Януари 2004 - как сте?

• 20 917
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Аз да похваля, че вече оползотворихме час от парите събрани от малкия. Вчера сътринта като станах и видях че вали сняг ме усени идеята, че малкия няма шейна и се облякох и газ до магазина. Взех му от тия металните с дървена седалка. Детето беше много щастиливо от новата си придобивка, цял ден си игра вкъщи с нея. Само дето снега се поразтопи и е голяма киша и май засега ще си играе с нея само тука Sad

# 136
  • Плевен
Аз също исках да купим шейна, но като няма сняг, а и няма изгледи да ходим по ски курортите и роднините ме отказаха.

# 137
Силно се надявам да завали един хубав сняг, че иначе новата придобивка ще събира само прах Sad . Все пак до края на зимата има още време.

# 138
  • Плевен
Много искам да завали сняг, като онзи, който помня от детството си, Вики и всички дечица много ще се зарадват.
Утре ще ходя да подавам молба за прием в детска градина, малко ми е притеснено, но трябва да ходи, да общува с други хора, да се бори за играчки, внимание и куп други неща.
Сигурно някои се чудят на надписа в аватара за мармота
Имаме един диск с "мечо Пух" (ако може ще го гледа денонощно). В един от епизодите приятелите на Мечо Пух търсят мармот, за да им каже кога ще свърши зимата. Вики е запаметил фрази от там, отваря вратата на спалнята, подава си само главата и казва: "Търся истински мармот", оглежда се и излиза. А аз ще падна от смях.

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 13:15 от valja

# 139
Добро утро мами искам да ви почерпя вируално че ндес моя малкък дечко става на 3

# 140
  • Плевен
Честит рожден ден на Ивчо. Да бъде  здрав, лъчезарен, и много щастлив!

Иса, весел празник ви желая!   
За Ивчо:    

за мама:

# 141
   Иса, Честит Рожден Ден на Ивчо и от мен!
  /на патерици/
   Да расте жив и здрав, да бъде много щастлив!

Хайде сега се включи и разкажи как мина вчера деня!

# 142
Момичета много ви благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

Ами в общи линии деня мина много добре. Детенце се събуди към 7 и нещо с идеата че има РД и си чакаше подаръците  Laughing . Добре че бяхме купили два подаръка че аз му дадох единия сутринта, а другия татко му му го даде като се пърна от работа. Ходихме и на фото да се снимаме, ама Ивчо не беше в настоение и от 7-8 пози само 3 бяха хубави  Rolling Eyes . Вечерта имахме гости които му донесоха един робот (които много пищи  ooooh!), един паркинг с колички и дрешки. Детето беше най впечатлено от паркинга и от радиоправляемата кола от тати  Laughing . Изкарах ме много добре, легнахме чак кум 1  Wink .
Днес чакаме още гости, а утре е именник. Сама ми трябват нерви да посрещам и изпращам гости Mr. Green.
Забравих да спомена че малкия сам си избира тортата когато я поръчвахме и наистина мно му хареса. Бяхме взели от тия магическите свещички дето като угаснат и после пак се запалват, е дребния малко се поизнерви докато ги изгаси, но пък беше весело  Joy

# 143
        Иса, честит ти именник! Да сте живи и здрави цялото семейство! Весело изкарване на празника!

# 144
Благодаря много за пожеланията Simple Smile . Малкия от сутринта разбра, че пак има някакъв празник и цял ден само бели прави. Ако понечим да му се скараме казва "аз имам имемен ден и няда да се караш" Simple Smile

# 145
    Ха-ха. Колко добре разбират децата кога могат да надвият и най-вече - по какъв начин. Как добре усещат къде могат да пробият и при кого ... Супер специалисти са...Да са живи и здрави - това е най-важното! Heart Eyes

# 146
  • Плевен
Честит имен ден и от мен (на патерици) на Ивчо. Радвам се, че сте си прекарали добре. На Вики за Коледа единия подарък е робот - предполагам, че е същия като на Ивчо, нищо не прави, само дето вдига много шум и мигат лампички. Вики се страхува от него, не иска да стои в стаята сам с робота. Скоро и у дома ще има рожденник - 13 януари.

# 147
Вале нашият робот - вика, мърда си ръцета и ходи. Ивчо не се страхува, но не си играе с него. Пуска го да вищи той направи 2-3 крачки падне и остава там, чакайки някой да го спре Simple Smile . От всичките играчки най голама радост са му паркинга и колата с дистанционното.

# 148
  • морето, сините вълни...
Да Ви почерпим и ние с нашия РД!

Отпразнувахме го подобаващо!
Малкия целия ден беше щастлив и превъзбуден.
За него РД = ТОРТА.
В 11,00 часа дойде тортата и всичко си дойде на мястото. До тогава нито подаръци му се отваряха, нито песни му се пееха.

Да са ни живи и здрави януарчетата и техните приятелчета!

bouquet

# 149
sun_flo да ти е живо и здраво детенцето много, много да те радва и да те слуша   bouquet

Ето един виртуален подарък от нас, но от сърце   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт