Споделете 117

• 8 476
  • 245
  •   1
Отговори
# 30
  • London, baby
Имам билет, Майк утре вечер да ме очаква!!

# 31
Ох, току-що гледам в системата, някакъв си пуснал проблем със заглавие:
Error massage. И кой работи по проблема - Милото  Joy
Сега ще го бъзикам с грешки в масажа цяла вечер  Mr. Green

# 32
Ох, току-що гледам в системата, някакъв си пуснал проблем със заглавие:
Error massage. И кой работи по проблема - Милото  Joy
Сега ще го бъзикам с грешки в масажа цяла вечер  Mr. Green
Joy hahaha

Хаххаха,  охххх, грешен масаж.

Както моите, като кажат, че имат проблем с "Анти СПАзМ" функцията на антивируса им. hahaha

# 33
Ео и Жоза си говорят на китайски.  Thinking

# 34
МАрадоне, който от каквото разбира.
Ти си по рисковите кредити, ние-по бъговете.

# 35
Споделвам, че ме пипна грипчето.
За сефте, през дългия ми изпълнен с премеждия живот ставам да пикая по малка нужда 9 пъти през ноща. От тях 5 пъти в първия един час. На сутринта бях минус 2 килца и със залепнала уста.  Laughing

# 36
Добър ден

споделям добро настроение
цяла нощ дребната не беше добре,
слава богу пооправи се

Наздраве !!

# 37
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям сладко от смокини (ама още не е станало, не бързайте с лъжичките Laughing). То и не сте се разбързали де, сладко за мезе... Хм, не става. Трябваше свински бут да опушвам. На хвойнови клечки или там, както се опушва (ей сега ще доде Вълчо да каже Laughing).
Споделям, че всички роднини тръгват към "Бъргъс" (на кой ИДИОТ му е дошла брилянтната идея за "Бъргъс" Thinking). Ние сме млади още за такива събития. Ще отидем да разгледаме Перперикон. Ще ни води археолог. Големия трол е в луд възторг. Вайка се, че не е запазил най-ценната си археологическа находка - козя (или може би овча) челюст. hahaha Затова пък намери у дома старинна монета (от деветдесетте). Щял да я дари на музея.  Mr. Green
П.П. Обещаха ми тениска с автограф от Майк Патън.  Blush

# 38
Такова божествено сладко от зелени смокини, ми донесаха от България. Мммм...  Simple Smile

# 39
Последната мода на созополските баби (всепризнати за майсторки на сладкото от зелени смокини), е да го купуват от "Метро" и да му махат етикета. Било по-доходоносно. Е тва е, "Метро" прецака всичко.

# 40
Сладко не купувам, а сама правя. Най-добра съм на черешовото.

Ако заспиш на кашон на пода какво означава?

# 41
Ако заспиш на кашон на пода какво означава?
Пий по-малко.

# 42
  • тъгата в мен
Може би това е сигурен резултат,че си пресушил целия кашон и на другия ден ще ти е мноооого лошо.
Напъва ме само на простотии,за това се оттеглям с малкото достойнство,което ми е остнало за тази част от деня.

# 43
Означава, че не си пресметнала правилно питиетата вечерта.  Mr. Green
Какво единомислие само!

# 44
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Василиске, изпълни ме с хиляди спомени. Сладко от смокини варих веднъж като студентка и майка ми го изхвърли заедно с бурканчетата - така и не можахме да извадим нищо и да спасим поне амбалажа. Направо произведох смола. А смокините ги брахме контрабанда от покрива на едно бунгало в Ахтопол. Домакинът веднага разбра кой е свършил тая работа - смокини не се беряли по бански, щото хвърчи нещо бяло и лепкаво, което просмуква в кожата и така сърби... "Софиянци (т.е. балъци)", каза домакинът като ни видя да се чешем, посмя се за наша сметка и даже не ни глоби за похабената реколта.
И с Перперикон ще ме разплачеш. Лято е, сезонът на разкопките, нещо трепти в душата. Голямата ми мечта беше археологията, и се осъществи. Но животът ме отказа и прати в други коловози. Може би, като се пенсионирам, ще тръгна пак по терена. Споделих, но не ми олеква.

Общи условия

Активация на акаунт