ОСМИ КЛАС 2009/2010

• 29 654
  • 367
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте!
Извинявам се, че така нахълтвам, но искам да попитам тези, които са си пращали децата на подготвителни курсове за кандидат гимназисти в СМГ и НПМГ:

Дали някой има информация за преподавателите по БЕЛ и математика Велинов и Баладжанова от СМГ? Исках да запиша там щерката при Симеонов и Велкова, защото прочетох много добри отзиви, но за съжаление местата вече са заети.

Също така за НПМГ, ако някой е посещавал тамошните курсове - можете ли да ме препоръчате учител по математика, от който сте доволни?

Колебая се между двете, но приемам и други съвети от доволни мами, посещавали други места. Вече изчетох повечето теми по въпроса и доста съм объркана Rolling Eyes

# 316
Лоши отзиви за Баладжанова. От наш опит.
Виж дали при Шаркова - математика няма останали места, ако води курс.

Лейди В - темата ти за кучетата се превърна в истинска логорейна битка  Joy
Не се отчайвай. В клюкарника всички теми така завършват.

На родителска без дете. Ако щат и родителската да ни се размине. Ама едва ли.

На 15.09. трябва да си взема бележки за детските. Обаче не вярвам 91-во да се е организирало толкова бързо.  Миналата година успяхме за 1 ден да вземем от двете училища, да занеса в общината и да извадим (ако добре помня) нотариално разрешително за Гърция. Много бях горда със себе си. А нашият татко само мигаше като лелките искаха разни бележки и аз ги измъквах от чантата и подавах.
И с личната карта на Лили така постъпих. Но тоя път смаях Лили  Joy
Те си мислят, че така става с бюрокрацията. Опит трябва. Опит, борбеност, постоянство и бг-мама  Laughing

# 317
Браво Знаток!!!! Joy Joy Joy Joy

# 318
Исках да запиша там щерката при Симеонов и Велкова, защото прочетох много добри отзиви, но за съжаление местата вече са заети.

Това е най-добрият вариант, но щом местата са заети...
Ако държиш на Симеонов-той води курсове още в Учебен център "Междучасие" и в ПЧМГ.

А може и да изчакаш да се освободи място в СМГ в заетите вече групи.Обикновено по една или друга причина винаги има отказали се.
Успех!!! Hug

П.П Сега разгледах сайта на Учебен център "Междучасие" и ми стана много гот, като видях, че Весела Михайлова води там курсове по български език.Горещо я препоръчвам.
Можеш да направиш комбина: Симеонов-Михайлова

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 16:03 от ana_

# 319
  • София
Лейди В - темата ти за кучетата се превърна в истинска логорейна битка  Joy
Не се отчайвай. В клюкарника всички теми така завършват.

Знаток,
Друго не съм и очаквала, но получих отговорите, които търсех, въпреки че никой не пише вече по темата ,..
Но това е друга,.. тема ,.. Joy   
Ама то затова е и Клюкарник  hahaha

# 320
  • София
Знаток, ana_, благодаря ви! Hug
Шаркова не води. Така ми казаха по телефона.

# 321
Изглежда ние сме единствено изключение при Симеонов. На дъщеря ми не й хареса в 6-ти клас.  newsm78 newsm78 newsm78

# 322
  • София и там където не се пуши
Вече знаем и кога са вакнциите - http://mon.bg/opencms/opencms/left_menu/vacations/ и като гледам, нашите ще учат до 30 юни.

# 323
Гледам,че сме на втора страница.
Да върна темичката, а и не само...

Dorothy, Ч.Р.Д.

Да си много здрава, щастлива и обичана. Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 15:12 от ana_

# 324
Дороти честит празник !!!

Още не са започнали, но ваканциите са ясни  Joy

# 325
  • София
ДОРОТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
bdbaloni

Да си здрава, щастлива и много пoводи за усмивки!

# 326
  • София и там където не се пуши
Благодаря на всички  Hug

# 327
  • София
Честит рожден ден, Дороти! Много здраве, много обичана и щастлива!  bouquet

# 328
Дороти: Честит празник и от мен!   bouquet

# 329
  • София
Дороти, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава!

Как сте всички? Аз пак бях позачезнала за известно време, но като почне учебната година ще съм по-редовна.  Hug

Отбор АК: Ще се радвам да се запознаем и на живо! На 14ти или на 15ти септември.  Hug

Хубав уикенд на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт