо ме е яд, но нямаше как да стане прост. Като ви гледам на снимките и май май сте си изкарали супер. Как е храната в този китайски? Аз много обчам но в БЛГ до сега не съм яла нещо което да ме впечатли Simple Smile

Така като ви гледам снимките и се опитвам да ви запомня кой кой е (малко с имената съм зле но като ви опозная ще свикна)

Лек ден от мене и приятна почивка  chef

# 264
jinjer_78   Нали беше писала преди че си идвала в нашия магазин за мебели...... Сега като ти видях на снимките веднага те познах сещам се когато влизахте Колко е малък света само Simple Smile))))) Hug

# 265
Ето ги и моите http://danijoro.multiply.com/photos/album/51#photo=1
sear145,радвам се че ме позна Blush Mr. Green аз съм забележителна натура няма как hahahaдругият път да си на линия Peace

# 266
  • 42.016399,23.101179
sear145  нищо, следващия път ще успееш да дойдеш. А как е сестрата на мъжа ти?
jinjer_78 на вас да си изкарате много хубаво на Огняново. Wink

# 267
CUTIE_HONEY, честито бебенце! Да ви е здравичък и много щастлив, че имахме нужда тук от още един мъж   breastfeeding

Ние добре го поляхме бебчето  Mr. Green
Много хубаво беше снощи, но все едно минаха 10 минути и айдеее всичко свърши. За Пиано бара само Марси имаше извинение в моие очи, всички други сте наказани с порецание, а при следващо такова провинение - с изключване / е или поне глоба/!

Снимките на Дани ги копирах и ги лепнах и във фейса, ще ме извинява, но не мога да я чакам до другата седмица, та да ги качи и там, Селестето трябва  да има материал за разглеждане.

# 268
Здравейте!
Честит малък син на CUTIE_HONEY, да расте жив, здрав и много щастлив!

Аз едва гледам, току-що студентите ме изгониха, но аз бях доста неадекватна де, затваряха ми се очите (като се има предвид, че съм спала известно количество време, това ми е трудно обяснимо, ама...)
Кандидатстудентските творения ще проверяваме в понеделник, не ни пускаха във ВУЗ-а до 9 часа сутринта, язък, че ставах рано Sad
Ето и няколкото мои снимки, мизерно количество и качество тази пък, но все е нещо: http://bibis.snimka.bg/maternity/sreshta-avgust-2009.411108.14640732
На всички, които снощи изтърпяха неспирното ми говорене си поднасям извиненията, без да обещавам, че няма пак така да правя Embarassed
Отивам да легна до малкия, ако все още спи.

# 269
CUTIE_HONEY  ЧЕСТИТ ТИ СИН, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ , ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И ДА ИЗПЪЛВА КЪЩАТА С ДЕТСКИ СМЯХ
НА ЩАСТЛИВАТА МАЙКА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

wildgirl наистина добре го поляхме радостното събитие, много хубаво си изкарахме снощи, аз -без Пиано бара, но пак съм доволна. Вие как продължихте след това, давайте подробности?
Радвам се, че се запознах с още хора от групата, които само задочно познавах- Фантичка, Мимка, Нинка. Надявам се скоро и с останалите пишещи да се срещнем.

Снимките са много хубави , нали сме все хубавици  Embarassed Ще чакам още снимки и от Фантичка.

На всички, които снощи изтърпяха неспирното ми говорене си поднасям извиненията,
Ana2 няма за какво да се извиняваш, беше много приятно. Аз пък много не говоря, та като сме двете ще се компенсираме Laughing

Marci радвам се ,че Вики е добре. Пожелавам ви бързо възстановяване Hug

jinjer_78 весело изкарване на Огняново, радвайте се на последните слънчеви и топли дни, че май лятото свършва от утре newsm78

daniela_ch благодаря за прибирането снощи.

Днес ми беше ден за чистене, но нещо нямах сили и желание, то на тези жеги как да ти се работи. Отидох да се подстрижа и сега съм с нова прическа, доста по-къса от вчера.
Чакаме да се позахлади и да излезем с детето, много често сядаме на Вароша, вечер там е прохладно и приятно.

Приятен следобед на всички

Общи условия

Активация на акаунт