Януари 2004 - как сте?

• 20 920
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Малкия не дърпа елхата, дори много ми помогна докато я сглабях и с украсата. Радва се най много на лампичките, как мигали и светели.

# 106
      Лампички и ние смятаме да сложим, но на прозореца, да няма пряк достъп до тях, че ... Crazy , случка ще ни се случи. Казах му, че елхата ще плаче и той се съжали, милия над нея и й оставихме един гирлянд.  Party
       Как е настроението, мами, бива ли го? А вие къде ще сте на Нова година? Ние най-вероятно вкъщи с още едно- две семейства, още не сме се уточнили окончателно. 

# 107
  • Плевен
    Валя, какво по-точно представлява това килимче и колко струва ме интересува?

Това са големи меки плочки, в които има изрязани животни, цифри или букви. Всяка плочка е голяма около 25/25см и може да бъде свързана с още 4-ри плочки. Ние сме ги наредили на пода и образуват килимче. Нашето е с животни. Купувла съм го от Билла - в момента го има отново, цената е около 6лв. Майка ми му е взела за Коледа друго килимче с буквите. Търсих снимка, но не открих да ти го покажа. Много е забавно, но да има кой после да събира частите. Тези с цифрите и буквите са по-скъпи около 12лв., но в Билла не ги предлагат.

Елхата отдавна е украсена, стои на едно ниско шкафче. До момента нищо не й се е случило, има и лампички, които се пускат по негово желание.

Миналата седмица оперираха Вики. Махнаха му третата сливица. След три месечно боледуване с малки прекъсвания, се оказа, че тя е силно възпалена и е пълна с гноен секрет. Сега стоим в къщи и не излизаме никъде, не пускам никой да влиза в къщи, пием много сокове и ядем бебешка храна (каши, попари, пасирани плодове, с една дума на диета).

# 108
         Валя, благодаря много за информацията! Загледах ги тези плочки по детските магазини и аз ще му взема, явно е голяма занимавка.
         Дано по-скоро да се оправи детенцето ти, ужасно е това, което му се случва. И по-малко да боледува занпред!  bouquet
         И моето сине е болно, много кашля и много се притеснявам да не слезе проблема надолу, всеки ден ходя до педиатърката да го слуша...

# 109
 WinkЗдравейте !
Още сме в еуфория от карнавала в неделя !!

# 110
  • морето, сините вълни...
Чакаме с нетърпение вече Коледа.
Май повече аз  Laughing Embarassed
Малкото джудже в последния момент си промени желанието за подарък, и добре че мама и тати са по изпълненията в последния момент - че се включихме подобаващо.
Още за РДто не сме му купили нищо, но пък имам идея Peace

п.п. Всяка вечер си казвам че ще сложа вече лампичките и .... още сме на тъмно.   Embarassed

# 111
  • Плевен
Още сме в еуфория от карнавала в неделя !!
Ама какъв карнавал само!!! Завиждам Ви благородно! Следя отдалече инициативите Ви, помагате на деца сираци. Даже пчеличката Мая е станала медийна звезда, заедно с бонбона Линд и Малена Heart Eyes.

http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/218/123.jpg?xurl=%2 … o%2F218%2F123.jpg
Много хубави деца и страхотни костюми. Hug
Биляна се е постарала и показва снимки от събитието. От къде познавам тези хора - от форума разбира се, никога не сме се виждали, но и това може да се случи.

# 112

amrianka, прочетох и аз за вас, страхотни сте! А детенцето ти е невероятно, разгледах снимките ти,  страшна красавица! Heart Eyes

Ходихме с моя син на Коледен купон, организиран от университета, в който работи баща ми. Имаше подаръци за дечицата на работещите там. Дойде дядо Коледа, започна да раздава подаръците, Тото ми заплака защо не казват неговото име и аз не мога да го утеша... Казаха му името, дядо Коледа поиска да го гушне и да се снимат, заплака от него и не успях да го отделя и на см от мен...
        Сега само за дядо Коледа говори и ми обяснява как вече няма да се страхува и ще го прегърне като го види.. Party

# 113
  • Плевен

Ходихме с моя син на Коледен купон, организиран от университета, в който работи баща ми.
Къде работи баща ти и какво?
Вики все още не  е виждал Дядо Коледа на живо, но говори в захлас за него, като пуснат рекламата на Кока-Кола по ТV не дава да сменяме канала.

# 114
И ние све за дядо Коледа говорим (или както каза той дядо Конеда), но и ние не сме го виждали на зиво све още. 

# 115
      Ние сме от Благоевград и баща ми работи в АУБ /Американски университет в България/. Всяка година организират Коледно тържество за децата на работещите. Лично президента на АУБ ни посрещаше и след като се събрахме поздрави децата. Много беше хубаво, имаше голямо джудже , с което се веселиха първоначално. Разиграваха игри, но те бяха за по-големи деца. Но и моето много игра. Когато питаха баща ми къде е неговото внуче, той отговаряше " ей там, най-шумното" Joy. Имаше шведска маса със сладкиши и сокове за децата, съответно после не вечеряхме. Grinning После дойде дядо Коледа с истинска бяла брада, не дълга разбира се. Съответно с червения костюм и всичко останало. Извикваха децата поименно и имаше човек, който ги снише с дядо Коледа, за съжаление ние нямаме снимка, моето дете се разрева много, не искаше да ме пусне и не са го снимали...

# 116
Вече направо блокирах. Дайте някаква идея какво да вземем на малкия за РД-то. За коледа ще получи много и зарлички подаръци, че имам чувството че каквото и да купим няма да му е интерсно.

# 117
  • Плевен
Предложения:
- писта с колички
- робот
- ръчно изработена от мама и тати къщичка с бонбони
- килимче с букви или цифри
- хубава дрешка (ние много се радваме на нови дрехи)
- лък с обезопасени стрели
- конструктор
- детски дартс
- касичка за парички
- комплект с фадрома, багер, камион, строители, къщи, дървета - стоителна площадка (аз го купих за 14лв от търговия на едро) кашона е доста голям
- пастели със скицник
- книжки

# 118
# 119
valja благодаря за идейките нсй много ми допадна - комплект с фадрома, багер, камион, строители, къщи, дървета - стоителна площадка. Тези дни ще ходя по магазините и вече трябва да взема нещичко

Общи условия

Активация на акаунт