Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 647
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
Ами то мойто още не е станало...само в главата ми е....

Ами калпазанке, сега като няма да правиш повече промивки, ще видиш как бързо ще ти се наложи да мислиш име Crazy Чакам следващия месец да се изфукаш Flutter

# 271
А относно промивките / с дамски душ де/...
А то има ли друг?  newsm78 Blush

Дари, да - с Клостилбегит (а и с всякакви такива стимулиращи овулацията препарати) шанса е голям, защото яйчниците произвеждат повече от една зряла яйцеклетка (уж - при мен едва по една имаше  Crossing Arms)

Стеф, знаем ги ние тия 'готвения' за писмен  Naughty  Laughing Ама внимавай - само да не вземеш утрешния тест  Naughty - всички ще те препитаме  Flutter

Леа, айде и ти на тест скоро - както си спряла промивките  Whistling  Heart Eyes

bouquet

# 272
  • София
Ами много хубаво, Ео! Нали ти ще я раждаш и ще се мъчиш, защо да не е кръстена на тебе?  newsm78 Ама Ео ли я кръсти или с истинското ти име (което всъщност не знам, де Embarassed)
Стеф, няма да ми се наложи да мисля много...аз съм измислила и заглавие на темата, която ще пусна като видя двете чертички...и варианти на съобщаване на таткото...то само да стане Wink
Ая, твърде рано е за тест - 14 ден. Първо трябва да намерим сили довечера да се гушкаме и после!

# 273
Стеф, знаем ги ние тия 'готвения' за писмен  Naughty  Laughing

Ако трябва да съм честна, за целия ми ученически и студентски живот днес за пръв път имах и пищови, освен че бях учила. Това доказва само, че повече не трябва да се опитвам да минавам по тънката лайсна, а да си скъсвам задника от четене, както е било досега. На това му се вика карък Rolling Eyes За пръв и последен път ми беше.
А относно утрешния тест- все още се чудя има ли смисъл, сигурна съм че нищо няма, че ми закъснява поради някаква друга причина, и съм сигурна, че като купя, като го направя и като видя че е отрицателен, ще ми дойде на следващия ден. Ама ей на, каръка трябва да си похарчи парите излишно Crazy

# 274
  • София
Стеф, ами ако каръка е вече бременен? Откъде си толкова сигурна, че не си? Аз ти стискам палци да си, а пък ти прави, каквото знаеш Hug

# 275
Каръка да си купи от евтините тестове тогава-60 ст. Mr. Green и да не го е яд Joy Щото аз така правя

А този сайт го намерих още миналата седмица /нали ходя бродя и аз кат свободен електрон в интернет пространството/, но нещо в офиса не ми се отваря читаво, нищо не мога да въведа и ако все още имаме остатъчен интернет в къщи, ще я пробвам тая красотичка

# 276
Леичка, знам - ама от сега си давам заявката да ти честитя и се надявам тия пусти промивки да са ви изиграли лоша шега  Heart Eyes

Сетф, тва с каръците го знам - на мен колегите ми се смяха на един изпит, щото докато всички (без изключение преписваха), аз цялата трепреща от притеснение едва се навих да си сложа листата на краката и карах колжката до мен да ми ги обръща, за да не ме хванат  Blush
А ти маи не мереше БТ, нали (за Стеф т'ва)...

# 277
Ами много хубаво, Ео! Нали ти ще я раждаш и ще се мъчиш, защо да не е кръстена на тебе?  newsm78 Ама Ео ли я кръсти или с истинското ти име (което всъщност не знам, де Embarassed)

Бе много ми се искаше едно време ако имам дъщеря, да се казва Еовин, ама ...няа ми се върже Mr. Green А сега я кръстих на мен, защото като ме питат за женско име, това е първото , за което се сещам Laughing А моето истинско е Михаела   Hug
Успех с гушкането довечера  Grinning
Стеф, айде де ...пробвай поне, аз да съм се изяла от любопитство Crazy

# 278
  • Sofia
Леа ти от кога спря промивките , ... дали пък вчера не ти е било овуто ?!

# 279
 Joy  hahaha Joy Ей голям майтап, значи!
До нашия офис има джамия и  всеки ден джагалите правят сватби. Явно е няква мода да са младоженците с файтон. Наблизо  има и паркинг и какво става- поглеждам аз през прозореца и виждам следната картинка-празният файтон, украсен с бял сатен и червени панделки и конят са паркирани на едно паркомясто и чакат. Mr. Green наоколо готини коли и в края-един файтон Joy Joy Joy

# 280
Здравейте, момичета Hug
Виждам, че емоциите са на 6 Mr. Green Сватби, нови бъдещи мами Grinning

Ео, ЧЕСТИТО!  bouquet Много любов, щастие и късмет ти пожелавам.  married Grinning И не се притеснявай, аз се омъжих на 22 и не съм имала поводи да съжалявам. Е, първоначалното напасване е придружено с някои "търкания" Mr. Green, но не може без това.

Иги, честита ти чертичка и на теб newsm32

На всички пожелавам лек остатък на работния ден и приятни почивни дни   bouquet

# 281
  • София
Цитат на: Morena
Леа ти от кога спря промивките , ... дали пък вчера не ти е било овуто ?!
Ами вчера не съм се промивала, но не сме и сексували, защото бяхме страаашно уморени Tired Тази сутрин - също. Дано довечера да не е късно...иначе...отече и тоя месец!

# 282
.....тъкмо си мислех да напиша вместо теб "дяволска щерка", ама ти ме изпревари с откровенията Laughing
Ео, желая ти незабравима сватба, много любов, разбирателство и... baby_neutral baby_neutral baby_neutral (колкото си пожелаете)
Стеф, чакаме приятна изненада от теб!

# 283
.....тъкмо си мислех да напиша вместо теб "дяволска щерка", ама ти ме изпревари с откровенията Laughing

не си далеч от истината  Twisted Evil Благодаря за пожеланието и на теб, и на всички Hug

# 284
А ти маи не мереше БТ, нали (за Стеф т'ва)...
Не, от март месец не меря, след като строших четвъртия термометър Rolling Eyes И тогаз се отказах... Crazy Абе ще видим ако до утре не ми е дошло, ще правя тест, макар да знам какво ще покаже. Този месец пих лекарства, един куп при това, та...ясна е работата

Леа, от следващия месец си имаш резервация за другия форум, аз вече съм те пратила наум там Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт