Въпрос към женените мъже (и омъжените жени)

• 12 935
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
По време на мач не говорим,  а крещим до припадък и докато имам въздух.

Що се касае за говоренето - ако е тип намилане, забрави. Не  е важно колко се говори, а кога и как се поднася инфото. Rolling Eyes

Да де, ама не става дума за инфо, а за много важен разговор.
Ако няма добра комуникация, пиши го бегало Tired

# 31
  • тук-там
не че нещо ама.. я преглеждам темичката - та.. към Девиатор-а - жената , Диана имам в предвид - говори за Мъже, не за запалянковци, така че си крещете колкото искате - и съм сигурна, че "когато и както да ви се поднася инфото" - все ще има някакъв мач по това време Peace

# 32
  • София
Видях че има всякакви коментари добри и зли,затова ще разкажа всичко от начало за да можете да ме разберете правилно.Не искам да се оплаквам никому,смятам се за доста силна жена.
Запознахме се когато бях в техникума аз бях 1 курс-той бе 2 курс.Още когато го видях си казах,това е мъжа на мечтите ми и ще е мой.Бля бля няма да ви отегчавах запознахме се,тръгнахме заедно като гаджета и т н.Неговите приятели от завист започнаха,тя не е за теб,лоша е и куп неща.Да поясня тогава бях висока 1.70 на 48 кг и с голяма гръдна обиколка  Joy.Нещо което бе завист в очите на момчетата,демек гадже та дрънка.Започнах да се боря с приятелите му,защото те ме искаха за себе си.Той завърши бях му дама на бала,а той се заигра с една девойка в дискотеката?Без да правя сцени се опитах да си тръгна,но негов съученик отишъл при него и му се е карал.Как може дошъл си готино гадже веднъж не танцува с нея?Настигна ме оправихме взаимоотношенията си.Приеха го войник в същата година в която аз завършвах.Чаках го,после разбрах че е ходил с мен и с още едно момиче?Викам си ай де детска работа простих.А може би не трябваше?Общо взето бяхме 4 год и 6 м преди да се решим на по сериозна стъпка.Сключихме брак,отидохме при свекър и свекърва.Те не ме харесваха,защото съм пряма жена и казвам всичко в очите,дори и да обидя човека отсреща.Демек не лъжа и не спестявам истината никому.Започнах да се боря и с тях,Изнесохме се на квартира,това бяха двете най щастливи години в нашият живот.Излязохме само с подаръците от нашата сватба,всичко друго купихме в последствие.от моята майка взехме много неща,от свеки една дъска за рязане и един черпак.Стана така ,че се разболях и се наложи мъжа ми да ме гледа.До тук ок,ма се почна не ти трябва такава стока и тн.Аз пак много говорих и спорихме.Той имаше амбицията да има нещо негово.Под мой натиск тегли кредит и отвори сервиз за коли.Сервиза работи точно 2 седмици и го обраха.Това е вече подло няма да пояснявам защо.Той започна да се вайка и т н.Накарах го да тегли втори кредит,за да купи нови инструменти(защото с камион бяха изнесли цял сервиз,и никой нищо не е видял и чул.Това е България все пак да не го забравяме?)Общо взето 5 години плащахме кредити,имало е моменти в който сме нямали пари дори и за хляб.а межудругото се върнахме при мой те родители.А втория му баща има апартамент който седи празен вече 10-та година но не ни го предлага за живее не.Опитвам се да я карам по кратко.От стрес ли от какво ли не знам,ма не можех да забременея вече 6 та година.Тръгнахме по доктори,идилията бе жестока.От лекарска грешка за малко да загубя и мен и бебето.да поясня че станах 100 кила и получих проблем със сърцето.имам 2 операции по безкръвен път.Мама реши да ме заведе не море и заминах с нея и още няколко приятелки.Съпруга ми дойде да ме прибере и там за два дена направихме бебето.После почнаха всякакви проблеми сърцето най вече.Майната му оправих се силна жена съм.Цитат на съпруга ми "Ти си желязна".Почнахме да правим ремонти в нас(апартамента на родителите с който живеем все пак).Купих абсорбатор който вече 8 ми месец няма кой да монтира?Нов хладилник,печка,дограма,ламинат и т н,с помощ от мама.За 4 години моя мъж не е завел никъде детето.Да поясня за 14 год миналото лято АЗ заведох мъжа ми на море.Той ми каза така аз пари нямам имам 150 лв.Теглих кредит от 2 000 и отидохме заедно с малката и него на море,той тръгна с 150 лева.Прибрахме се и отиде с колеги на Наречен ски минерални бани??Сам за 14 дни,за които аз минах и през ада.Вече не излизахме заедно и т.н.,а аз работя до 20.00,уча висше и гледам семейство.Все пак не съм желязна нали?Тази година същия номер,само дето ми даде 200 ле за мен и детето за 14 дена на море?На кой ще му стигнат искам да знам аз?Ок и това преглътнах,прибрахме се и гледам цялата къща яко изчистена?не е мръсен мъж почиства си като е сам,ма се учудих.Имах 3 дена докато се върна на работа викам си я чакай основно аз да си изчистя.Залягайки под спалнята намирам обелка от презерватив???Честно полудях,ние не ползваме такива неща все пак сме женени.Обадих му се да искам обяснение,отговора бе:ами ходих на курва да ми направи свирка??Нямам да пояснявам че не повярвах,а кой от вас би могъл а?Много се замислих,той се прибра смолби да му простя и тем подобни.Не забравяйте че веднъж я сърбах тази попара?Викам си ай де имам дете,къде ще ходя.Малко след това ми каза заминавам на Наречен с колеги?Онемях и му викам как така,не дойде с мен и детето ще ходиш сам?Другото смешно нещо е прибрахме се на 4 Юли до 17 Август той ми е дал 50 лв?Но преди да замине вечерта ми даде 30 лева да му платя сметката за телефона,която е 19 лв и да пия кафе??Моля всички четящи това да ми кажат аз ли съм тъпа жена и къде сбърках да му се не види?Не казвам че съм перфектна,но смятам че сме говорили много няма да ви тормозя с повече подробности.Всякак съм поставяла въпроса,днес казах на свекърва ми че като се прибере ще подам молба за развод.Не смятам че той си заслужава жертвите,нито който и да било мъж,дори в името на детето ни.Съжалявам за дългия текст,извинявам се на всички,но искам някой да ми каже по дяволите къде сбърках аз?Благодаря ви предварително на всички.

# 33
Диана...тръгвай си и не гледай назад. Hug

# 34
Много пъти си прощавала  Confused, май вече е време да отвориш нова страница в живота си.
Ти си силна жена ще се справиш, заслужаваш да бъдеш щастлива Hug

# 35
Видях че има всякакви коментари добри и зли,затова ще разкажа всичко от начало за да можете да ме разберете правилно.Не искам да се оплаквам никому,смятам се за доста силна жена....

Четох го 2 пъти. Единственото което ми изплува е проблеми и пари. Моя брак става по-здрав когато проблемите са общи. При вас е обратното, което ми навява и мъсълта че основите не са стабилни. Грешката ти е че още когато си разбрала за другото момиче си простила - после нищо не те оправдава. Знам какво ще кажеш - млада, наивна, пеперудки разни ... той ще се оправи, ще му дойде акъла... кой ще ме вземе сега ... свикнала съм с него и т.н. Всеки си плаща за грешките - сега е момента на плащането ... Дано мине по-бързо..  Confused

# 36
savinа 33, ако  по принцип  не си много ревнива, щом имаш някакви съмнения,значи има защо. От малкото сериозни партньори,които съм имала,един единствен много го ревнувах,знаех си че има нещо,и така си и беше.Мъжа с който съм в момента,не ми е минала мисъл за изневяра.Какви тройки,какво нещо,като не ти идва от вътре от къде на къде? Ти каквото си могла,си направила,пишеш че не му отказваш нищо.Според мен има нещо, което не споделяш тук относно негови действия или приказки,които да те карат да мислиш че изневерява.

Диана Крайчева  , взела си решението,поздравявам те! Не заслужаваш това отношение! Горе главата,времето лекува!

# 37
Защо ли 90% от мненията на жените по всички семейни въпроси се свеждат до "Зарежи го!"?

# 38
Защо ли 90% от мненията на жените по всички семейни въпроси се свеждат до "Зарежи го!"?
Защото лесно се пишат 10 символа, 2 от които са интервал и удивителна.

# 39
.Мъжа с който съм в момента,не ми е минала мисъл за изневяра.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мерси ! Имах нужда !!

# 40
  • София
Днес му се обадих по телефона и му казах да не се прибира в къщи.Той започна да иска да говорим,за себе си смятам че съм говорила доста-но без резултат.Проблема не е в парите,за мен те не са основния проблем.Искам елементарно уважение,искам да води нашата дъщеря някъде,ако ще и за един час в парка.Искам стабилен гръб на който да се опра,а не човек който да влача на гърба си.Да обичам го,но капката гордост която ми остана се обади.Единствено ще съжалявам заради детето ни,то има най малко вина да страда.Съжалявам че съм накарала да го четете по два пъти,не е било това целта.Нека всички които четат да се замислят какво искат от брака си?не може да е само навик,иска се и разбирателство,компромиси най вече.Но не може само един да отстъпва а другия не,няма такъв момент.За изневярата.хмм  newsm78 на мнение съм,че човек може да прощава,ако се докаже че другия не получава това което иска.Преди да пише във форума бях седнала със За и Против,потърсих вината първо в себе си.Стигнах до извода че сама съм си виновна,май е трябвало по рано да поставя ребром въпроса,за да не се стига дотук. Cry.

# 41
Проблема не е в парите,за мен те не са основния проблем.Стигнах до извода че сама съм си виновна,май е трябвало по рано да поставя ребром въпроса,за да не се стига дотук. Cry.

Излязохме само с подаръците от нашата сватба,всичко друго купихме в последствие.от моята майка взехме много неща,от свеки една дъска за рязане и един черпак.Стана така ,че се разболях и се наложи мъжа ми да ме гледа.До тук ок,ма се почна не ти трябва такава стока и тн.Аз пак много говорих и спорихме.Той имаше амбицията да има нещо негово.Под мой натиск тегли кредит и отвори сервиз за коли.Сервиза работи точно 2 седмици и го обраха.Това е вече подло няма да пояснявам защо.Той започна да се вайка и т н.Накарах го да тегли втори кредит,?Благодаря ви предварително на всички.

Съчувствието ми туку що се изпари.

Сега да се поставя и малко в опозиция:

- Парите не са твой проблем - да - негов са ! Натиснала си го да тегли 2 кредита и сега го напускаш ... браво ! Ако бизнеса беше потръгнал вероятно нямаше ... Спомни си клетвата - и в добро и в зло и в болест и в здраве и в богатство и в бедност ... май така беше ...  newsm78
- Трябвало да поставиш въпроса ребром по-рано. И кой щеше да те гледа докато си болна горда госпожо ?!

Мога да напиша и още неща защото по стечение на обстоятелствата работих точно в сервиз и сега извършвам подобни услуги в свободното си време но едва ли ще ме разбереш  Confused

# 42
  • Припят, Украйна
Диана Крайчева написа:
Цитат
Видях че има всякакви коментари добри и зли,затова ще разкажа всичко от начало за да можете да ме разберете правилно.Не искам да се оплаквам никому,смятам се за доста силна жена.
Запознахме се когато бях в техникума аз бях 1 курс-той бе 2 курс.Още когато го видях си казах,това е мъжа на мечтите ми и ще е мой.Бля бля няма да ви отегчавах запознахме се,тръгнахме заедно като гаджета и т н.Неговите приятели от завист започнаха,тя не е за теб,лоша е и куп неща.Да поясня тогава бях висока 1.70 на 48 кг и с голяма гръдна обиколка  35.Нещо което бе завист в очите на момчетата,демек гадже та дрънка.Започнах да се боря с приятелите му,защото те ме искаха за себе си.Той завърши бях му дама на бала,а той се заигра с една девойка в дискотеката?Без да правя сцени се опитах да си тръгна,но негов съученик отишъл при него и му се е карал.Как може дошъл си готино гадже веднъж не танцува с нея?Настигна ме оправихме взаимоотношенията си.Приеха го войник в същата година в която аз завършвах.Чаках го,после разбрах че е ходил с мен и с още едно момиче?Викам си ай де детска работа простих.А може би не трябваше?Общо взето бяхме 4 год и 6 м преди да се решим на по сериозна стъпка.Сключихме брак,отидохме при свекър и свекърва.Те не ме харесваха,защото съм пряма жена и казвам всичко в очите,дори и да обидя човека отсреща.Демек не лъжа и не спестявам истината никому.Започнах да се боря и с тях,Изнесохме се на квартира,това бяха двете най щастливи години в нашият живот.Излязохме само с подаръците от нашата сватба,всичко друго купихме в последствие.от моята майка взехме много неща,от свеки една дъска за рязане и един черпак.Стана така ,че се разболях и се наложи мъжа ми да ме гледа.До тук ок,ма се почна не ти трябва такава стока и тн.Аз пак много говорих и спорихме.Той имаше амбицията да има нещо негово.Под мой натиск тегли кредит и отвори сервиз за коли.Сервиза работи точно 2 седмици и го обраха.Това е вече подло няма да пояснявам защо.Той започна да се вайка и т н.Накарах го да тегли втори кредит,за да купи нови инструменти(защото с камион бяха изнесли цял сервиз,и никой нищо не е видял и чул.Това е България все пак да не го забравяме?)Общо взето 5 години плащахме кредити,имало е моменти в който сме нямали пари дори и за хляб.а межудругото се върнахме при мой те родители.А втория му баща има апартамент който седи празен вече 10-та година но не ни го предлага за живее не.Опитвам се да я карам по кратко.От стрес ли от какво ли не знам,ма не можех да забременея вече 6 та година.Тръгнахме по доктори,идилията бе жестока.От лекарска грешка за малко да загубя и мен и бебето.да поясня че станах 100 кила и получих проблем със сърцето.имам 2 операции по безкръвен път.Мама реши да ме заведе не море и заминах с нея и още няколко приятелки.Съпруга ми дойде да ме прибере и там за два дена направихме бебето.После почнаха всякакви проблеми сърцето най вече.Майната му оправих се силна жена съм.Цитат на съпруга ми "Ти си желязна".Почнахме да правим ремонти в нас(апартамента на родителите с който живеем все пак).Купих абсорбатор който вече 8 ми месец няма кой да монтира?Нов хладилник,печка,дограма,ламинат и т н,с помощ от мама.За 4 години моя мъж не е завел никъде детето.Да поясня за 14 год миналото лято АЗ заведох мъжа ми на море.Той ми каза така аз пари нямам имам 150 лв.Теглих кредит от 2 000 и отидохме заедно с малката и него на море,той тръгна с 150 лева.Прибрахме се и отиде с колеги на Наречен ски минерални бани??Сам за 14 дни,за които аз минах и през ада.Вече не излизахме заедно и т.н.,а аз работя до 20.00,уча висше и гледам семейство.Все пак не съм желязна нали?Тази година същия номер,само дето ми даде 200 ле за мен и детето за 14 дена на море?На кой ще му стигнат искам да знам аз?Ок и това преглътнах,прибрахме се и гледам цялата къща яко изчистена?не е мръсен мъж почиства си като е сам,ма се учудих.Имах 3 дена докато се върна на работа викам си я чакай основно аз да си изчистя.Залягайки под спалнята намирам обелка от презерватив???Честно полудях,ние не ползваме такива неща все пак сме женени.Обадих му се да искам обяснение,отговора бе:ами ходих на курва да ми направи свирка??Нямам да пояснявам че не повярвах,а кой от вас би могъл а?Много се замислих,той се прибра смолби да му простя и тем подобни.Не забравяйте че веднъж я сърбах тази попара?Викам си ай де имам дете,къде ще ходя.Малко след това ми каза заминавам на Наречен с колеги?Онемях и му викам как така,не дойде с мен и детето ще ходиш сам?Другото смешно нещо е прибрахме се на 4 Юли до 17 Август той ми е дал 50 лв?Но преди да замине вечерта ми даде 30 лева да му платя сметката за телефона,която е 19 лв и да пия кафе??Моля всички четящи това да ми кажат аз ли съм тъпа жена и къде сбърках да му се не види?Не казвам че съм перфектна,но смятам че сме говорили много няма да ви тормозя с повече подробности.Всякак съм поставяла въпроса,днес казах на свекърва ми че като се прибере ще подам молба за развод.Не смятам че той си заслужава жертвите,нито който и да било мъж,дори в името на детето ни.Съжалявам за дългия текст,извинявам се на всички,но искам някой да ми каже по дяволите къде сбърках аз?Благодаря ви предварително на всички.

Диана,

Че мъжът ти не е цвете за мирисане - това вече си го разбрала и сама. Щом открай време си пада по забежки встрани то имаш 2 варианта - или го търпиш вовеки, или го изхвърляш. Аз лично съм съгласен, че гордостта е по-важна и правилно си му била шута, особено след като си му дала толкова шансове за промяна.
Същевременно обаче конкретния повод за раздяла (ако съм схванал правилно) е (поредната) изневяра от негова страна, а ти искаш някой да ти каже къде си сбъркала. Лично на мен ми направи впечатление следното:

Цитат
Да поясня тогава бях висока 1.70 на 48 кг и с голяма гръдна обиколка.Нещо което бе завист в очите на момчетата,демек гадже та дрънка.

и

Цитат
да поясня че станах 100 кила

Добре, ако нямаш някакво заболяване, което да предизвиква тази промяна, то какво мислиш самата ти по въпроса? Според теб един мъж как би гледал на теб в сексуален аспект след една такава драстична промяна? Вчера си била "гадже, та дрънка", а днес? ОК, любовта не се свежда до чифт цици и тънка талия, ама нито това, нито бременността и стреса могат да бъдат оправдание за подобно занемаряване. В края на краищата не можеш сериозно да очакваш, че в оставащия му приблизително половин век живот мъжът ти ще продължава да те желае просто така, по инерция, докато ти не полагаш елементарна грижа за външния си вид.

Подчертавам, че не искам да те обидя или да оправдавам мъжа ти, чието поведение хич не ми се нрави, но не разбирам как и защо една млада жена може да се остави да стигне до такова тегло. И тук не става въпрос за мъжа ти - заради самата ТЕБ, заради твоето здраве и самочувствие не бива да се изоставяш така.

# 43
Типично по женски - нема кинта и има "Аривидерчи, салути ебачи" Shocked Whistling. Красота.

# 44
Типично по женски - нема кинта и има "Аривидерчи, салути ебачи" Shocked Whistling. Красота.
Готино!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт