Споделете 117

• 8 485
  • 245
  •   1
Отговори
# 180
  • Казанлък of all places
Бира си налях, колеги.Наздраве.
Исках и пуканки, но микровълновата ми е развалена, а гадни готови не ми се ядат.
Сега имам да разсъждавам върху успешното ми CV на руски и последствията от това.
Другата седмица ще ви искам акъл.

# 181
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тази вечер да сте на моята вълна...........наздраве на всички зяпащи тук beer beer3 beer2

# 182
Наздравлю! Аз не пия, аз творя. Изкуството е моето пиянство. (нали тук тонът ми е прекалено приповдигнат, за да се сетите колко не пия...)
Босонога, имах същото щастие цялата минала седмица. Съчувствам ти. Муах препечени филии, ма от време на време и други работи.  Hug

# 183
http://asasasa.snimka.bg/cooking/mandji.311092.14186256
Да почерпя    chef (че не остана)

Вълк поздрави орела.

# 184
Още съм на работа, уеуе  Crazy Петък, уж отпуска бях, ква я мислехме, ква стана...

# 185
Отивам да гледам "От местопрестъплението" после
се връщам............. Hug

# 186
Вълка в Айтос;
Марадонски и Селтакис в Бургас;
Тони в петък-вечер;
Пронобис и аз не знам къде...
аз ли? аз във Варна
Без пукнат мъж останахте, ей!

# 187
# 188
 Party
така си е, май

# 189
Споделям болки в кръста, малкото грабна проходилката и хукнА, ама трябва да вървя по нея и да подпирам, 'щото плете краци и залита  Rolling Eyes От утре - с кучешките каишки; нищо, че ще ме гледат презрително кварталните мами за показ.

Честито на Катюша и благодаря за комплиментите и пожеланията от името на М.  Hug

# 190
Тази долу я знам по-добре.
No woman, no cry

Идните дни и аз ще ви наглеждам от далеко. Сутринта пътувам в 04:30. Изморена съм от работния ден, изключително много ме мързи да си стегна багажа.  За утре вечер оставям да почерпя с по едно софийско питие.
И никакви скандали в мое отсъствие без мен, моля.

# 191
Кримито свърши , децата играят на море ( с карти)Simple Smile)))) много яко няма що................ Mr. Green

# 192
  • Майничка
Знаток, всичкото туй днес ли го готви бе, жена?! #Crazy

Наздраве и от мен, с узо и ледена шекерена диня!
Обмислям в бъдеще направо да инжектирам динята с алкохол, да спестя малко място пред компютъра.

# 193
Имаше едно време такава практика - диня с мастика newsm78дали от там не дойдоха тъпите реклами.

# 194
  • България-Швейцария
Тъпата реклама на конкурента Mr. Green (не че тази с автосервиза на клиента ни е много остра) явно е дело на някой рекламист-чалгаро-цицоман, почитател на тая практика.

Не може да му се отрече обаче, че е уцелил масовия вкус, от 2-те реклами хората си спомнят предимно:
-  естествения бюст на Преслава
-  силикона на Галена
Има един мижав % люде, чието мнение е Sick, но кой ли ги пита, малцинство са.

Общи условия

Активация на акаунт