Януари 2004 - как сте?

• 20 689
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
          ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!

# 211
# 212
  • Linz
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, СКЪПИ ДАМИ!
  bouquet     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet

# 213
Честит празник на всички    bouquet  bouquet

# 214
         Хайде и аз да се разпиша.

Честит 8 март, момичета! Да сте живи и здрави и винаги обичани!   

# 215
Как сте майчета, как са децата? приключихтели вече с молбите за градините? Simple Smile

# 216
  • Linz
Рая ходи на градина- 1-ва група е.

# 217
  • Плевен
Как сте майчета, как са децата? приключихтели вече с молбите за градините? Simple Smile
Ти подаде ли? Аз още на 05.01.2007г. я занесох.  Ще тръгваме на градина от 01.06.2007г.
Засега сме здрави, беснее по цял ден. Преди малко майка ми се обади от вкъщи (аз съм на работа), че го боляло вратлето. Майка ми го питала къде го боли, да не се е ударил, а той й казал, че е спал под възглавницата през нощта и затова го боли. Sad

# 218
  • Плевен
Рени, да ти е жива и здрава Александра! Видях в подписа ти, че вчера е имала рожден ден.

# 219
  • Linz
Рени, да ти е жива и здрава Александра! Видях в подписа ти, че вчера е имала рожден ден.
Благодаря Heart Eyes

# 220
И ние подадхме молби. В нашия град навсякъде приемът е от септември, не може по-рано. Лятото всичко живо излизало в отпуск и имало само сборни групи.

# 221
При нас има сборни групи, но месец и половина са в една ДГ и месец и половина в друга. И сега се чудим дали да го дадем още юни или да изчакаме септември.

# 222
  • Карлово
Здравейте, мамчета!
Нахълтвам в прекрасната ви темичка, за да ви поканя да се заредите с малко великденско настроение и същевременно да подкрепите инициативата на  "фотошопските" мами и ДБМ. Погледнете тази тема, може нещичко да си харесате и вие.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174878.new#new

# 223
  • Плевен
Добро утро! Днес е Лазаровден
На този пролетен момински предбрачен обичай, изпълняван в Лазаровата събота и на Връбница, седмицата преди Великден се събира група от 6 до 40, че и повече момичета”лазарки” в група. Лазарките посещават домовете с благопожелания за плодородие и лично щастие, и са очаквани с радост от домакините. Привечер всички лазарски групи се събират на мегдана или на някоя поляна да играят общо хоро, на което се хващат и ергените.

ЛАЗАРУВАНЕ
Петко Р. Славейков

Заспало е детенце
в позлатена люлчица,
мама му го будеше:
– Стани, стани, детенце,
та погледай Лазара,
какъв иде отдолу –
бели поли развява,
с жълти чехли потропва.
Стани, стани, детенце,
стани дири Лазара.
Ходи мома за вода,
Ой, Лазаре, Лазаре,
С вита, крива кобилца,
със ковани ведрици.
Ходила е, иде си –
Насреща й Лазара
шити поли размята,
бели риди премята.
Дари, моме, Лазара.
Ой, Лазаре, Лазаре.

Има ли лазарки?
Хайде да ни попеят, а ние да им напълним кошничките с яйца.

# 224
Валя това мо напмни за времето когато ние ходехме да лазаруваме(на село). Гласяхме се месец преди това, събирахме се и пеехме песни, подготвяхме си носиите  Simple Smile . Ех спомени, спомени.

Общи условия

Активация на акаунт