Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 186
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Marci   Благодаря че попита ....положението при нея е доста сложно  в 4ти месец бременност е и има киста която е от преди бремеността. кистата е 6см и много я боли. В болницата са и казали че сигурно цялата бременност ще трябва да и мине на легло на системи защото я боли като се движи. Оф.....Не знам какво ще става но тук в Блг всички лекари са на ралично мнение и само я стресират че ако махнат кистата 90 е опасно и за плода. Сега чакаме да и се намали болката и май ще се ходи по СФ.  Това е за сега положението никак не е розово. Crossing Arms

# 271
Момичета после ще ви чета.
Да ви питам, нашите искат да вземат на Силви за рождения ден масичка със столче с анимационен герой, мисля че Ани на Нинка имаше и Вики, също.
В кои магазини има, за да ги разгледаме???
Благодаря предварително

# 272
Боби, в Буратино ги има, а също и в склада им, който се намира в Търговията. Другото място, където съм ги виждала - книжарници Дъга, но там са малко по-скъпички.

Марси, как е Вики?

# 273
Здравейте,ние се прибрахме към 14ч от Огняново,много готино си изкарахме,въпреки че сутринта се събудихме от яки гръмотевици една след друга без да спират и валеше много а снощи беше коренно различно една страхотна лятна вечер,след вечеря с Катето,Борката и Жоро се разходихме по центрялните улици на Гоце Делчев,а за десерт ядохме и пихме покрай басейните на една полянка много беше романтично и приятно Heart Eyes
Добре че се покъпахме още като пристигнахме с Жужу вчера(а то беше към 17ч)доволна съм от хотелчето,и от яденето само не съм доволна че не направих почти никакви снимки(това се изразява в 10бр Cry) обаче Борката вчера ми направи няколко на басейна и ще се радвам на неговите като ми ги прати Confused

Даже от както се прибархме до преди малко белих печени чушки да помогна на свеки със зимнината(все пак ибях тръснала децата да ми гледа Mr. Green)
Сега малко ще си полегна Peace

# 274
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Дани радвам се че сте изкарали хубаво. По ли ти хареса този хотел от Елис? Аз резервирах вчера 3 нощувки на Банско за почивните дни около 22, в ето този хотел, обаче после прочетох кофти комнтари за него, та сега още се чудим какво да правиме. newsm78
Ели Вики е добре, не е вдигала температура повече, хремата също мина, а и не и давам нищо друго освен коластрата и цитросепта. Laughing
Боби нашето столче и масичка бабата и го купи от търговията, около 50лв някъде беше.
Ние сутринта ходихме на кино, гледахме "Ледената Епоха" - на мен и на Венци определено по ни хареса отколкото на Вики. На това шантаво време няма къде да се ходи и какво да се прави. Cry

# 275
Честито бебче на СUTIE_HONEY!
Да е живо и здраво и много да ви радва малкото сладурче.

Аз да почерпя,че днес моя любим съпруг има рожден ден.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 17:20 от Anelia20

# 276
Anelia20    Честито  Да ти е Жив и Здрав  И да ви радвам много с бебо

# 277
  • 42.016399,23.101179
Анелия, честит ти рожденник!!!
Много дя те слуша, глези и обича!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 278
Anelia20 ,честит ти рожденник,да ти е жив и здрав,и много мил с вас Hug  bouquet
Марси,да ти кажа харесва ми много това хотелче,незнам дали повече от Елис,беше различно за мен,в един друг стил е и има повече басейни,но пък има и външни хора и било фраш през деня но нали ние пристигнахме кам 17ч вече нямаше толкова,в стаята имаше вана,и неспахме на спалня (малко разочароващо за мен)но пък едни големи удобни легла,има и масажи и други там процедури нали е СПА обаче нали ме знаеш мене не съм по тия работи дай ми да съм в басейна-ту  единият ту-в другият,и така а този в който си направила резервация ми изглежда доста луксозно поне 1-2 звезди нагоре над този Петрелийски,неслушай коментари може пък на вас да ви допадне и си изкарате супер Hug Peace

# 279
добро утро мацки

ето кафенцето

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 09:42 от puhelota

# 280
Мерси Нинче,и аз си го пия все още Peace
Чакам Борката с нетърпение да ми прати някоя снимка да ви покажа Crazy

# 281
Привет и от мен - още в събота следобяд разгледах снимките от срещата ви. Радвам се, че сте си изкарали страхотно.
Честит син на Cutie! Да и жив и здрав!
Анелия - мъжът ти много да те слуша!
sear - дано вашата близка се чувства по-добре и можете да вземете и друго мнение тук, в София.

# 282
Добро утро момичета,

Anelia20 да ти е жив и здрав рожденика, да ви обича и да ви слуша всички у дома

Puhelota много изкусително кафе, благодаря. Ти качи ли снимки от вашата почивка? Аз все още не съм  Embarassed

Marci хотелът ,който сте резервирали изглежда супер, какви са отзивите за него, нещо и цената не я разбрах newsm78

Sear145 как е твоята близка?

Jinjer чакаме снимки и от Огняново и от срещичката.

Тази сутрин нямахме вода и едва се оправихме за работа, дано да я пуснат довечера, че ще ни свършат чистите чинии Laughing

Успешна седмица на всички

# 283
Петя аз пуснах още в събота снимки от срещата я се върни малко на зад да разгледаш Peace

# 284
петя още не съм ги качила
около 700 снимки са и пробирам все още кои да кача да не отекчавам народа с излишни снимки макар всички да искам да покажа
свърши ми паметта иначе още цях да правя
наско беше изкючително доволен като съобщих че не мога да правя повече снимки
добре че детето ми е партия да си се снимаме взаимно че иначе нямаше да имам хич моя снимка от тая почивка

за петък -   беше ми много приятно и честно казано мина много неусетно в китайския
от пияно бара нямам спомен кога си тръгнахме май беше 3 - беше приятно
музиката- все хубави парчета макар и да не танцувахме хич
ели и казала оправдание имаше само марси другите просто се скатаха
Тройката на разсъмване взе решение което не се подлага на гласуване и оспорване и то се отнася за всички на следващата среща -  някъде да сме за час-два после в пиано бара
в общи линии аз не лягах после та за това е такъв часа на снимките
а имахме и едно планирано соаре на бяло винце с ели в събота вечер но ни беше провалено щото нашия татко се прибра с един ден по-рано
а и братовчедка ми на връщани от гърция останаха за една вечер да се видим - вчера умираха от студ преди да си тръгнат ама като знам че в сф по принцип е по-студено от тук направо не им завиждам

браво за огняново на дани кажи кой е хотела и други подробности че явно съм го пропуснала това
да ти кажа завидях ти за чушките - липсва ми това правене на зимнината тук  Tired

на анелия на патерици да и е жив и здрав рожденика за да я слуша и обича

марси радвам се много че вики е добре
аз коластра не съм давала но миналата зима я изкарахме почти само с цитросепт и ехинацея и съм доволна много от цитросепта - убедих си че върши работа
ани днес е за първи ден на детска - даваше ми зор цяла сутрин да съм се оправяла по-бързо че детската я чакат
и не пожела да се качвам с нея до групата ама аз я разочаровах и вси пак се качих да се видя с госпожата  Mr. Green
дребните бяха точно като след ваканция навъртяха се около нея и се започнаха разпитите и обясненията - точно ми напомниха как едно време протичаше първия учебен ден след лятната ваканция - вълнения вълнения  Blush

боби нашата масичка я взехме от буратино за там някъде около 50 лева но май няма особено голям избор в картинките по принцип

билянче аз не съм те чула следващия път ще сядам около теб - ти все хубави и полезни  неща казваш/разказваш  
взимам си забележка от порицанието ти че провалям здравословните навици
вчера бяхме на рожден ден така че от днес съм пак в релси
че то и на морето си отпуснах душата както си му е реда но един месец в годината ми е позволено повече  не Naughty
 hahaha

айде че много се отплеснах ако се сетя за друга пак ще пиша

приятен и спокоен ден на всички ви
макар да е мрачно и ветровито аз много се изкефих на времето тая сутрин  Blush

дани_ч съжалявам моя човек го няма за това дето говорихме в петък

п.с. А и дитския център който строят на Бодрост(при хижа Бодрост)вече е готов
вчера го видях много е готин
и дано да го използват наистиноа по предназначени е за нашите деца а не да опорочат идеята общинарите

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 10:02 от puhelota

Общи условия

Активация на акаунт