ОСМИ КЛАС 2009/2010

• 29 700
  • 367
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета,

аз съм за събирането на майките. Работя до 17.30 часа - чиновническа му работа...
Събота и неделя в началота на септември ще пътувам, но за 12 и 13 ако се разбере по-рано мога да се организирам.
Раница имаме, тетрадки около 15 ще купуваме.
Мисля да отида с нея първия учебен ден - тя се притеснява и засега е съгласна.
Утре ще имаме лична карта - без глоба, за 3 дни я издадоха, поискаха удостоверение за местоживеене и акт за раждане.

# 226
  • There I was on a July morning
Здравейте   bouquet

На 15 няма да ходя в у-щето, защото не ме искат.
Идеята за среща е хубава, ако успея ще се присъединя.
Дъщеря ми също има вече лична карта (без глоба) - искаха ни удостоверение за местожителство и акт за раждане, не става с межд. паспорт.
Всякакви учебни помагала ще купуваме след РС (ако кажат какво) ако не - след като започне уч. година.

# 227
  • През девет земи в десета
Лейди,последно в Докторската се бяхме разбрали,но бяхме само аз ,Маринова и Кабо Алма Confused

За мен е идеално събота и неделя,мога да взема осмокласника и дребното с мен да се гонят един друг в някоя градинка Laughing

# 228
  • София
Зла Гад®, този път ще съм на линия, защото събиранията досега бяха все в работни дни
Мдаа.. и аз ще задам въпроса на Христо - иска ли да дойде на форумската среща?  Wink

И Докторската удобно ли е за всички - моля мненията ви

За мен е ОК Simple Smile Както и друго място, ако предложите Hug

# 229
  • София и там където не се пуши
На 15-ти разбира се че ще съм в училище - малкия няма да ходи на първия учебен ден.

# 230
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Това за срещата определено ми харесва. Ще дойда, стига да знам малко по-рано, за да се организирам. Докторската е хубаво място, но аз предлагам Заимовската в частта до Л.Димитрова. Там има хубаво заведение с много маси навън, а и направиха прекрасна нова детска площадка, ако има майки с малки деца.
Що се отнася до 15-ти - задължително ще ходя, най-вероятно това ще е последното ми ходене на този празник и няма да го пропусна! Цяля година мечтахме за този ден в това училище, и аз, и дъщеря ми... И за двете това е празник. Няма да го пропуснем, при това категорично - с букет. Пък на който му е смешно, да се смее.
Пазаруването ще е категорично след 15-ти, когато стане ясно какво ще ни трябва, пък и може да се намерят доброволци да купят нещичко. Единствено за карта се поинтересувах и се оказа, че 3-месечни ученически няма да издават, докато магнитните не станат задължителни, т.е. засега издават само едномесечни. Така че - ние продължаваме да сме във ваканция, а след 15-ти ще го мислим.
Казвайте за срещата!

# 231
Така,работното ми време обикновенно приключва в 1900ч,така че 12-13.09 напълно ми допада.Ще си водя малкото,щом има хубави площадки в Заимовската(ако там се съберем).Едва ли осмокласничката ще иска да дойде.Аз района не го познавам(нито Заимовата,нито Докторската,но знам къде са),живея и работя в други части на София,така че ще се справя еднакво "добре" и в двата случая JoyРазчитам на вашата преценка.Дано само времето бъде с нас Grinning

# 232
Здравейте, девойки!
Получих едно мило ЛС, затова наминавам - да ви видя на каква тема почвате да трещите сега.  Joy
Време е вече да почнете да се съобразявате с желанията на децата и цветята са част от тях - ако искат, да носят.
Аз само попитах "Ще носиш ли цвете?".
Колкото до присъствието - изобщо не питах. Изстрадах си кандидатстването, заслужих си този ден.
По някаква незнайна причина сред съучениците им минавам в графата "готина майка", така че нямаше възражения.

1 АЕГ - отидете, хубаво шоу правят децата. Мен ме избиваше даже малко на сълзи от умиление.

# 233
Всяка гимназия си има традиции,и опознаването им започва на 15-ти,на първия учебен ден!Това ще го помнят цял живот(макар,че дъщеря ми не помни най-най-първия си учебен ден newsm78)както и да е,ние казахме ДА на цветята.А за другото-не питам,аз ще съм ТАМ! hahahaкакто каза cool_witch -заслужила съм си го bowuu

# 234
  • София
И Докторската и Заимовската ме устройват. Абе където и да е, но да се разберем навреме.
Браво на вас - наистина сте като секта, ама добра секта - за щастието на децата!

А че сте заслужили Първия учебен ден - така е newsm10

# 235
И Докторската и Заимовската ме устройват. Абе където и да е, но да се разберем навреме.
Браво на вас - наистина сте като секта, ама добра секта - за щастието на децата![/glow]
А че сте заслужили Първия учебен ден - така е newsm10

Това за сектата  ми хареса!!! Много се радвам , че ви открих!!!Чувствам се  уютно сред вас, момичета.  А сега и ви завиждам, че ще се видите WinkВярвам, че е ще е страшно забавно.
За 15 септември- и аз мисля, че сме си го заслужили. На ново място са все пак. За съжаление аз никога не съм била на този ден с децата си /поради професията си/. Тъй като аз посрещам ученици /дано не ме линчувате/. Simple Smile

# 236
  • Sofia
Вили, ти си точният човек на точното място. Кажи си мнението за букетите в 8-ми клас, ще си ни много полезна.

# 237
Колкото до присъствието - изобщо не питах. Изстрадах си кандидатстването, заслужих си този ден.
По някаква незнайна причина сред съучениците им минавам в графата "готина майка", така че нямаше възражения.

Мдаа, според децата ми (поне според тези,които могат да говорят) съм най-готината майка! Embarassed
Според съучениците им, които ме познават-много печена! Blush

Аз мисля, че съм заслужила не само този ден,а много дни след този.
Децата изстрадаха не по-малко изпитите от нас.
За това трябва да се вслушаме в техните желания.
Така, че приветствам всички мами, които се вслушат в желанието на детето си-да присъства мама или не на 15-ти!

# 238
Noshtna ptica, благодаря ти! Колкото по-големи са децата, толкова по- малко от тях са с букети. Аз лично ще се съобразя с мнението на сина ми . Той ще реши дали да носи или не.По принцип повече момичета носят. Важното е самото дете да се чувства добре на този ден- емоциите за тях са много. Дано са само положителни!

# 239
  • София
Добро утро!
vili95 - аз те поздравявам за професията ти. Имам много приятелки учителки. Освен това си важна в такъв случай за нашия форум, както всяка майка тук.
А относно срещата - хващай рейс, влак или друго и пристигай - то ще е събота или неделя. Защо да не дойдат мамите от другите градове - нали всички сме заедно във форума.
За букети и първи учебен ден - наистина трябва да се съобразим с желанието на децата - важно е те да се чустват комфортно, защото това е важен ден за тях.

Общи условия

Активация на акаунт