Значи от дядо Коледа си е поръчала бебешка количка за кукли, но тъй като тя вече е купена от дядо й и баба й ние ще й купим и такъв "лаптоп" защото много си пада по лаптопите и мечо пух
А за рожденният ден (на 8.01) ще има кухня И аз не съчетавам подаръците, може да приложа тази практика в тийнеджърския период, защото тогава желанията наистина растат с годинките
и ако желанието е мнооого голямо може и да ги съчетавам с предварителна уговорка, но на този етап децата се радват на всеки празник и всеки подарък и не мога да й кажа "заповядай сега това, но понеже е по-скъпо остава и за за рожденния ден" 
Моят рожден ден е 5 дни преди Коледа и аз така си пожелавам подаръците при мъжа ми, комбинирани, но по-големички

За пишкането *чукам на дърво* от 5-6 месеца няма фалове нощно време, даже като й се приходи до тоалетна през ноща буди баща си, голям кеф
.
Извадихме елхата, но моето човече като взе да я дърпа, да й маха украсата, да я разнася накъдето му скимне, ами отказах се да я правя. Оставих си я голичка да стои до цветята ми.