Януари 2004 - как сте?

• 20 695
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Странно, защо ли е така? Мен лично ме устройва да тръгне на градина лятото, защото ще  свикне по-лесно, поне така се надявам,  а тогава ще бъде топло и дано не  боледува. После ще излезе за един месец ваканция (за ремонт на градината) и наесен отново с новите дечица.

# 196
И аз незная защо така са го направили. Само се чудя, как ще го гледам цели два месеца вкъщи...

# 197
  • Плевен
Защо два месеца, нали ходите на ясла?

# 198
Да, ходим на ясла, но ще го изпишат на 1-ви юни. Ооо, даже са 3 месеца, до септември  Shocked

# 199
nidisvet, няма логика да ви изписват на 1 юни от яслата, а да ви приемат в детската градина чак на 1 септември. Сигурна ли си, че е така, защото в нашия град е същото като при Валя в Плевен. Какво ще правите три месеца през лятото, ако работиш и няма кой да го гледа?   newsm78

# 200
  • Плевен
Луда работа, ами какво ще прави - или трябва да го води на работа с нея, или да излизат в  отпуск родителите поред, в най-добрия случай, ако има баби и дядовци на разположение.
nidisvet, ходиш ли на работа?
Ей, ама в Стара Загора много красиви жени има. Всички, които познавам са страхотни мацки, в това число и nidisvet. (Видях те в албума.  Имаш много чаровна усмивка.) Simple Smile

# 201
nidisvet, няма логика да ви изписват на 1 юни от яслата, а да ви приемат в детската градина чак на 1 септември. Сигурна ли си, че е така, защото в нашия град е същото като при Валя в Плевен. Какво ще правите три месеца през лятото, ако работиш и няма кой да го гледа?   newsm78

За съжаление е така. Това ми казаха в яслата. Лошото е, че всички градини приемат от септември.

# 202
Луда работа, ами какво ще прави - или трябва да го води на работа с нея, или да излизат в  отпуск родителите поред, в най-добрия случай, ако има баби и дядовци на разположение.
nidisvet, ходиш ли на работа?
Ей, ама в Стара Загора много красиви жени има. Всички, които познавам са страхотни мацки, в това число и nidisvet. (Видях те в албума.  Имаш много чаровна усмивка.) Simple Smile
Ооо Вале, благодаря за комплиментите! Стана ми много приятно  Blush
Нямам кой да ми помага в отглеждането на Никола. Всичките ни баби и дядовци работят. И аз работя, но работата ми е такава, че не изисква да съм постоянно в офиса (освен това мъжът ми е шефът ми). Все ще се справя, но това е много време  Shocked

# 203
  • Плевен
Погледни от добрата страна на нещата - ще имаш 3 месеца на разположение да опознаеш по-добре детето си и да прекарате незабравими мигове заедно.

# 204
    Ти би могла да го гледаш вкъщи, но другите родители?! Три месеца вкъщи, а ако няма кой да го гледа, какво ще правите тогава?! Ужас, не е измислено както трябва. Thinking

# 205
Мале не съм влизала наколко дни и чак сега виждам колко много се писали  Simple Smile
По въпроса с градините - при нас има 2 приема единият е юни, а другият септември. Но юни са сборни групи и месец и половина са в една детска гардина останалото време в друга.Което на мен лично не ми допада много.

# 206
То и аз не съм влизала скоро, ама и тука никой скоро не е писал Wink . Как сте момичета как са децата? Ние се застояхме тези дни вкъщи, че е голям студ да излизаме и малкия направо е подивял Sad

# 207
  • Плевен
Аз отдавна се канех да ви покажа какво подреди синчето ми. Доволна съм от резултата - самичък е разделил щипките по цветове. Щипките за пране са любимата му занимавка, половината вече ги няма (панерчето е преполовено) и нямат намиране.
http://viki2004.multiply.com/photos/photo/18/16
http://viki2004.multiply.com/photos/photo/18/15

# 208
Браво на Вики, и ние последно време редим всичко по цветове, последното беше едни желирани бонбони - охлюви Simple Smile . Докато не съм забравила Честита Баба Марта, много здраве и късмет на всички

# 209
  • Плевен
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени като мартеничките засмени!

Общи условия

Активация на акаунт