Януари 2004 - как сте?

• 20 915
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
sun_flo, честит Ви празник, много здраве и щастливо детство желая на малкия палавник!

# 151
  sun_flo, честит ти рожденник и от мен!

Да ви е живо и здраво детенцето, и цялото ви семейство, само радост да ви носи, щастливо детство и сбъднати мечти на малкия палавник!  bouquet

# 152
  • морето, сините вълни...
Благодаря Ви момичета   bouquet

Децата ни растат милите....
Аз лично не ги усетих тези три години....

Хайде и вас Ви чакат празненства, мазане с торти и всички други екстри....

Желая Ви един вълшебен празник - пълен с моного детски смях и усмивки.
И така поне цяла една година!

# 153
       Девойки, къде се позагубихте? Някои отмарят от тежки празници  Laughing, на други им предстоят ..., както и на нас.  Дайте идеи - какъв подарък за РД да подарим на нашия, изчерпах се вече...

# 154
  • Плевен
Утре ние сме рожденици. Взела съм му много готин костюм (панталон тип дънки в комплект с яке-тип суичър - материята е като брезент), Вики много се зарадва като ходихме до магазина да го купим, само се фръцка като госпожичка и подскача на матрака от щастие. Напоследък иска костенурките Нинджа (обикновени пластмасови кукли-нищо не правят), не знам къде ги е видял. Но на роднините съм казала да не му носят играчки, а дрешки за пролетта. В къщи от Коледа и Нова година е заринато с играчки, не играе с тях, а само ги вади и аз се преспъвам в тях, а и той се радва на дрешки. Тортата е поръчана с картинка на Мики Маус и Патока Доналд.

# 155
Вале приатно посрещане на празника утре.

# 156
  • Плевен
Да ви почерпя, днес моето слънчице Вики  става на 3 години.

# 157
    Валя, Честит Рожден Ден на Вики! Да ви е жив и здрав и само радост да ви носи! Весело изкарване на празника!  bouquet

# 158
  • Плевен
Благодаря, matoni. Много си мила.

# 159
Честит рожденик Вале! Да ви е жив и здрав и много да ви слуша и радва!
Отдавна не съм писала. И ние другата седмица на 19-ти в петък, ще празнуваме. Ники става на 3 годинки.

# 160
Честит рожден ден на Вики и от нас! Пожелаваме му много здраве и безгрижно детство. Нека много, много да слуша мама и много да я радва][/color]

# 161
  • Плевен
Благодаря за поздравите.
Пускам малко снимки от рожденния ден:

Децата се забавляваха, много хубави бяха с шапките и носовете, но най-важна беше тортата - след като Вики духна свещичките, оставих тортата и децата си хапнаха с пръстчета, а преди това мноого пъти духаха свещичките.

Който иска може да види и останалите снимки:
http://viki2004.multiply.com/photos/photo/22/22

# 162
Браво Вале от снимкити се вижда, че наистина сте си изкарали добре. Е най важното е на детенце да му хареса  Wink .

# 163
Вале, снимките са много хубави. Голям сладурко е малкият!

# 164
  Валя, и аз ти разгледах снимките, много сте хубави. А най-важното е, че сте си изкарали супер. Пожелавам и на тези, на които им предстои посрещане на рожден ден, в това число сме и ние, весело изкарване и само положителни емоции. Hug

Общи условия

Активация на акаунт