Споделете 117

• 8 504
  • 245
  •   1
Отговори
# 120
Деси, ти си нашата гордост!

# 121
Моля някой да ме спре!!! Това не съм аз!!!
Антонио пак ше каже, че скоро ще се запътя към ДюкЯн.
Ще взема да отворя ресторант за домашни гозби и сладкиши. ooooh!

# 122
Жозе, ако отваряш такъв ресторант (което ми е някаква мечта) ще имаш нужда от сътрудници - ето ме. Млада, надъхана и безработна, подвластна на кулинарното изкуство. Mr. Green

# 123
Прекрасна, с тебе винаги!
Запланирала съм 2 чешита десерти за уикенда. Абе не мога да се спра, бе, нещо ми става.
Сякаш ми е вид терапия готвенето....

# 124
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Андж, душко, знаеш, че имам да връщам кредити в това отношение.
Допускат се грешки, въпросът е да се правят проверки овреме, и то стриктни.
Аз бях отишла в печатницата да помагам за шапките и тениските, и изведнъж косата ми щръкна, като прочетох
"делигираните бюджети". Въпреки голямото количество, което вече беше направено, има как да се оправят, и хубавото е,
че още не бяха тръгнали по разпространителската мрежата. От МОН са одобрили мостра с грешния текст, той ни е подаден в печатницата от друга рекламна агенция,
и съответно никой не се е зачел в дребния текст. Или дори някой да се е зачел, може да не му е направило впечатление.

Ще почерпя тогава всички с тиква с мед. Да не се правите на Душковци Добродушковци и да ми преглъщате, за да си запазите класата  Mr. Green 

# 125
Не е, не е от обувките.  Laughing Аз винаги ходя на високо (е, в повечето случаи). Затова тичайте, ще пораснете.  Laughing

И да отслабнем, пак добре  Laughing
Оф, днес хич не ми се работи, хем "напускам", хем петък, кво да се презорвам, братче.  Laughing
И аз така като се самопревеждах на френски ми беше много тъпо.
Ангелина, каква е новата работа? Grinning
Снощи прекарах чудесна вечер с една приятелка на Светльо.
Пийнахме, посмяхме се, позабавлявахме се.
Като казах пийнахме, още не сме полели с колежките завършването.
Трябва да се обмисли тоз въпрос, че скоро пенсии ще поливаме с тва темпо на мислене.  Laughing

Жоза и Прекрасната да ме поканят на откриването, да тествам.
Мерси.

# 126
Деси, душа човек си ти. Аз бих се двоумила как да постъпя на твое място, МОН са ми несимпатяги големи.

# 127
Мерси Прекрасна  Simple Smile
Ще им припомня богоугодното си дело, ако тръгнат да ми дърпат Мъничето да ходи на у-ще от 5 (които навършна след 6 дни), пък даже и от 6 години.

# 128
Подарявам идея за ресторантьор, ако на някой му стиска. Да сложи една хубана камера в кухнята, а в ресторанта на една голяма плазма 74 инча посетителите да могат да хвърлят по едно око, докато чакат. Хем ще им се прияжда, хем ще са спокойни, че е чистичко.

Hug Тъй де, кой казва, че нямало кавалери вече по нашите земи  Blush
Деси, всяка вечер се сещав за теб и фамилията ти, щом заспи Вълчето и ви споменавам в молитвата си. От месец насам се наспах и аз, чувствам се адекватен и нов човек.

# 129
И какво пише на мястото на делегираните бюджети?

Добре че е Мънки, та и моето семейство хапна торта. Толкоз по готварския въпрос. И като консуматор не ме бива. Може би дегустатор.

пп/ някой в близост, през работно време!, гледа руска анимация. Тук само се чува.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 11:46 от Знаток

# 130
Ех, Вълчо, усмихнах се от радост, че нещата са добре!
Все си мисля, продължава ли положителният ефект, и ме е страх да попитам, да не разваля магията.
Истината е, че сърцето ми се радва, когато мога да помогна с нещо.
Това не значи, че съм добра, може да питате зефс.
Понякога съм зла, колкото цяла кошница вплетени скорпиони,
и бълвам змии и гущери, пък и на бой налитам.  

На мястото на делегираните бюджети пише делигираните бюджети.

# 131
Maлко скучноват ден на фона на безумията от последните две седмици. И малките, и големите не помагат, щом заспивам на кашон. Бях си направила възглавничка от едно пликче натъпкано с парцали  Mr. Green Сега, за наказание пия бозичка.

# 132
  • Майничка
Браво, Деси! Laughing Изми очите на бизнеса!
Преди 5 години особено усърден печатар беше наслагал запетайки в едни покани, от типа "Уважаема, госпожо/ уважаеми, господине...". 800 парчета, трима души мацахме с корекор и отгоре с темпера до среднощите преди да ги изпратим. Joy

Споделям обтегнати нерви.
В апартамента до нас има една баба с тежка форма на деменция. За нея се грижи племенницата й, изчаква я да си полегне към 10,30 - 11ч. (че бабето става в 5), заключва я да не излезе и отива да пазарува или да свърши някоя друга работа. Обикновено бабата спи поне до 2-3ч., обаче понякога (като днес), като се събуди и види, че е сама, почва да обикаля по терасите, хлопа с нещо тежко по винкелите и крещи:"Лошо ми е, помощ, умирам!". Май не останаха съседи, дето да не са прескачали терасите (живее на 7 етаж), един се спуска с въже от горния етаж, веднъж разбиваха вратата, викали са полиция, Бърза помощ.... Види ли човек в апартамента, бабето веднага се кротва и става мила и любезна. Днес вече час е половина е във фаза, направо съм неспособна да се концентрирам върху нещо и само се моля да не я докарам дотам на дърти години!

# 133
Сега, за наказание пия бозичка.
Хитрушоо, то и в бозицата май има малко алкохолец  Mr. Green

Споделям и успокоението, че моя приятелка се размина с неприятна диагноза.
Не мога да кажа радост, защото всъщност диагнозата се прехвърли на другото симпатично момиче в стаята й (просто сестрата беще объркала протоколите им)
Сега остава да разберем причината защо пет години  luvbed, пък  1crib  33uu

Гаргамелски, то и аз веднъж бях натъкмила едни медали (дето само матрицата в монетния двор им е сума, обитаваща мойте въжделения), с обикновено О вместо умлаут в името на някакъв генералисимус. Поне не стигна до него, че сигурно щеше да ме екзекутира.

# 134
Деменцията е много коварна.А защо
племеницата не ви остави някакъв
мобиле номер,за да може при такива
ситуации да се обаждате,за да си идва
по-бързо?
На мъж ми баба му е с Алцхаймер,но за
сега не прави проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт