Януари 2004 - как сте?

• 20 904
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Честит рожден ден на малките рожденници Габи и Стоян! Умни, весели и здрави да растат и да радват своите родители!

# 181
Честит рожден ден на рожденците и от мен     bouquet  bouquet  bouquet с пожелания за весело и безгрижно детство

# 182
  • Плевен
baloniЧестит рожден ден на Гери! Желая й много здраве и безгрижно детство! baloni

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 08:48 от valja

# 183
Това за моята Гери ли е ?...Благодаря!!!!!!

# 184
    Момичета, благодаря и за пожеланията за моето детенце!   bouquet  Изгубих се нещо, нямаше време за ком-р, през почивните дни празнувахме два пъти - веднъж с роднините, на следващия ден - с дечица. Много беше хубаво, много подаръци получи моето сине, много се радва.
    Как сте, здрави ли сте, дано ви подмине лошия грип... Тук отмениха грипната епидемия, но още има много болни. При нас не може да застудее, няма сняг, не можем да усетим зимата...

# 185
Ние оздравяхме вече. Днес отидохме на ясла с много голямо желание. Кажете нещо за вашите дечица! Как са те? Слушат ли?

# 186
  • Плевен
За слушане - слуша и най-вече, когато спи. През деня майка ми е с него и много се слушат, вечер като се върнем започва да се глези и побеснява - но това е временно (за половин час). Не мога да се оплача - добричък е, но не иска да играе сам, все  някой трябва да участва в игрте му.
Трябваше да го водя на профилактичен преглед (на 3 години), но заради грипната епидемия още не съм го сторила. А вие?

# 187
 Валя, какъв профилактичен преглед?! За какво? А за слушането - слуша само с ушетата. Като всички деца . Живи и здрави да са. И как прави впечатление, че растат - пред очите ми започва да разсъждава, всичко иска да прави сам, много неща вече може да прави сам... Hug

# 188
  • Плевен
Ами този преглед е като консултациите на които ходихме, докато бяха бебета -  да ги мерят и теглят, ваксини. Сега на три години пак ще го мерят и теглят и ще се пуснат изследвания за кръв и урина. Това е.

# 189
Здравейте на всички. Да чукна на дърво ние засега сме здравички. И ние не сме ходили на преглед за 3-та годинка, да видим коло сме пораснали. А за слушането ... абе не е от най послушните

# 190
И ние не сме ходили на преглед. Наскоро бяхме при лекарката, но тя нищо не ни каза Rolling Eyes

# 191
Здравейтре момичета, съвсем бях забравила за тази тема и случайно отворих отчетните.
С доста закъснение честитя празниците на всички рожденици. Да са весели, игриви, здрави и щастливи.
Понеже имам болна тема да ви питам и вас: Хриси не ми я приеха на градина, защото била 2004 набор и все още е в яслата (тя е в ОДЗ). Та да питам има ли и други дечица в ясла и как смятате за напред да бъде. В смисъл мислили ли сте кога ще тръгват на училище, и тази предущилищна.

# 192
  • Плевен
Мда, няма да приемат детето в градина, освен ако имаш познати, които да си затворят очите и да оформят документите. Вики ще започне да ходи на градина от 01.06.2007г, защото е роден януари месец и тогава (м. юни)  ще има навършени 3години. Всички останали деца, набор 2004, кото навършват 3 години след м. юни ще бъдат приети за градина  през септември.

# 193
Здравейте Simple Smile
И от мен един закъснял поздрав за всички порастнали тригодишни момичета и момчета. Да са здрави, щастливи и поне от време на време послушни Mr. Green
Леа от началото на месеца ходи на градина и много й харесва, пу-пу Simple Smile Много се притеснявах как ще е, защото тя не е ходила по ясли и други подобни, градината й е първият житейски опит в група и без мама, но нито веднъж не е казала нещо лошо за там или да не иска да ходи, всяка сутрин ни буди на пожар, да ходела на градина. Вчера сутринта като я оставих се зачетох пред вратата на стаята им по накачените бележчици с разни съобщения и нашето ми се показва след 2 минути на вратата и ми напомни да съм си отивала Shocked Дано само да не я расърди някой по-сериозно и да й мине мерака, че тогава не ми се мисли...

# 194
Ние въпреки, че вече сме навършили 3 години, ще ни вземат чак септември в детска градина. Така е тук в нашия град.

Общи условия

Активация на акаунт