СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 754
  • 439
  •   1
Отговори
# 15
  • В най - голямото село
TraYkovA      bouquet

Цитат
И мен ме е яд на лале като знае , че не обича Атеш , защо се ожени , защо му дава некаква надежда.

Да, доста егоистично от нейна страна.

# 16
За анкетата-аз не бих простила.И не бих се върнала при човек, който ме е напуснал, независимо по каква причина.

# 17
Добро утро на всичк. Hug
Какво ще се случи в днешние епизод...Искам да кажа,че го копирах от нета.НЕ съм го писала аз. Peace
ББ
Повярвала, че Еге и Зейнеп наистина са се разделили, когато вижда Зейнеп в съдебната зала, Ляле изпада в шок.

След подаденото от страна на Шейда оплакване, Керим е извикан на разговор в полицията.
От извършения преглед в лекарския кабинет, Туна научава нещо, което силно я обърква-бременна е
Заседанието по делото се отлага след извършването на експертиза от страна на специалист-педагог.
Зейнеп прави предложение на Еге, но в замяна иска нещо от него.
Докато е сама вкъщи, Ляле изпада в несвяст.
Шейде отива при Керим и го моли да върне дъщеря й.  От Керим научава, че Мурат е пребил Асу.
В желанието си да изпълни исканото от Зейнеп, Еге звъни на Ляле.
Туна телефонира на Атеш, като му заявява, че иска да се срещнат по един много важен въпрос.

Снимка:

# 18
Добро утро момичета!Изпуснала съм опцията,че вече му е простила,но я добавих.Може да коригирате гласовете си,ако искате Peace

# 19
Добро утро!
Първо да благодаря за темата   bouquet
По анкетата - 2ра опция  Hug
Интересно се развиват образите и пак да кажа - играта на актрьорите е неотразима  Peace

# 20
# 21
  • София
Аз пак гласувах с друго.
Да трябва да му прости Зейнеп, защото Керим си изтърпя наказанието за изоставянето на Зейнеп поради причината че тя не може да има деца. Както се разбра детето не е негово..

# 22
Никаква прошка  Crossing Arms
Този човек е много неуравновесен,импулсивен в комбинация със злобен  ooooh!
То не беше само изоставането на Зейнеп.Той даде рецептата,каза че тя се е лекувала,после я нарани като й се обади и каза,че Еге е при Ляле и т.н.
Кой знае след наколко години каква муха ще му влезе в главата  Thinking за да нарани Зейнеп.Правил го е и пак ще го направи/въпрос на време/.

# 23
Трябва да му прости. Че как иначе ще свърши филма? ББ Нали накрая Зейнеп се жени за Керим и си живеят заедно с Асу.

# 24
ББ Гледах последната серия на филма и искам да попитам, момиченцето, което изпълнява ролята на малката Асу сменено ли е или само на мен така ми се струва. Аз турски език не разбирам, но това дете с Керим и Зейнеп нали е Асу? newsm78

# 25
ББ. Отговор на nela_66 Асу е, да. Актьорчето е сменено. Предното беше по-симпатично.

# 26
Никаква прошка  Crossing Arms
Този човек е много неуравновесен,импулсивен в комбинация със злобен  ooooh!
То не беше само изоставането на Зейнеп.Той даде рецептата,каза че тя се е лекувала,после я нарани като й се обади и каза,че Еге е при Ляле и т.н.
Кой знае след наколко години каква муха ще му влезе в главата  Thinking за да нарани Зейнеп.Правил го е и пак ще го направи/въпрос на време/.

Еге пък все едно я направи щастлива.Един дол дренки са Laughing Ни единия, ни другия!Атешчо е друга работа!Аз се надявах Зейнеб да се влюби в него, но не би Party

# 27
Всъщност тя е влюбена в него,но в реалния живот Wink

# 28
Всъщност тя е влюбена в него,но в реалния живот Wink

Така ли?А той в нея? Mr. Green Страхотна двойка биха били Wink

# 29
  • област Софийска
Никой ли не знае къде мога да чуя песента, която пуснаха вчера докато Еге (или Ляле, не съм сигурна) си припомняха миналото?

Общи условия

Активация на акаунт