Споделете 117

• 8 494
  • 245
  •   1
Отговори
# 135
Понякога се изумявам от стремежа
на някои хора (реални и виртуални)
постоянно,с повод и по-често без повод
да споменават  задоброто си материално
положение....То бива,бива комплексарщина,
ама чак толкоз.....

# 136
  • Майничка
Някои от съседите имат номер, но и момичето трябва да свърши някоя работа, дава и частни уроци, иначе е студентка. Преди й оставяше ключа, ама бабето вече няколко пъти се губи, добре че е в квартала, та я знаят. Веднъж беше излязла полугола посред зима, оттогава я заключва.

# 137
Може би си мислят, че простосмъртните така ще ги боготворят по-усърдно. Аз ги разбирам и ги приемам, and back to the loving place!
Споделям размисълта си, че човек, който обича близките си се грижи за себе си и здравето си. Да се занемариш в това отношение и да вярваш, че се жертваш едва ли не, в името на незнайно кого, е чиста самозаблуда, ако не и по-лошо.

# 138
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А пък аз установих, че никак не ми се ще да си затормозявам мозъка,
дали споменаването на някоя моя материална придобивка ще предизвика
почуда, завист или някое подобно чувство в някой. Т.е. - нямам излишни скрупули относно това.
Защото знам, колко са преходни тези неща, и че днес ги имаш - утре може би не, а може и още към тях да добавиш, ама важното е да знаеш, че не те те правят човек, а и да помниш откъде си тръгнал, та туй да ти е коректив, ако вземеш много да си вириш ушите. Ох, как добре си спомням как си брояхме стотинките за по-евтинито мляко  Simple Smile
Сега пак си ги броим, но за по-скъпи неща. Та така, хич не си слагам на тиквата кой какво има и къде го оповестява. Ако е твърде натрапчиво, най-вероятно и по други параграфи съответния човек няма да ми е в контингента интересни, та хич няма и да го мисля.

Брях, колко слова излях днес, пък даже и мусака междинно успях да забъркам  bowuu

# 139
Друг е въпросът.Не може даден човек
да се тормози,че няма 15лв за антибиотик
и отсреща да му се казва,че спа терапията е
много по-ефикасна от антибиотиците....

# 140
О, да, определено звучи тъповато.

# 141
Бях си направила възглавничка от едно пликче натъпкано с парцали  Mr. Green

С какво се зави? Че от вчера те мисля.

# 142
Прекрасна - никога не бях членувала "размисъл", прозвуча ми странно и проверих. В мъжки род е. (не се заяждам)

Пропуснах си обедната почивка. Купих си сандвич.  Стоплих си го. Сега ме мързи да стана и да си го извадя от микровълновата. А умирам от глад.

Деси - нищо не разбрах, но браво на теб!

Азса светът е шарен.

# 143
Аз ядох баничка, малини и корни.
Ужасно прасе Sad

# 144
Какво не разбра, бре човече  Grinning
Ама като те чета, явно не си толкова гладна. Така че - нека си седи в микровълновата, и някой друг да му се зарадва  Simple Smile

Аз ядох кафе и няма да ям мусака.
Почнах да не ям, котато не ми се яде, и има ефект.
Е, замезвам с моркови и ябълки, може и затова да не налитам към тенджерата с устрем. Поне засега.

# 145
Знаток, знам, беше шега. Понякога си играя така с думите, беше от мисъл, та размисълта Simple Smile, понякога мислата...

# 146
  • Кацнала на едно дърво.
Мен рядко ме дразнят такива неща. Има хора, за които е нормално и повече от естествено да имат това-онова. Те въобще не се усещат. Не го правят от лошо.
Има хора, които пък са имали тежко и бедно детство (да, по време на социализма също) и които са ужасно щастливи от факта, че няма да преживеят пак такива години, нито те, нито техните деца. Просто не могат да се нарадват. И те не го правят от лошо.
Има хора, които го правят от глупаво. Като онази потребителка, която пусна тема да събира пари, че да се върнела в Испания, щото там били много добре, а тук не. И тя не го прави от проклетия, да речеш. Въобще не й стига до ума, че има деца, чийто живот наистина е застрашен (меко казано), ако не се събере непосилната сума.
Та така.
П.П. С горното се опитвам да кажа, че няма смисъл човек да се ядосва, все едно да лаеш месеца.  Laughing Къде-къде е по-добре да се отиде на спа-не-знам какво (пардон, но не съм ходила на спа).  Joy

# 147
Всички сме добри. Ихуу!  Hug

# 148
Като онази потребителка, която пусна тема да събира пари, че да се върнела в Испания, щото там били много добре, а тук не.

ОМГ, това съм го пропуснала  Shocked
Хахахаха, не мога да повярвам, че има толкова несъобразителни хора.

# 149
Каквото и да правя, колкото и да съм възпрепятствена, уморена, скапана или къркана, видя ли златното яйце - изчитам на един дъх.
Василиса е наркотик. Бог да я поживи!

Деси - ти писа, че като си видяла "делигираните бюджети" и... Та си помислих, че е грешно изписано. Обаче не било. И сега не вдявам кое е било страшното, което си поправила. Обаче всички други вдяват и те поздравяват (дори и медал имаше). Значи проблемът е в моя телевизор. Сега вече всиички ли нищо не разбираме  Laughing

Хапнах си "обеда" - най-тънкия шницел от нищо, резнат на 2 половинки, мушнат в едноседмично, саморазпадащо се подобие на питка.  (от нищо щото на етикета не пише от какво е, а от вкуса му не може да се прецени)

Общи условия

Активация на акаунт