ОСМИ КЛАС 2009/2010

• 29 692
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте!

Време е вече да почнете да се съобразявате с желанията на децата и цветята са част от тях - ако искат, да носят.
Колкото до присъствието - изобщо не питах. Изстрадах си кандидатстването, заслужих си този ден.
1 АЕГ - отидете, хубаво шоу правят децата. Мен ме избиваше даже малко на сълзи от умиление.
newsm10
Аз си мислех, че моята е голяма за букети, но тя иска да носи.И без това ще са зайците, няма страшно никой да им се присмива.

Оф, ще ми се да отида на тържеството, но съм една ревла...винаги толкова се вълнувам...А по времето, когато аз бях ученичка даже не слушах...

# 241
  • София
Аз също съм ЗА срещата и вече смятам съвсем сериозно да дойда. Където и да е в централните части на града ме устройва. За предишните срещи си имам извинителни бележки(сама ще си ги напиша)

Моята осмокласничка все още не е на вълна училище и нищо не сме обсъждали. Днес е на басейн, а в събота отлита на почивка в Турция, така че всички уточнения ще правим в последния момент. Родителската ни среща е на 11 септември - след нея ще се изясняваме.

# 242
Само на НЕГ ли родителската е след  началото на учебната година?

# 243
Само като предложение - тъй като повечето майки мислят да ходят на 15.09. да си направим срещата тогава. Мисля, че повечето работодатели ще ни пуснат за повода. Но някой покани и майките извън София и ако те изявят желание да дойдат, ще трябва да се съобразим с това.

# 244
Я как са го замислили за следващия набор

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2393411

# 245
на 15 .09. аз лично няма да имам възможност да дойда,
.................................................

нека да направим нещо като гласуване за дата и място
и където реши болшинството там да е Peace

# 246
На 15.09. и на мен не ми е удобно, така че гласувам за 13.09. Мястото няма значение.

# 247
  • В центъра на мръсотията
Аз мога на 15-ти, тогава ще дойда с първокласничката, засега мога и на 13-ти... Мястото и за мен е без значение...

# 248
  • През девет земи в десета
На 13-ти е идеално Peace За 15-ти абсурд Wink Парка "Заимов" е много добра идея,Докторската нещо не ми допадна кой знае колко,но каквото решите.

Само на НЕГ ли родителската е след  началото на учебната година?
и на НПМГ май ще тогава Peace

# 249
Ми, ще изчакам да се уговорите.
Ако мога-ще дойда.
Ако не-следващият път.

# 250
  • гр. София
На 13-ти е идеално Peace За 15-ти абсурд Wink Парка "Заимов" е много добра идея,Докторската нещо не ми допадна кой знае колко,но каквото решите.

Подкрепям!
В откритото заведение зад Библиотеката кафето е ужасно ,но за сметка на това скъпо!
Е,то и от часа зависи навярно консумацията. Mr. Green

# 251
  • София
Аз на 15 не знам дали ще съм целия ден отпуск, така че предпочитам 13.09
Но нека болшинството реши - хайде Дороти направи едно гласуване, ти си по организационната част.
Майките от другите градове...???

# 252
13-ти е чудесен ден!!няма ли някой рожденник тогава?Да почерпи?А сега сериозно-За 13-ти,да е към 10.00часа,все пак е един от последните ваканционни уикенди.А нали имате предвид и сезона-ако вали има ли къде да се скрием? Joy

# 253
Ами то вече определихме - така като чета мненията - 13.09.2009г. от 10.00 часа в парк Заимов. .... по-точно някой каза имало кафе..... аз в този район не съм ходила поне от 5 год., така че уточнете по-подробно да не ходя с картонче в ръка - "Търся маминска среща"  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 254
  • Sofia
Намесвам се като редовен посетител на Заимовската градинка. Заведението няма как да се сбърка - точно до новата детска площадка до Културен дом Средец, или както ние си го знаем - Лиляна Димитрова. Ако вали - вариант е Мис Каприз вътре в самата Л.Димитрова - вечно е празно и спокойно, но не съм сигурна дали работи в неделя, но мога да проверя.
Момичета, ако решите да се събираме там, внимавайте че наблизо има още едно ново заведение (беше доскоро ДОБРО), там не съм ходила и нямам лични впечатления - то е малко по-встрани от площадката и по-близо до Я.Сакъзов.

Предлагам да черпят майките, чиито деца са влезли на 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то класиране. Другите - не.

Общи условия

Активация на акаунт