Януари 2004 - как сте?

• 20 922
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Ех, и ние писахме писмо и сега чакаме Коледа с нетърпение Simple Smile
Значи от дядо Коледа си е поръчала бебешка количка за кукли, но тъй като тя вече е купена от дядо й и баба й ние ще й купим и такъв "лаптоп" защото много си пада по лаптопите и мечо пух Simple Smile А за рожденният ден (на 8.01) ще има кухня
И аз не съчетавам подаръците, може да приложа тази практика в тийнеджърския период, защото тогава желанията наистина растат с годинките ooooh! и ако желанието е мнооого голямо може и да ги съчетавам с предварителна уговорка, но на този етап децата се радват на всеки празник и всеки подарък и не мога да й кажа "заповядай сега това, но понеже е по-скъпо остава и за за рожденния ден" Simple Smile
Моят рожден ден е 5 дни преди Коледа и аз така си пожелавам подаръците при мъжа ми, комбинирани, но по-големички Wink

За пишкането *чукам на дърво* от 5-6 месеца няма фалове нощно време, даже като й се приходи до тоалетна през ноща буди баща си, голям кеф Mr. Green мен не ме закача....

# 91
Извинявам се не съм се изразила правилно. Не купуваме един подарък за всички празници, просто купуваме на всеки празник по един общ "голям" подарък и отделно други по малки.

Biba този лаптоп много ми хареса и ние сега сме на вълна Мечо Пух.
  Относно писмото до Дядо Коледа малкия си е поръчал дараци (подаръци), ного даръци както казва той.  Simple Smile

# 92
  • София
Ние като питахме какво ще пишат на дядо Коледа, големият изреди два хипермаркета желания, а госпожицата беше лаконична- подаррръци /френско ни е "р"-то Wink/.
А за пишкането - и ние бяхме вече без памперси, но след морето пак започна да пишка в леглата и сега сми и с обеден, и с вечерен памперс, в половината случаи се буди суха, но до пролетта няма да ги махам.

# 93
Привет на всички.
И ние писахме писмо оня ден до Дядо Коледа. Митко си пожела "бам нет", което на човешки език означава - голям самолет  Laughing И на него Мечо Пух му е любимец и пощурява като го види някъде.
За последно беше болен по-миналата седмица. Имаше ангина и цяла седмица не го пуснах на ясла за да се стабилизира. Тъкмо се пооправи малко и от вчера пак се сополиви  Sad
Памперса го забравихме още лятото. Понякога се напишква на яслата, но вкъщи не се е случвало.

# 94
Да се похваля вече почнах да глася подаръците за новогодишните и другите празници  Laughing . Знам че е рано още, но нали ни се струпват много поводи та затова избързах. Засега съм купила на дребния едно комплекче- блузка с панталонки и едно барабанче с дайре и микрофон. Другата седмица продължавам с покупките.

А вие почнахтели с покупките?

# 95
  • Плевен
Още не, но скоро започвам и аз. В разговор с дечицата се опитвам да разбера на какво биха се зарадвали най-много, за моето дете вече знам какво иска - писта с колички и мече играчка (шоколадово мече с яйце-играчка - ако има възможност по три на ден). Други шоколади не обича.
Боледувахме доста продължително, в момента сме добре и трети ден пие Имунобор.

# 96
Да ви се похваля-дъщеря ми реди вече пъзел от 100 части(е, с малко помощ де),но от 30 части го нареди сама само с едно показване преди 2-3 седмици... Crazy Crazy Crazy Flutter Flutter

# 97
  • Плевен
Браво на детенце. Вики пък иска аз да му ги подреждам, а той да ги разваля. Simple Smile

# 98
Браво на детенце. Вики пък иска аз да му ги подреждам, а той да ги разваля. Simple Smile

И ние сме така. От есна седмица яко го е опебила манията за рушене. Стигнах до драстични мерки да му скрия любинамата играчка и да му кажа че дядо коледа няма да му донесе подарък и вчера бепе малко по спокоен ден.

# 99
Никои скоро не е писал. Не казвате стягате ли се вече за празниците. Ние вече осигурихме подаръка от дядо Коледа - влакче, и почти сме осигурили и другите подаръци-за РД и за именния ден.

# 100
  • морето, сините вълни...
уффф подаръците....
питам какво иска да му донесе Дядо Коледа, а той - в зависимост от настроението "Балонче", "Шапка", "Бонбон"..... много ми скромно детето. Само оня ден каза "малка къщичка с покрив"
Никакви блестящи идеи нямам.
Миналата година му взехме китара за Коледа и влакче - за РДто. Още им се радва....
Но пък сега сме на вълна да рисува по стените. Сигурно затова иска "къщичка", че мама се кара за рисунките  Naughty

# 101
  • Плевен
Дотук желанията са ни: писта с колички, шоколадови мечета, микрофон, голяма къща, иска да види Дядо Коледа с шейната, големия чувал  и елените. Много весело ми стана, като каза, че козленцата са вързани за шейната на дядо Коледа - вчера гледахме анимационно филмче по кабелната TV.  Грешката е остранена и вече знае за елените. Снощи гледахме поредния филм за Джейм Бонд, най-интересното за Вики бяха  дългите  надписи, когато свършва филма -  newsm78.
уффф подаръците....
питам какво иска да му донесе Дядо Коледа, а той - в зависимост от настроението "Балонче", "Шапка", "Бонбон"..... много ми скромно детето. Само оня ден каза "малка къщичка с покрив"
Скромни сте, но докога? Е, Вики съшо не прекалява. Подаръците, които си е избрал ги е видял някъде и затова иска и той.
В момента играе много с едно килимче, което се сглобява като пъзел - плочки с различни животинки (има ги и с цифри), той ги разглобява и сглобява, голяма занимавка, обаче сложното идва, когато е раглобил повечето плочки и мама трябва да ги подреди по местата.

# 102

В момента играе много с едно килимче, което се сглобява като пъзел - плочки с различни животинки (има ги и с цифри), той ги разглобява и сглобява, голяма занимавка...
    Валя, какво по-точно представлява това килимче и колко струва ме интересува?
    Мами, до къде стигнахте с подаръците и подготовката за Коледа? Ние купихме едно комплектче от пожарна с пожарникари, една-две оградки; това ще е за Коледа, иска още влакче, голям камион и колички, в множествено число забележете. Joy

# 103
И ние нагласихме подаръците за коледа- влакче с релси и други нещица, едни сглобяеми самолетчета, дрешки и др. дребни работи. С украсата почти приключихме. Сега остана само за Рд-то да измислим подарък.

# 104
         Ей това с украсата не знам как ще стане у нас тази година. Thinking Извадихме елхата, но моето човече като взе да я дърпа, да й маха украсата, да я разнася накъдето му скимне, ами отказах се да я правя. Оставих си я голичка да стои до цветята ми.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт