Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 190
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Аз събирам средства за една пушка - колегата направо се е влюбил.

Надявам се,че в гората ще я използва,а не вкъщи Laughing

# 226
 Joy
И аз се надявам....той е със силно изразна слабост към оръжия, камуфлажи и екипировка за оцеляване, отделя доста време и пари за това, но пък си заслужава - като бяхме на палатка си имахме всякакви екстри.

# 227
  • Сандански
 Анелия, преди 17 дни ти си  подарила на твоя мъж най-хубавия подарък на света!!! Но щом искаш и още нещо...На мен ми идват идеи като да му направиш изненада и поканиш близки приятели, както и да направиш някоя тортичка. Ако пък така или иначе ще има гости можеш да му направиш някакъв символичен подарък-като календар на вас тримката например или нещо подобно.  Laughing Laughing Това с подаръците наистина е сложен въпрос, добре че научих моя да казва какво иска, а не да се чудя!!! Laughing

# 228
Здравейте,днес пак сме под пара нещо в работата
но да си дойда на думата
за новият китайски ресторант съм с двете ръце,хайде Ели отиди да запазиш голяма маса Peace

Ани на снимката на аватара ти малката адашка е много миличка как се е гушнала и спинка,направо искам да я взема на ръце Hug
Селесте,ти по униформи ли си падаш вече hahaha явно колегата те завладява със мъжка сила,като едно време ходи да лови дивеч а ти му се радваш от палатката Joy
(това в гръга на шегата да не се обидиш,аз много ви се радвам)
Дани много ранобудна твойта мома Flutter
Нещо съм гладна както винаги Rolling Eyes

# 229
Дани, де да бяха само униформите  Joy
Аз закусвах две банички с бозичка и апетит за обяд нямам...май ще карам на кисело мляко до довечера, а после..малко кекс мисля.
Хубави емоции днес, да не забравяме, че утре е петък!

# 230
Китайският ресторант - 20.30 ч, всички са добре дошли! Казах 14 места, но няма да има проблем и за повече хора, така че идвайте на тълпи моля! Само ще ви помоля поне някой да отиде на време защото обещахме на жената /ходихме с Нина/, защото аз може малко да закъснея поради технически причини. Пак питаха за салати, които да са готови, но казахме, че не искаме и ни предупредиха, че ако се бавят поръчките да не се изнервяме.

Тъй като отвън не става такава голяма маса, ще бъдем вътре на втория етаж.

За облеклото, този път аз май няма да съм официална много много, че после ако ще се ходи някъде да не изглеждам като лелка  Laughing

Дани Ч, моята пикла всеки ден е на линия в 6.30 - вече го преживях  Crazy

Не знам за Селестето, но на мен хич не ми действат камуфлажите, виж друга униформа на една определена професия, направо ме побърква, но няма шанс да видя мъж си в такава  Joy

Анелия, не знам до какви пари искаш, но аз на моя все парфюми му купувам, че ги пие направо или пури и разни неща свързани с тях, но то зависи от интересите на човека. Като ме примързи да мисля му взимам бельо от спортната серия на Триумф - Слоги, много е качествено наистина. Сега не мога да се сетя за други неща. С мъжете е много трудно наистина  Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 15:12 от wildgirl

# 231
Здравейте момичета. Мойто идване на срещата е още под въпрос.
Аз също обичам да му купувам на Марти бельо, винаги го харесва. За рожденния му ден  му поръчах портрет на пазара на втория етаж, ееее остана доволен.
Довечера нашите ще идват на гости, така че ви оставям, отивам да се вихря в кухнята.

# 232
Здравейте! Аз днес имам пауза със задочниците и цял ден прекарах между хладилника, компа и парцала Mr. Green
Много се извинявам за лаишкия въпрос, о къде точно е туй чудо нов китайски? Embarassed

# 233
Здравейте!
Ние цял ден сме по разходки с малката.Използвам таткото до като е още в отпуск да ни сваля количката,че сама няма да мога,а асансьора още не ни работи,та ще си седим у дома.
За подаръка...за сега съм се спряла на парфюм,но и бельото е добра идея.
Ели ти от къде му пазаруваш спортно бельо?
Иначе първо мислех да извадя обща снимка и да я сложа в рамка,но нямаме подходяща все още.НА всичките ни общи снимки я единия,я другия е заспал или зяпа на някъде.Само бебето излиза добре на всички Simple Smile

# 234
  • 42.016399,23.101179
Привет,
Билянка то и аз не знам точно къде е този нов Китайски, не съм го виждала, ама са ми казвали че е в новата сграда до Американският. Сигурна съм че ще го намерим. Wink
Аз утре обещавам да отида в 8,30ч, може даже и по рано, така че да не ни вземат местата, пък и тъкмомойта салата няма да се забави. hahaha
Anelia20 по центъра ли се разхождате вече? Венци си хареса маратонки да рожденият ден, но още не съм му ги купила, а като се замисля май най-често до сега точно маратонки съм му купувала. Виж за коледа много често му подарявам и аз парфюми и бельо. имах един колега педи време дето ни докарваше от София от някакъв склад боксерки на Помпеа за по 4-5 лв., ама вече отдавна се премести да живее там и едва ли се занимава с това, сега е репортер в НТВ.

# 235

Anelia20 по центъра ли се разхождате вече?

Да,по центъра я извеждаме малката.То тук по нашия район няма много подходящи места за разходка(то като цяло в града ни нали има много паркове...).

Момичета,да ви питам за кръщаването.Татко е питал един поп и му е казал,че може сега да я кръстим,но по-добре да изчакаме да минат 40дни,за да мога и аз да присъствам на кръщането.А аз бях чула,че до 40 дни тябва да се кръсти...

# 236
Добър вечер аз така набързо че ме боли главата и ще лягам,
та днес си бабрим с Борката на Фантичка и му разправям че ще е 1 сред 13 жени и той вика оууу я доведи Жорето да не се възгордявал чак толкова ще бъде много ухажван иначе,та да ви кажа че и моят Жужу ще дойде,дано нямате нищо на против,пък и да имате пак ще дойде hahaha Joy

# 237
Здравейте и от мен....аз също се питам къде ли е тоя нов китайски ресторант и знам че е някъде срещу американския на кончето ли му викат там не знам....Та аз понеже  искам много да присъствам няма да е зле някой да ме ориентира малко...

Днес бях на шопинг терапия че оня ден се бях комплексирала че вече нищо не ми става.... Е най-после намерих нещичко и за себеси Wink

От мене Лека Вечер

Аз както винаги си лягам с кокошките    Rolling Eyes

# 238
Здравейте и от мен,

новият китайски се намира горе-долу зад Пощенска банка/ срещу х-л Ален мак/ между блока, в който е офиса на Ти Би Ай кредит, и банката има малък паркинг и зад самия блок е ресторанта.

# 239
Добър вечер!

И аз да се разпиша за днес , че нещо сън не ме лови.

Anelia20 , за кръщаването  аз съм чула , че е най-добре до 20 ден , но не съм чела да има такова ограничение.Всеки , както си прецени.Но е хубаво да не пропускаш такъв важен момент от живота на детето.След 40 ден е идеално като вариант.Ние кръстихме детето на 1 година и половина и не ти препоръчвам да изчаквате толкова.Вече ще е по-голяма и може много да плаче , както в нашия случай.Но при всеки е различно и индивидуално.През целия ритуал плака и всички снимки са ни със сълзи , а накрая вече беше  омаляла и прегърнала шишето с бибероната.Това е духовното раждане, след ритуала се  облича на  детето  бяла дреха и му се подарява кръстче от кръстника.Поне аз така знам.Това са все хубави и радостни поводи ! Peace

Много ми се идва на срещата , но още не съм сигурна.Таткото е във Варна до събота.Но ...има време до утре вечер.

Айде да лягам , че направо изгрева ще посрещна! Wink
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт