Споделете 117

• 8 487
  • 245
  •   1
Отговори
# 165
Знаток, май и ти одеве си се пошегувала. Не съм разбрала, баси. Днес главата ми е като лейка. Ще си правя течен шоколад, събирайки забравени жестове.

# 166
Утре ще се качим на върха до Айтос, и ще ни е хубаво.
С Вълчето ще ни духа вятърът.
Ще докоснем орела.
Чао, приятели!

# 167
Чао, Вълчо, приятно изкарване!

# 168
Лек път  и приятно изкарване!

# 169
  • Boston, MA
Честито, Катюш!

Напоследък съм преоткрила домашните принцеси с кайма, сигурно 5 години не бях яла, сега не мога да спра. И на малкия разбойник му харесват и много приятно се насвинваме всички. Дори днес за обяд си имам.

# 170
Домашните работки са най-вкуснички. Ух, умилих се от принцеските на Бубка и плановете си за домашни вкусотии. Въобще не ме е страх от Тони Дюкан.

# 171
Споделям огорчение.
Обичам да има правила, но мразя, когато се прилагат избирателно.
Знам, че никога правилата няма да важат за всички, но въпреки това страдам.

# 172
Значи не само аз бродя из кухнята, търсейки какво да изям.

# 173
Бубка, да ти е сладко! А ако поръсиш каймата и с кашкавал, става още по-прекрасно! Аз също съм фен на филийки - с кайма, със сирене и яйце, да не говорим за препечена филийка със свинска мас и шарена сол (за по-изисканите - със зехтин и шарена сол Wink ).
Споделям уморителен работен ден, който обаче финишира добре. Предстои ми натоварена седмица с разни разкрасителни процедури. Не че не обичам да съм хубава, но страшно ме мързи да се правя на хубава...

# 174
оу,аз също мишкувам...
не мога да се спра.....станала съм
такъв плондир и вместо да се засрамя,
увеличавам плющенето....

# 175

А би трябвало. Дано ти мине по-скоро!

# 176
Споделям огорчение.
Обичам да има правила, но мразя, когато се прилагат избирателно.

Май и аз днес мога да споделя това. Върнах се, защото други излизат в отпуска и по тяхната работа трябва, налага се, да ги замествам. Ок- подходих с разбиране и съвсем без ропот съм тук и ще бъда, но пък докато те са в отпуска, не трябвало и да си помислят за работа...хм...най-мразим двойни стандарти  Rolling Eyes

# 177
Домашните работки са най-вкуснички. Ух, умилих се от принцеските на Бубка и плановете си за домашни вкусотии. Въобще не ме е страх от Тони Дюкан.
За яденце ли си говоркате? Такава лятно- стомашна екстра ми се е лепнала, че цял ден муам солети и картофено пюре. По- точно стоя гладна и като заприпадам, тогава ям. А утре сме на сватба... Хората ще се наливат и тъпчат. Подсмрък.

# 178
Аз този стомашночревен вирус го преборих
за ден-два.Самолечение и на крак.
Сега ще спретна един миш маш и чакам
мъж и дете,че ми е домъчняло...

# 179
Да ви споделя отпуската си. Само за пет дни де.  Simple Smile Много съм доволна.
Варна дръж се  Mr. Green
То кво се радвам на тази отпуска, като от 18ти септември ще мина в постоянна, напускам ги  Joy

Общи условия

Активация на акаунт