Януари 2004 - как сте?

• 20 936
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
matoni проблема ми е точно в течностите които поглъща вечер. Някои път изпива по един литър вода, сок и други такива след 7-8 часа вечерта. Но немога и жаден да го оставя, ври условие че се е научил сам да си налива вода.
 Катя дано Митко скоро се оправи и да няма никакви последици.

# 76
  • Плевен
При това положение няма как да не се пълните памперса, а като се има в впредвид, че и времето захладня, дечицата започнаха да се поизпускат нощно време. От няколко дни първата капка урина е в гащичките на Вики, стиска, стиска, но като му дойде и докато каже и малко се подмокри. Днес ходихме на лекар, имаме значително подобрение, но за кашлицата ще продължи да пие сиропа+мултивитамините.

# 77
        Валя, хубаво е, че сте по-добре. Иса, ти сама знаеш къде е проблема. И моя син беше така. Толкова много сок изпиваше, че чак се плашех. Последните два месеца намалихме сока, а водата не е толкова сладка  Twisted Evil, така че не пие толкова течности вечерта. Но на моя колежка детенцето е същото като твоето. И то се изпуска през нощта, просто няма начин при такова голямо количество течности, но и тя не може да ги ограничи. Ползвайте памперси тогава и така... Важното е, че през деня осъзнават, че не трябва да пишкат в гащичките и така. Ще дойде момента да свалите и нощния памперс. Успех!  bouquet

# 78
Катя дано Митко скоро се оправи и да няма никакви последици.

Благодаря ти. Обаче за съжаление има последици  Sad Днес му откриха бронхо-пневмония и искаха да ни приемат в болницата. Аз обаче отказах, защото кърмя бебока, а и съм чувала, че е голяма мизерия в болницата и хич не ми се влиза. Педито му изписа друг антибиотик и сега ще видим как ще е следващите дни. 

# 79
  • Плевен
Катя, а няма ли някой друг, който да влезе в болница с детето - някоя баба например. Както бях писала по-горе скоро едно наше познато дете разви бр.-пневмония за отрицателно време и ги вкараха в болница за няколко дни и детето се оправи много бързо.

# 80
Катя, а няма ли някой друг, който да влезе в болница с детето - някоя баба например. Както бях писала по-горе скоро едно наше познато дете разви бр.-пневмония за отрицателно време и ги вкараха в болница за няколко дни и детето се оправи много бързо.

Той в момента е в майка ми и там го гледат вече седмица. Обаче тя гледа и баба ми, и няма как да влезе в болницата с Митко. Свекърва ми пък се грижи за свекъра, защото него пък го оперираха преди месец. Абе просто няма кой.

# 81
       Катя, не знам какво друго да кажа, освен по-скоро да се оправи детенцето и да не се налага влизане в болница!  bouquet

# 82
  • София
Здравейте, не съм писала досега в тази тема, но ще се поправя. Искам да споделя един проблем. От около месец два моята послушна и много лесна за гледане Ния, се превърна в абсолютен вандал. Чупи, разваля просто за удоволствие #Crazy. Знае, че прави беля и ще последва санкция, гледа ме в очите и вижда сметката на поредната вещ. Сблъсквали ли сте с това досега? Големия никога не е правил подобни неща. В чудо съм се видяла.
 Hug на всички

# 83
ЕХО  ЗДРАВЕЙТЕ !
И МОЕТО МИШЛЕ МНОГО ЧУПИ , НЯМАМЕ ЕДНА ЗДРАВА КОЛА, ЗАПОЧВА СЕ ОТ ГУМИТЕ И ТАКА НАРЕД . ... Grinning НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО И Е ЧАСТ ОТ РАЗВИТИЕТО НА ДЕЦАТА И ТЯХНАТА "ЛЮБОЗНАТЕЛНОСТ" Wink ВСЯКО ДЕТЕ  Е РАЗЛИЧНО И ПРОЯВЯВА  И ИЗГРАЖДА СВОЯ ХАРАКТЕР  ПО СВОЙ СИ НАЧИН .МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ .  А ЩЕ СЕ ВЪЗПИТАВАМЕ - НЯМА КАК.!!!

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 14:01 от rosikam

# 84
  • Плевен
Как сте всички, здравички ли сте? Какво правите в студеното време? Вики е болен от доста време и не може да се оправи, мъчи ни цялото семейство гадна кашлица  smile3514. Какви са тези нови вируси, много трудно се лекуват, за кой ли път посещавам аптеката, ходим по лекари, направо ми писна  smile3511, обаче какво да правя - ще се гледаме и дано по-скоро се излекуваме. Целувки на всички дечица! Hug

# 85
Здравейте и от мен! Да чукна на дърво засега сме здрави. Дребния не ходи на ясла и най вероятно затова не се е разболял още.
По въпроса с чупенето - само плюшените ни играчки са здрави още Simple Smile , иначе почти всичките ни коли са без гуми.
Пожелавам на болничките скорошно оздравяване.

# 86
  • София
Ооо-х у нас и плюшените взеха да дават фира  ooooh!.
Не сме много болни, ама и здрави не сме, бършем едни сополци и си хъркаме семейно  Laughing. Слънчева есен и по-малко бацили желяя Hug.

# 87
  • Плевен
А с пишкането как сте? След като се позахлади времето пак започна да припиква и щем не щем сложихме пак нощния памперс.
Говорите ли си за нова година и какви подаръци искат децата ви за празника? Ние преди два дни писахме писмо и в него си поискахме - кола-писта (писта с колички). Онзи ден се сетих за дървените кубчета с които съм играла като дете, които на всички страни имат катринки и ако се подредят правилно се получава картинка (нещо като пъзел). Дали се продават, мисля че на Вики ще му хареса нещо подобно.

# 88
И ние още сме през ноща с памперс и май ще сме така до края на зимата.
Малкия иска голямо колело за нова година. По въпроса с кубчетата съм ги виждала в книжарниците.
И аз дда попитам нещо - съчетаватели подаръците за нова година и за рожденния ден. Ние сме на 5 и досега копувахме по 1 голям подарък и нещо дребно. Например за 1 нова година и РД ние му купихме слонче-люлка а майка ми ми купи къщичка е имаше и няколко дребни нещица
Оф май много се обърках ама се надявам да ме разберете Wink

# 89
  • Плевен
Вики е роден на 13.01.2004г. и за рожденния си ден получава подарък, за нова година също. Не смятам, че децата ни трябва да са ощетени от тази гледна точка - близки празници. Големи или малки подаръци - няма значение, важното е да са от сърце.  Ето сега например, вече разбира и говори всичко, не знам къде е видял тази писта с коли, но си я иска и сме се разбрали, че Дядо Коледа ще му я донесе с големия чувал и той мирясва. Скоро трябва да обиколя магазините и да проверя за този подарък, иначе и на дрехи се радва. Когато му купя нова дрешка много се радва, радва се дори и когато мама и тати имат нова дреха, винаги забелязва такива неща.
Колело с помощни колелета имаме от пролетта и много му харесва да го кара, но голяма мъка докато се научи да върти педалите, въртеше ги все назад.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 16:18 от valja

Общи условия

Активация на акаунт