Споделете 117

• 8 481
  • 245
  •   1
Отговори
# 195
Мда. Какъвто народа - такива рекламите. Чалгарска държава сме. Tired

# 196
  • тъгата в мен
Така е ,да ,но морската ни градина в момента е пълна с хора,да не говорим какво ще става на плажа..
Аз,обаче,човек от мъжки пол ,по черно джони не видях...

# 197
Споделям вълнение от предстоящото пътуване към Родопите в неделя.
Но преди това ми предстои отпразнуването на именния ден на голямата ми фея утре.
Планирала съм да е в компанията на няколко дечица на басейн. И гостите са много развълнувани от предстоящия утрешен ден.  Simple Smile

Дона Флор, за жалост си права. А сред 'любимите' ми гледки са преминаващ край мен автомобил, смъкнат прозорец и надута чалга до дупка или същата, звучаща от съседната къща, а съседката припява в тон (почти) Crazy.

# 198
Да ви кажа и хип-хоп, и техно, и каквото и да е, да се дъни от прозорци на коли ми е "любимо".

# 199
A аko "дъни" друго... край Беглика например?
Да кажем това:
http://www.youtube.com/watch?v=U_IduJ2c2l4&feature=related

# 200
  • Майничка
М.... му, тамън приспах отново дребния вредител и от Античния се разгърмяха като в ивицата Газа!
Защо, да му се не знае, в този град всички мероприятия - абитуриентски, сватби, юбилеи, концерти, откривания и закривания на разни форуми, задължително завършват със заря, при това след 22ч.!!! (емотиконът с двата пистолета ми е крайно недостатъчен)

# 201
Нямам търпение да дойде утре и да ида да си осветя иконата на Дева Мария и Младенеца от майка,която ми подари!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 14:15 от Маргало

# 202
  • о`майна лунна нощ е
Карах километър и половина с телефон, забравен  върху тавана на колата. Разбрах каква съм я свършила едва като паркирах и излезнах от колата.  ooooh!
Тая бременност и кърменето ми изпиха мозъка. Чайка съм, но не морска.

# 203
  • Майничка
Щом не е изпаднал, значи добре си карала. Наше лошо нЕма! Naughty
Пък и веднага муня се писала... не прочете ли за момата, дето карала цяла вечер на ръчна. Laughing

Айде, честито на имениците, майките на такива (Калатея,  bouquet) и всички с отношение към празника!

# 204
Добро утро на всички! Започвам деня със студено нескафе, слънце и дъжд едновременно. Липсва ми детето. Вчера беше при майка ми и вечерта към 8 чакам да ми го доведат, но вместо това звъни телефонът. Дребното искало да спи в баба си, при това компетентно ми обясни, че много му харесвало при баба и иска да остане там, също така нямало да му е мъчно за нас. Съгласих се, но цяла вечер ми беше чоглаво - толкова е празно и тихо без него. Почти на 5 години е и само 2-3 пъти сме го оставяли с преспиване при бабите, та затова ми е криво...

# 205
Добро утро и честит празник!
Това със зарята е някаква мода
и един вид символ на просперитет
(примерно заря по случай рожденият ден
на Гаврил-Голееем празник!).
Като бях малка заря  имаше веднъж,дваж
годишно-чаках я по балконите с голям ентусиазъм.

# 206
Снощи на варненска сцена забиваше Джон Лоутън от Юрая Хийп. На инструментите - Б.Т.Р.
Вече си имаме и двегодишен фен, който с кеф изслуша концерта, правейки специфичните хеви метъл движения   superuu

# 207
Добро утро!  newsm64
Честит празник и от мен, днес освен всичко е празник и на Варна. Днес в града сигурно ще има доста забавления, който са започнали от вчера. В нашият квартал има "панайр" и раздаваха безплатно сладолед на децата вчера към 18Ч. ( само дето ние не отидохме  Mr. Green) Довечера ще слизаме някъде около плажа да гледаме голямата заря, всяка година има, ще видим как ще се представят тази вечер............ Simple Smile

# 208
Само така, Анджи  Grinning

# 209
Споделям скандал с майка ми  Sick

Общи условия

Активация на акаунт