Януари 2004 - как сте?

• 20 914
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Ще чакам да видя снимки и от  вашите празници.

# 166
  • Плевен
Има ли рожденници, къде сте?

Честит рожден ден на Ники. Да слуша мама и тати, да е здрав и мноооого щастлив!
Весел празник, Nidisvet!!!

baloni  Tada  bdbaloni 3 годинки

# 167
  • Плевен
Виждам, че много дечица са родени през януари, ще се опитам да систематизирам рожденните им дни:

01.01.2004 – Хриси на мама Mishka
02.01.2004 – Карина на мама nezi11
05.01.2004 – Ивчо на мама иса_
07.01.2004 – Ивайло на мама sun_flo
08.01.2004 - ...... на мама Peps
08.01.2004 – Леа на мама Biba
08.01.2004 – Добромир на мама Krapla
12.01.2004 – ...... на мама alia33
13.01.2004 – Виктор на мама Valja
15.01.2004 – Вики на мама Déjà vu
16.01.2004 – Ивайла на мама joja
19.01.2004 – Ники на мама nidisvet
22.01.2004 – Гергана и Яна на мама el_bo
23.01.2004 -  Тодор на мама matoni
27.01.2004 - Габи на мама Lili11
27.01.2004 – Стоян на мама Shoni
28.01.2004 – Гергана на мама Amrianka
…………   - Теди на мама mariat
…………   - Рая на мама Рени
…………   - Божидар на мама kengo_mama
…………   - Митко на мама Катя(Сливен)
…………   - ……… на мама im_im
…………   - ……… на мама matoni
…………   - ……… на мама rosikam

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 09:31 от valja

# 168
    Честит Рожден Ден на Ники и от мен! Весело изкарване на празника!

Валя, моето детенце е на 23.01. След четири дни и ние ще празнуваме. За сега отлагаме купона за следващата събота или неделя, че най-близките ни са болни. Дано да се ПОправят за събитието, че......... #Cussing out

# 169
  • Плевен
matoni, как се казва детенцето ти? Дано да оздравеете по-скоро и да организате много весел и шарен празник.

# 170
Здравейте момичета,
Благодаря за пожеланията! Нашият Рожден ден претърпя промени, заради това, че почти всички деца които бяхме поканили се разболяха, включително и самият рожденик. Затова празнувахме вкъщи само с дядовците и бабите на Ники. Ето малко снимки:
http://nidisvet.multiply.com/photos/album/12

# 171
   nidisvet, снимките ви са много хубави!

Валя, Тодор се казва моето сине, но не той е болен, а родителите ни - и майка ми, и баща ми, и свекърва ми. Искрено се надявам да се оправят скоро време, че как ще се събираме... В Благоевград е обявена грипна епидемия от средата на седмицата и наистина има много болни. Дано по-скоро ни отмине!

# 172
  • Плевен
nidisvet, не мога да видя снимките, но сигурно правят нещо по сайта, ще пробвам по-късно да ги отворя.
matoni, разбрах, че родата е болна - имах в предвид всички да оздравявят, за да организирате рожденния ден и малкия да се радва и получи подаръците и тортата.
Как е времето при вас - в Плевен едно пролетно, всички излезли по тънки блузки, някои с къси ръкави  #Crazy. Какво му става на това време?

# 173
  • Плевен
Честит трети рожден ден на Гергана и Яна!
Много здраве, щастие и безгрижно детство им желая.

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

# 174
      Вале, и при нас е едно временце... Само за разходки! Нашето диване си го пазим вкъщи, че много боледува в яслата и сутрин като излязат към 10.30-11.00ч и се прибират към 14.00ч. Както го дават да се развали времето към сряда-четвъртък, ще се побърка нашето вкъщи...  Thinking

# 175
Честит рожден ден на рожденичките и честит рожден ден на тези които не съм поздравила  bouquet  bouquet  bouquet .
И при при нас времето си е направо пролетно,та по цял ден сме по улиците и затова не съм влизала скоро. По нищо не личи че е януари, ама го дават към края на седмицата да се захлажда Sad

# 176
Честит Рожден Ден на всички януарчета.    bouquet

# 177
Как сте бе майчета? Дечицата здрави ли са? Моят юнак започва да оздравява и положението вкъши става трудно търпимо. Играе му се на детето, но иска да играе с мен. Нямам миг спокойствие. Добре, че тази вече го приспива баща му, та аз малко да си почина. Как ще го научавам да заспива сам направо незная... Rolling Eyes

# 178
  • Плевен
Честит рожден на Тодор!
Да слуша мама и тати, да е здрав и да получи най-големия подарък.

ох, ама и това време - топло, топло и изведнъж студено, Откога я чакаме тази зима, детето иска да се вози на шейна. В къщи е малка лудница, почти не излизаме, покрай тези грипни епидемии - учениците в Плевен няма да ходят на училище до края на седмицата. Вики иска да играе някой с него, много рядко сам си намира занимание. Любимото му е да гледа Том и Джери, Мечо Пух, Гарфилд (на двд-то).

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 08:54 от valja

# 179
И при нас е лудница голяма, и ние си стоим вкъщи заради грипа. Малкия от няколко дена не иска да спи на обяд и направо се побърквам. Добре че днес изрових Франклин от камарата с дискавете, че се е кратнал малко. Иначе Мечо Пух, Гарфилд 1и 2 ги знае вече на изуст и като ги пусна не ги поглежда почти

Общи условия

Активация на акаунт